Το λοιπον αγορια χτες αγορασα απο φιλο που εμπορευεται ρουχα για λαικες ενα επι πλεον τζιν με φανελα που δε μπαζει με τιποτα ΄΄΄΄ φουρνος τα ποδια λεμε ΄΄΄΄ ειναι το δευτερο που αγοραζω γιαυτο και το λεω με πληρη γνωση ΄΄΄΄ το πουλαει 20 για μας και το παιρνω εγω για οποιον θελει ... Επισης αγορασα με 5 γιουρος γαματη μπαλακλαβα ΄΄΄ απο ισχυρο εξωτερικο νεοπρεν και εσωτερικο κατι σα βελουτε πααααρα πολυ ζεστο ΄΄΄ οποιος ενδιαφερεται μου λεει κι αν υπαρχει μεγαλυτερο ενδιαφετον παμε για ομαδικη παραγγελια και ριχνουμε και τιμη αναλογα " />
" />
Δηλώνω και εγώ ενδιαφέρον για το παντελόνι!!!!!!!
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
το λοιπον ...κύριοι παρήγγειλα 2 παντελονια ενα στο σωματότυπο του λόρδα κι ενα στο σωματότυπο του "βαρύ πυροβολικό" δημόκριτου ...εχω και 10 μπακλαβάδες ...εεεε μπαλακλάβες ...και κανουμε δοκιμες την τετάρτη στο καφέ ....οποιος γουστάρει παίρνει ...η μπαλακλάβα ειναι στα 4 τελικά (τιμη για μας )
υ.γ. .στράτο δοκιμαζεις του λορδα κι αναλογα κρίνεις
_________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα...
...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
pantzi Member
Ηλικία : 60 Τόπος : thesaloniki Registration date : 01/12/2011
καλα χριστουγεννα σε ολους. νικο παντελονι και μπαλακλαβα παιζουν? τεταρτη 31/12 θα εχουμε καφε?
φυσικα και παιζουν ....
παντελονι εχουν παρει ηδη ο stratos75 και ο dimokritos69 ...ρωτηστε τους ...και πειτε μου ... το παλληκαρι που τα εχει ειναι στο billiardcenter κι οποιος θελει παραγγέλνει μεσω εμου και παει απο εκει το δοκιμαζει κι αναλογα κρινει ...εγω εμπλέκομαι στο να το παραγγείλω μονο ...η τιμη ειναι στα 20?
μπαλακλαβες πήρα 10 κομματια ...η τιμη ειναι 4?
τεταρτη θα τις φερω στο lascala ...ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ ...Ο καφες δεν αναβάλλεται ΄΄΄΄
ειναι επετειακός ως τελευταίος το 2014
V-STRONG Member
Ηλικία : 54 Τόπος : VARDARIS BEACH Registration date : 11/10/2010
Την ερχόμενη τετάρτη (14/1) λέω να περάσω για καφεδάκι (αν δεν ρίχνει καρέκλες), να γνωριστούμε και από κοντά. Υποθέτω οτι ισχύει το "κάθε τετάρτη στις 18:00" ε?
LORDOS gold member
Την ερχόμενη τετάρτη (14/1) λέω να περάσω για καφεδάκι (αν δεν ρίχνει καρέκλες), να γνωριστούμε και από κοντά. Υποθέτω οτι ισχύει το "κάθε τετάρτη στις 18:00" ε?
Κανονικά και με τον Νόμο. Αλλά και να βρέχει πάλι μαζευόμαστε είτε με μηχανές είτε όχι. Η καλύτερη ώρα είναι 18:30 με 19:00.
Με το καλό να έρθεις Jef.
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
σε περιμενουμε με το καλό
,....μη ξεχασεις τα "κεράσματα" εεεεεε
τιποτε το ιδιαιτερο ....απλά πραματα και καθημερινά /....
κοιτα μη το παρακάνεις ...
Jef Member
Ηλικία : 46 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 28/10/2014
παιδες υπομονή ...και φυσικά θα κοπει ...συντομα θα αναρτηθει σχετικο νήμα
Απο υπομονη άλλο τίποτα !!!Αλλά να μην ξεχνάμε και τ' ανέκδοτο με τον παπά........ Παπάς : Υπομονή , υπομονή... έμεινε το σπίτι χωρίς μ@υνί Εγω θα πρότεινα , λόγω κρίσης , να κόψουμε τη Βασιλόπιτα τη Καθαρά Δευτέρα ... Οσο να 'ναι και ο καιρός θα είναι καλύτερος για να πάμε σε καμμμιά εξοχή ... να βάλουμε το φλουρί μέσα στη λαγάνα , να πετάξουμε και τον χαρταετό ... Και μιας και μιλάμε για εκδηλώσεις ο VEZOUVIOS ρε παιδιά ζεί ?? Εχει κανείς νεα του ?? και το πεθύμησα το παλαιόπαιδο !!!!
VEZOUVIOS - VEZOUVIOS είσ' εδώ ??? Πάρε το stromάκι σου και πάμε γι' αετό
narcissus moderator
Ηλικία : 46 Τόπος : Θες άλλο Νίκη Registration date : 12/06/2010
[quote="JORDAN ] VEZOUVIOS - VEZOUVIOS είσ' εδώ ??? Πάρε το stromάκι σου και πάμε γι' αετό [/quote]
_________________ ʼʼΔίκασον Κύριε τους αδικούντας με, πολέμησον τους πολεμούντας μεʼʼ Ψαλμός 35-1 Δαυίδ Ενέπνεε τον αγώνα για την ελευθερία του Γένους, το 1821
Όλοι θέλουν το καλό μου…, αλλά εγώ δεν θα αφήσω να μου το πάρουν!
Η ζωή είναι έναςκώλος, γ@μ@τον πριν σεχεσει!
Ο έρωτας.........με έρωτα περνάει.....!
LORDOS gold member