Ο Μ.Ο.Σ (Μοτοσικλετιστικός Όμιλος Σοχού) διοργανώνει για 12η φορά την ετήσια μοτοσυγκέντρωση Σοχού Σάββατο 11 Ιουλίου στις 18:30 στο άγαλμα του Μεγα Αλέξανδρου. 2015 Με πολλά μα πάρα πολλά Happenings και με μια μοναδικά μεγάλη μοτο-πορεία μοτοσικλετών, από το άγαλμα του μεγάλου Αλεξάνδρου στην παραλία Θεσσαλονίκης, μέχρι τον Σοχό όπου θα γίνει εκεί η όλη εκδήλωση. Στις 18:30 θα ξεκινήσει η μοτο-πορεία από την Θεσσαλονίκη με την παρουσία και βοήθεια της αστυνομίας και τροχαίας ώστε να περάσουν όλες οι μηχανές από φανάρια και διασταυρώσεις χωρίς να υπάρξει πρόβλημα. Στο γήπεδο του Σοχού θα έχουν στηθεί εξέδρα για τα Live συγκροτήματα που θα παίξουν εκεί για εμάς-εσάς αλλά και περίπτερα καταστημάτων του χώρου. Επίσης καλό θα είναι να είστε έτοιμοι και για βραδινή ψύχρα , γιατί είναι και ψιλά, και το βράδυ έχει μια ψυχρούλα θα λέγαμε! Ετοιμαστείτε λοιπόν για το Σάββατο 11 Ιουλίου στις 18:30 στο άγαλμα του Μεγα Αλέξανδρου. Χορηγός επικοινωνίας: Εδώ Μιλάμε Μηχανοκίνητα
Όποιος ενδιαφέρετε ας επικοινωνήσει μαζί μου .
AYTOS moderator
Τόπος : Macedonia - Thessaloniki - Toumba...Από το 356 π.χ Registration date : 07/05/2011
Παιδιά επειδή ήμουν εκεί απλά να σας πω ότι ήταν λίγοι οι ξεκράνωτοι .. Απλά επειδή σταματήσαμε έξω απ το χωριό για να ενσωματωθούμε όλοι μαζί έβγαλαν κάποιοι τα κράνη τους και πήγαν απ την είσοδο του χωριού μέχρι το γήπεδο 300 μέτρα δηλαδή. Αυτά προς αποκατάσταση της τάξης
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
ουτε 30 μετρα ....δεν ειναι μονο το αν θα προκληθει το γαμωατυχημα.....ειναι η "εικονα" αυτη που βλέπει ο κοσμος ειτε Live Ειτε στο video ...ειναι η νοοτροπια ...ειναι ...."εεεε αυτο που ξερεις !!!"
υ.γ. ....εσυ ησουν ακράνωτος ???
_________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα...
...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
LORDOS gold member
ουτε 30 μετρα ....δεν ειναι μονο το αν θα προκληθει το γαμωατυχημα.....ειναι η "εικονα" αυτη που βλέπει ο κοσμος ειτε Live Ειτε στο video ...ειναι η νοοτροπια ...ειναι ...."εεεε αυτο που ξερεις !!!"
υ.γ. ....εσυ ησουν ακράνωτος ???
Eγώ Νικ γνωρίζεις πολύ καλά ότι ξεκράνωτος δεν πάω ούτε μέτρο .... Εκατσα και γω εκεί το έβγαλα και πριν ξεκινήσουμε το ξανάβαλα και το έκαναν πολλοί μαζί με μένα ,απλά κάποιοι νομίζουν ότι χωρίς κράνος φαίνονται και γράφουν καλύτερα στις κάμερες.
Εμείς που δεν έχουμε ανάγκη προβολής το φοράμε
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
τι να πώ ρε Βαγγέλη ....ημουν κι ειμαι σιγουρος οτι ξεκράνωτος δε πας ουτε μετρο...
μακαρι η "γεροπαραξενιά " μου να φτάσει στ αυτια του προέδρου και του Δ,Σ, του Μ.Ο. Σοχου .... ειμαι σιγουρος οτι κατα βαθος δεν θα διαφωνήσουν μαζι μου !!!!
_________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα...
...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
LORDOS gold member
Λοιπόν λιοντάρια το Σάββατο 9 Ιουλίου έχει ο Σοχός την Ετήσια του.
Το πρόγραμμα έχει Μοτοπορεία με αστυνομική συνοδεία από το άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου μέχρι τον Σοχό και εκεί συναυλία με τους δικούς μας NO MONEY NO FUNNY-DULL GAS-KAI BORN TO BEER !!!!!!!
Αν γνωρίζω συμμετοχές θα σας προσέξω καλύτερα ...
Εδώ η αφίσα
Έχει επεξεργασθεί από τον/την LORDOS στις Σαβ Ιουλ 02 2016, 06:58, 1 φορά
DHMOKRITOS69 moderator
Ηλικία : 43 Τόπος : Θεσσαλονικη Registration date : 18/05/2010