Νίκο όλοι με κρανοι είμαστε απλά τα βγάλαμε γιατί μας σταμάτησαν εκεί για δεκα λεπτά και. η θερμοκρασία χτηπησε κόκκινο ξέρω οτι ακομα και στο περίπτερο να παμε το φοράμε αλλά δεν άντεξα ουτε εγώ ουτε οι άλλοι συγγνώμη για την εικόνα απλα μόλις φτάσαμε και για 50 μέτρα μας γανιασαν που λενε και στο χωριό μου
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 62 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
Νίκο όλοι με κρανοι είμαστε απλά τα βγάλαμε γιατί μας σταμάτησαν εκεί για δεκα λεπτά και. η θερμοκρασία χτηπησε κόκκινο ξέρω οτι ακομα και στο περίπτερο να παμε το φοράμε αλλά δεν άντεξα ουτε εγώ ουτε οι άλλοι συγγνώμη για την εικόνα απλα μόλις φτάσαμε και για 50 μέτρα μας γανιασαν που λενε και στο χωριό μου
και τα βαλατε να τα φερει το safety car η τα ειχε ολα μαζεμενα η "σκουπα" ...
δημοκριτε εσυ μπορει να το χες στο βαλιτσακι ....αλλος στον αγκωνα αλλος στο συνοδηγο ....(δεν ειναι δικαιολογια βεβαια) ...υπήρχαν ομως αρκετοι που δεν ειχαν μαζι τους κρανος ...ωστοσο μια ΔΗΜΟΣΙΑ "ΠΑΡΕΛΑΣΗ" πρεπει να περναει βασικα μυνηματα οπως αυτη του ΚΡΑΝΟΥΣ ......
_________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα...
...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
DHMOKRITOS69 moderator
Ηλικία : 42 Τόπος : Θεσσαλονικη Registration date : 18/05/2010
Νικο δεν υπάρχουν δικαιολογίες απλά απο το βίντεο βγαίνει βιαστικο συμπέρασμα.οπως να σου υπογράψω οτι όλοι φορούσαν κράνος σε όλη την διαδρομή απο αλλά βίντεο της διαδρομής θα το δεις και εσύ.τελος εχεις απόλυτο δίκιο και στο περιπτερο κράνος.
nikSalonik Administrator
Νικο δεν υπάρχουν δικαιολογίες απλά απο το βίντεο βγαίνει βιαστικο συμπέρασμα.οπως να σου υπογράψω οτι όλοι φορούσαν κράνος σε όλη την διαδρομή απο αλλά βίντεο της διαδρομής θα το δεις και εσύ.τελος εχεις απόλυτο δίκιο και στο περιπτερο κράνος.
Αυτό έλλειπε να μη φοράνε κράνος οι μοτοσικλετιστές στην διαδρομή.... εγώ μίλησα,για μια εικόνα που προβάλλεται δημοσια μέσα στην πόλη αλλά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ....ή εικόνα πρεπει να ναι αφ ενός εντυπωσιακή κι αφ εταίρου να περνά μυνήματα που δυστυχώς ο Έλληνας τα πληρώνει ακόμη με αίμα.... το φόρουμ επίσημα αλλά και ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ πρεπει να είμαστε αυστηροί με τις βασικές αρχές ΟΔΗΓΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ....
Ωστόσο σε καμμία περιπτωση δεν θέλω να υποβάθμισω μια καθ όλα πετυχημένη μοτοσυκλέτιστικη εκδήλωση ....απλα πρεπει να είμαστε σε όλα ιδιαίτερα προσεκτικοί!!!!
Παντα όρθιοι και ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΚΡΑΝΟΣ
Έχει επεξεργασθεί από τον/την nikSalonik στις Τρι Ιουλ 12 2016, 11:56, 1 φορά
ChrisPoi Member
Ηλικία : 46 Τόπος : Θερμη Θεσ/νικη - Σάμος Registration date : 05/08/2010
Το Σάββατο 8/7/17 ο ΜΟΣ διοργανώνει την ετήσια συγκέντρωση τους. Ως Φόρουμ θα παραβρεθουμε στην εκδήλωση. Ωρα συγκέντρωσης 18:00 στο άγαλμα του Μ.Αλεξάνδρου(παραλία Θεσσαλονίκης) Θα φορέσουμε τα μπλουζάκια του φορουμ και τον απαραίτητο εξοπλισμό κτλ. Παρακαλούμε δηλώστε συμμετοχές για να γνωρίζουμε την προσέλευση.
1.Pashaloua 2.Nick thalasolikos 3.Dimokritos69
nick thalasolikos gold member
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 28/01/2008
Το Σάββατο 8/7/17 ο ΜΟΣ διοργανώνει την ετήσια συγκέντρωση τους. Ως Φόρουμ θα παραβρεθουμε στην εκδήλωση. Ωρα συγκέντρωσης 18:00 στο άγαλμα του Μ.Αλεξάνδρου(παραλία Θεσσαλονίκης) Θα φορέσουμε τα μπλουζάκια του φορουμ και τον απαραίτητο εξοπλισμό κτλ. Παρακαλούμε δηλώστε συμμετοχές για να γνωρίζουμε την προσέλευση.
1.Pashaloua 2.Nick thalasolikos 3.Dimokritos69 4. Stratos75 (θα σας βρω εκεί λόγω άλλης υποχρέωσης)
nikSalonik Administrator
1.Pashaloua 2.Nick thalasolikos 3.Dimokritos69 4. Stratos75 (θα σας βρω εκεί λόγω άλλης υποχρέωσης) 5. niksalonik θα ερθω εκει το βραδυ
pegasusthes moderator
Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 07/04/2010
1.Pashaloua 2.Nick thalasolikos 3.Dimokritos69 4. Stratos75 (θα σας βρω εκεί λόγω άλλης υποχρέωσης) 5. niksalonik θα ερθω εκει το βραδυ 6. pegasusthes θα σας βρω κι εγω εκεί κατά τις 21:00
_________________ Θα τα κάνω όλα λουλούδια
transalp 600 Vstrom 650 MT-09 Tracer Triumph Tiger Sport 1050
pegasusthes moderator
Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 07/04/2010
Εκτιμώ να ξεκινήσω διπλός κατά τις 20:30 από δυτικά ώστε κατά τις 21:00 με 21:15 να μαι εκεί, αν βολεύει κάποιον η ώρα και θέλει να πάμε παρέα ας ριξει τηλεφωνάκι.
_________________ Θα τα κάνω όλα λουλούδια
transalp 600 Vstrom 650 MT-09 Tracer Triumph Tiger Sport 1050
pashaloua Administrator
Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 14/01/2013