Ο KISS 9.61 & MUSIC CLUB 105,8 παρουσιάζουν το πρώτο beach party του καλοκαιριού ! Το Σάββατο 12 Ιουνίου από τις 9 το βράδυ μέχρι το πρωί στο NAMMOS BEACH BAR στον Καρτερό . (μετά την εκκλησία του Αη Γιάννη , αριστερά)
Χορεύουμε δίπλα στην θάλασσα με την καλύτερη ξένη και ελληνική μουσική που θα παίζουν οι djs του σταθμού και υποδεχόμαστε το καλοκαίρι με ένα φαντασμαγορικό show πυροτεχνημάτων και μουσικής .
Special MJ show με 15 χορευτές από την σχολή χορού DANCE SPIRIT STUDIO (Γερωνυμάκη 53 Πατέλες) !
Ελάτε και κερδίστε μια ολοήμερη εκδρομή με ιστιοφόρο για εσάς και την παρέα σας -προσφορά του ταξιδιωτικού γραφείου TRAVEL EXPERIENCE στην παραλιακή - και διπλά εισιτήρια για τις μεγάλες συναυλίες του καλοκαιριού !
Είσοδος Ελεύθερη .
όσοι πιστοί προσέλθετε .....εγω θα σκασω μυτη κατα τις 12...... :drunken:
Στίχοι: Δημήτρης Αποστολάκης Μουσική: Δημήτρης Αποστολάκης Πρώτη εκτέλεση: Ψαραντώνης
Έχω μια τίγρη μέσα μου, άγρια λιμασμένη π' όλο με περιμένει κι όλο την καρτερώ, τηνε μισώ και με μισεί, θέλει να με σκοτώσει, μα ελπίζω να φιλιώσει καιρό με τον καιρό.
Έχει τα δόντια στην καρδιά, τα νύχια στο μυαλό μου κι εγώ για το καλό μου για κείνη πολεμώ κι όλου του κόσμου τα καλά με κάνει να μισήσω, για να της τραγουδήσω τον πιο βαρύ καημό.
όρη, λαγκάδια και γκρεμνά με σπρώχνει να περάσω, για να την αγκαλιάσω στον πιο τρελό χορό, κι όταν τις κρύες τις βραδιές θυμάται τα κλουβιά της, μου δίνει την προβιά της για να τηνε φορώ.
Καμιά φορά απ' το πιοτό πέφτομε μεθυσμένοι, σχεδόν αγαπημένοι, καθείς να κοιμηθεί και μοιάζει ετούτη η σιωπή με λίγο πριν την μπόρα, σαν τη στερνή την ώρα που θα επιτεθεί
καλημέρα κοπέλια ... ελπίζω να είστε καλά,γεροί και δυνατοί. σήμερα έφτασαν στα χέρια μου τα ΛΕΥΚΑ ΟΡΓΑΝΑΚΙΑ και είναι ΦΟΒΕΡΑ. έχω τα οργανάκια για τους robs και scott. ήντα θέλετε να κάμω; να σας τα βάλω στο ΚΤΕΛ και να στας στήλω ή να τα δώκω στα rory και να σας φέρει, όταν με το καλό γυρίσει στα χανιά; αν θέλετε με το κτέλ να μου στήλετε ένα ΠΜ με τα στοιχεία σας αλλιώς θα έρθουν με τη προστασία και τη ταχύτητα ενος ... τίγρη.
μιας που πηρα ρεπο το σαβατο που μας ερχετε...... αν θελει και ο παππους....θα οδευσω με φιλο στην ιεραπετρα.... απο παρασκευη βραδυ....αναχωριση 21.00 απο ηρακλειο..... οποιος θελει και μπορει....ακολουθει!