|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
K0k0$ vstromhellasforum Fanatic

| Θέμα: Απ: Tακάκια Τετ Ιαν 30, 2013 8:37 pm | |
| - anisoropos έγραψε:
- krisberis έγραψε:
- Παιδια σορρυ που γραφω εδω, Μηπως υπαρχει καποιο φωτορεπορταζ για αλλαγη για τακακια? τι πρεπει να προσεξουμε?
Να προσεξεις να μην πιεσεις τα πιστονια μεσα στην δαγκανα χωρις να τα καθαρισεις πρωτα Χρησιμοποιησε σαπουνι για τα χερια και μια οδοντοβουρτσα.
Goldfren μεταλλικα. ΤΙμη χαμηλοτατη και δεν εχουν τιποτε να ζηλεψουν απο EBC κτλ |
|
 | |
liakosvol vstromhellasforum Enthusiast

| Θέμα: Απ: Tακάκια Τετ Ιαν 30, 2013 9:42 pm | |
| Τελευταία φοράω τα carbon lorrain που τα αγόρασα απο oilsmoto. Πολύ ικανοποιητικά αν και δεν χαρακτηρίζομαι για την εμπειρία μου. Όσο για φωτορεπορταζ ψάξε στο youtube και θα βρεις αρκετά. Είναι πανεύκολη δουλειά και μπορείς να την κάνεις μόνος σου καθώς και το καθάρισμα των πιστονιών των δαγκάνων. Προχώρα άφοβα. |
|
 | |
massai gold member

| Θέμα: Απ: Tακάκια Πεμ Ιαν 31, 2013 11:33 am | |
| Ευχαριστώ για τις συμβουλές! |
|
 | |
massai gold member

| Θέμα: Απ: Tακάκια Δευ Μάης 27, 2013 11:41 am | |
| - massai έγραψε:
- Ήρθε η ώρα για αλλαγή 2η φορά.
Την πρώτη μου τα άλλαξε με original ο μηχανικός μου, και μαζί με τα τακάκια μου άλλαξε και τα φώτα στο ταμείο Όσοι έχετε δοκιμάσει διάφορες εναλλακτικές, ποιά θεωρείτε ως πιό σωστή λύση για χρήση σε μαμά δαγκάνες - δισκόπλακες; Σωστή εννοώ ως προς τη συμπεριφορά στο φρενάρισμα προτίστως, αλλά και ως προς την αίσθηση, αντοχή στο χρόνο, αποφυγή εκνευριστικών σφυριγμάτων κτλ Ευχαριστώ σας  Feedback: πήρα τα carbon lorainne από oils moto auto. Τα τακάκια τα ΣΠΑΝΕ. Σε συνδυασμό με αλλαγή υγρών φρένων και συντήρηση δαγκανών μπρος-πίσω, απέκτησα άλλα φρένα. Εξαιρετικό δάγκωμα, τα πίεσα, τα άναψα σε διαδρομή στριφτερή με ανηφοροκατηφόρες. Δε μασάνε τίποτα λέμε. Τα φοράω ήδη πάνω 3000 χιλιόμετρα. Μοναδικό μειονέκτημα; ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ. Σφυρίζουν τόσο πολύ που αποτελούν σοβαρό λόγο να μη τα ξαναβάλω... Αλλά, στον αντίποδα, ΦΡΕΝΑΡΕΣ με μαμά setup. |
|
 | |
endurasx vstromhellasforum Enthusiast

Ηλικία : 42 Τόπος : Περιστερι Registration date : 28/11/2012
 | Θέμα: Απ: Tακάκια Τρι Μάης 28, 2013 3:32 am | |
| - hristos13gr έγραψε:
Γιωργάγαρα τα EBC τα χρυσά πιστεύω ότι τηρούν τις προδιαγραφές που θέτεις. Εγώ τώρα θα βάλω μπροστά & τα FOX να τα δοκιμάσω. Κάνω την δοκιμή μόνο & μόνο γιατί τα EBC τα έπερνα από αγγλία (γύρω στο 20άρι/σετ) & είπα να δοκιμάσω να στηρίξω & τον Έλληνα έμπορο & παραγωγό (είναι ελληνικά από όσο γνωρίζω). Αν μου κάνουν θα συνεχίσω με τα ελληνικά, αλλιώς ξανά Αγγλία... Χρηστο κανενα νεο απο τα fox μιας και ηρθε και η δικια μου αλλαγη.; |
|
 | |
fidelios
Registration date : 02/04/2008
 | Θέμα: Απ: Tακάκια Πεμ Μάης 22, 2014 9:33 pm | |
| καλησπέρες,επειδή αρχίζουν και μου τελειώνουν τα τακάκια,είδα τα fox τα οποία είναι φτηνά τα έχει δοκιμάσει κανείς να πεί εντυπώσεις? |
|
 | |
Thanos_Veroia
 | Θέμα: Απ: Tακάκια Δευ Οκτ 08, 2018 1:22 pm | |
| καλημερα παλικαρια,
Θα ηθελα τα φωτα σας για το τι τακακια να βαλω μπροστα στις νεες μου τετραπιστονες δαγκανες Brembo 65mm? |
|
 | |
loverdos11 moderator

Ηλικία : 39 Τόπος : ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ Registration date : 11/03/2012
 | Θέμα: Απ: Tακάκια Δευ Οκτ 08, 2018 1:26 pm | |
| Πολλοί επιλέγουν ebc , αυτά έβαλα και γω τώρα , θέλω να δω πόσο θα κρατήσουν και αν θα αρχίσουν να σφυρίζουν όπως κάποια άλλα που έχω δοκιμάσει |
|
 | |
sector2001
Registration date : 04/10/2018
 | Θέμα: Απ: Tακάκια Τρι Οκτ 23, 2018 12:00 pm | |
| Καλησπερα Σε ολους του φιλους ! τελικα απο οσο καταλαβα για φθηνο και καλο τακακι να παω σε goldfren ?
ειμαι κατοχος ενος vstrom 2004 αλλα οι δισκοι μου ειναι σε Αψογη κατασταση τι μου προτεινετε ( σε κατι οικονομικο ) που θα αντεξει χιλιομετρα μεσα στην πολη και δεν θα μου φαει τους δισκους ?
και αν ξερουμε τιμη και ποιος τα εχει στην Αθηνα
ευχαριστω φιλοι |
|
 | |
|