| ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΖΕΛΑΤIΝΕΣ !!! | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΖΕΛΑΤIΝΕΣ !!! Σαβ Μαρ 15 2008, 08:53 | |
| - ovelix έγραψε:
- bdout2R1 έγραψε:
- Υπάρχει σκουρόχρωμη ζελατίνα suzuki ή θα πρέπει να ψάξω για aftermarket;
Έχει κανείς καμιά ιδέα; Νίετ! Σκουρόχρωμη ζελατίνα ντε ντίνι μαμα suzuki! Ψάξε φίλε μου θα βρεις after πάρα πολύ καλές που κάνουν πολύ καλή δουλειά. Κοίτα στο συγκεκριμένο τοπικ και... το ΝΟΥσου ότι πληρώνεις παίρνεις! Nομιζω κανεις λαθος.,υπαρχει σκουροχρωμη μανισια,αυτη με το φρυδακι της suzuki!!! |
|
| |
spyrakos35 Member
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΖΕΛΑΤIΝΕΣ !!! Σαβ Μαρ 15 2008, 09:21 | |
| δεν ξέρω αν υπάρχει ή όχι.....
προσεχε μόνο μην τυχον και δεν βλέπεις το βράδυ μέσα από την ζελατίνα.... |
|
| |
painterakis gold member
Ηλικία : 49 Τόπος : Ο Δρόμος ... Registration date : 18/01/2008
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΖΕΛΑΤIΝΕΣ !!! Σαβ Μαρ 15 2008, 10:18 | |
| εχει και η μαμα (ειναι της MRA) και υπαρχουν και aftermarket,αλλα μη φανταστεις οτι ειναι και κατραμι μαυρες. βλεπεις και καλα μαλιστα τη νυκτα. εγω εχω βαλει τις secdem (ειναι της bugster) και ειμαι ικανοποιημενος. δε θα σου τη προτεινα ουτε και καμια αλλη,απλα σου λεω να κανεις οτι εκανα και εγω. βρηκα φιλαρακια που ειχαν διαφορες ζελατινες πανω στα μωρα τους και ειδα ποια εκανε/βολευε εμενα. η δικια μου: η MRA που ειναι η ιδια που δινει η SUZUKI: |
|
| |
PUNISHER
Registration date : 10/03/2008
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΖΕΛΑΤIΝΕΣ !!! Σαβ Μαρ 15 2008, 10:39 | |
| βγαζει η μαμα μαυρη με την αεροτομη αλλα εχει κανα 170 αρι εβρο |
|
| |
bdout2R1
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΖΕΛΑΤIΝΕΣ !!! Σαβ Μαρ 15 2008, 11:39 | |
| painteraki πόσο την πήρες; Είναι ίδιο μέγεθος με την αρχική μαμίσια; Γιατί μου φάινεται πιο μεγάλη.... |
|
| |
obelix Member
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΖΕΛΑΤIΝΕΣ !!! Σαβ Μαρ 15 2008, 14:57 | |
| - painterakis έγραψε:
- εχει και η μαμα (ειναι της MRA) και υπαρχουν και aftermarket,αλλα μη φανταστεις οτι ειναι και κατραμι μαυρες.
βλεπεις και καλα μαλιστα τη νυκτα. εγω εχω βαλει τις secdem (ειναι της bugster) και ειμαι ικανοποιημενος. δε θα σου τη προτεινα ουτε και καμια αλλη,απλα σου λεω να κανεις οτι εκανα και εγω. βρηκα φιλαρακια που ειχαν διαφορες ζελατινες πανω στα μωρα τους και ειδα ποια εκανε/βολευε εμενα.
η δικια μου:
η MRA που ειναι η ιδια που δινει η SUZUKI:
Αγόρια με το κάνετε σα κάτι μεγάλοδικηγόρους και μεγαλοδημοσιογράφους! Ο φίλος ρώτησε.. Μαμα suzuki. Και εγώ επιμένω μαμα suzuki σκουρόχρωμη ή φιμέ, όπως θέλετε πέστετη, δεν υπαρχη που να είναι suzuki και να ΓΡΆΦΕΙ suzuki!τώρα αν δίνει τη γερμανική mra η suzukοσφακομάνεια είναι άλλο θέμα! Ντα; α παρεπιπτώντώς ο φίλος ρώτησε για ζελατίνα όχι για μπαμπρίζ! Χιχιχιχι |
|
| |
painterakis gold member
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΖΕΛΑΤIΝΕΣ !!! Σαβ Μαρ 15 2008, 18:45 | |
| - ovelix έγραψε:
- Αγόρια με το κάνετε σα κάτι μεγάλοδικηγόρους και μεγαλοδημοσιογράφους! Ο φίλος ρώτησε.. Μαμα suzuki. Και εγώ επιμένω μαμα suzuki σκουρόχρωμη ή φιμέ, όπως θέλετε πέστετη, δεν υπαρχη που να είναι suzuki και να ΓΡΆΦΕΙ suzuki!τώρα αν δίνει τη γερμανική mra η suzukοσφακομάνεια είναι άλλο θέμα! Ντα; α παρεπιπτώντώς ο φίλος ρώτησε για ζελατίνα όχι για μπαμπρίζ! Χιχιχιχι
το στυλακι της απαντησης σου συν του οτι εχεις σαν επισυναψη το ποστ μου δε το καταλαβαινω. ο ανθρωπος ρωτησε - bdout2R1 έγραψε:
- Υπάρχει σκουρόχρωμη ζελατίνα suzuki ή θα πρέπει να ψάξω για aftermarket;
Έχει κανείς καμιά ιδέα; τωρα αμα δε καταλαβαινουμε τι γραφει ο αλλος δε ξερω... η δικη μου κανει 120 ευρω και ειναι ποιο ψηλη απο τη μαμα. οσο αφορα για το αν ειναι ή οχι suzukοσφακομάνεια δε ξερω,εγω ξερω οτι τη πουλαει η suzuki. δες στο desert: αν θυμαμε καλα οταν εψαχνα για ζελατινα την ειχα δει και καπου ειχε σκαλιστο το "suzuki"(αλλα δεν ειμαι σιγουρος) παντως αν δεν θες παμπριζ,υπαρχει και αυτη: απο τη suzuki αγγλιας. παντως αν ειναι παμπριζ ή οχι μια ζελατινα παιζει ρολο το υψος του οδηγου και η χρηση της |
|
| |
fotis
Ηλικία : 44 Τόπος : Αγ.Δημήτριος Registration date : 15/02/2008
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΖΕΛΑΤIΝΕΣ !!! Σαβ Μαρ 15 2008, 21:32 | |
| ΤΗΝ ΕΒΑΛΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΦΙΜΕ ΖΕΛΑΤΙΝΑ SUZUKI ME TO ΦΡΥΔΑΚΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΧΤΗ.ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΤΟ ΦΡΥΔΑΚΙ ΑΠΟ 140+ ΤΙΜΗ 170 ΓΙΟΥΡΙΑ.ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΗ ΝΥΧΤΑ |
|
| |
kalmisurf Member
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΖΕΛΑΤIΝΕΣ !!! Σαβ Μαρ 15 2008, 22:08 | |
| H ζελατίνα με το spoiler είναι κατασκευή MRA και τις πουλάει η μαμά Suzuki ποιό ακριβά. Για μένα είναι η καλύτερη που υπάρχει λόγω ότι είναι σαν αυτή που χει το μηχανάκι αλλά με το spoiler για πιό ψηλούς αναβάτες. Είμαι 1,85 cm και το Spoiler τόχω στο μέγιστο, συνέπεια όχι αέρας στα μάτια και μικρή επιφάνεια αντίστασης με τον αέρα εν σχέσει με τις υπόλοιπες ζελατίνες που κάποιες πάνω από 150 κμ ραγίζουν στις βίδες. quote="spyrakos35"]δεν ξέρω αν υπάρχει ή όχι..... προσεχε μόνο μην τυχον και δεν βλέπεις το βράδυ μέσα από την ζελατίνα....[/quote] Σωστή παρατήρηση του spyrakos35 ως προς τη φιμέ αλλά όχι τόσο λόγω βράδυ. Αλλά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Εγώ καλού κακού έβαλα τη διαφανή για καλύτερο έλεγχο ειδικά σε δρόμους με κίνηση και λακούβες ή χαλίκια όπως για εκτός ασφάλτου διαδρομές . Βλέπεις καλύτερα τα τυχόν ασχημα του δρόμου σε χαμηλή ταχύτητα και τα αποφεύγεις καλύτερα. Σε ταξίδι ή δρόμους καλούς δεν έχει σημασία αν είναι φιμέ ή όχι, βράδυ ή πρωί. |
|
| |
bdout2R1
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΖΕΛΑΤIΝΕΣ !!! Σαβ Μαρ 15 2008, 22:18 | |
| Ο κος Στάθης έχει από αυτά ή είναι μόνο συνεργείο; Τώρα που θα πάω να τα χώσω αν είναι... |
|
| |
kalmisurf Member
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΖΕΛΑΤIΝΕΣ !!! Σαβ Μαρ 15 2008, 22:30 | |
| - bdout2R1 έγραψε:
- Ο κος Στάθης έχει από αυτά ή είναι μόνο συνεργείο; Τώρα που θα πάω να τα χώσω αν είναι...
Έχει άμα τον ενημερώσεις ότι θέλεις να βάλεις. Μπορεί τη στιγμή που θα πας να μην έχει κάνε τηλ πριν πας |
|
| |
obelix Member
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΖΕΛΑΤIΝΕΣ !!! Τρι Μαρ 18 2008, 03:29 | |
| "Φίλε" painterakis δε καταλαβαίνω τι σε πείραξε; το μεγαλοδικοιγόροι; το ότι ποστάρισα πάνω στην απάντηση σου ή ότι δεν έχει φιμέ ζελατίνα η suzuki ή μήπως επειδή αποκάλεσα τη δικιά σου επιλογή "μπαμπρίζ"; αν σε πείραξε κάτι sοry αλλά το χιούμορ δεν έχει ταμπού πιστεύω. Όσω για τη ζελατίνα το αναφέραν και άλλοι σύντροφοι, είναι mra. Και για το φιλο που ρωτάει ο επίσημος αντιπρόσωπος για τις mra είναι ο ΠΑΠΑΣΤΑΎΡΟΥ. Αυτα... |
|
| |
salouthos Member
Ηλικία : 50 Τόπος : Κορυδαλλός, Πάρος, Κρέστενα Registration date : 17/01/2008
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΖΕΛΑΤIΝΕΣ !!! Τρι Μαρ 18 2008, 11:37 | |
| Εδω κοιταξες; http://vstromhellas.forumgreek.com/forum-f6/topic-t186.htm Θα μπορουσες να εχεις ποσταρει το ερωτημα σου εκει και ο επομενος που θα ψαχνει να βρει συγκεντρομενες τις προτασεις μας! Θα παρακαλουσα τον Souperman οταν κορεστει το τοπικ να τα συνχωνεψει! οταν βρεθει ο χρονος βεβαιως βεβαιως! Η μαζεμενη πληροφορια εχει δυναμη ενω η σκορπια κουραζει! Αν ειμαι παραλογος ζητω συγνωμη! |
|
| |
kalmisurf Member
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΖΕΛΑΤIΝΕΣ !!! Τρι Μαρ 18 2008, 11:46 | |
| H ζελατίνα με το spoiler είναι κατασκευή MRA και τις πουλάει η μαμά Suzuki ποιό ακριβά. Για μένα είναι η καλύτερη που υπάρχει λόγω ότι είναι σαν αυτή που χει το μηχανάκι αλλά με το spoiler για πιό ψηλούς αναβάτες. Είμαι 1,85 cm και το Spoiler τόχω στο μέγιστο, συνέπεια όχι αέρας στα μάτια και μικρή επιφάνεια αντίστασης με τον αέρα εν σχέσει με τις υπόλοιπες ζελατίνες που κάποιες πάνω από 150 κμ ραγίζουν στις βίδες. |
|
| |
kalmisurf Member
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΖΕΛΑΤIΝΕΣ !!! Τρι Μαρ 18 2008, 11:50 | |
| - salouthos έγραψε:
- Εδω κοιταξες;
http://vstromhellas.forumgreek.com/forum-f6/topic-t186.htm Θα μπορουσες να εχεις ποσταρει το ερωτημα σου εκει και ο επομενος που θα ψαχνει να βρει συγκεντρομενες τις προτασεις μας! Θα παρακαλουσα τον Souperman οταν κορεστει το τοπικ να τα συνχωνεψει! οταν βρεθει ο χρονος βεβαιως βεβαιως! Η μαζεμενη πληροφορια εχει δυναμη ενω η σκορπια κουραζει! Αν ειμαι παραλογος ζητω συγνωμη! Kαθόλου Salouthos και έτσι πρέπει ο καθένας να διορθώνει τον άλλον. Είναι πολλά τα τόπικ και δεν προλαβαίνει ο Admin και ο διαχειριστής. Το Forum είναι ζωντανός οργανισμός με τα μέλη του ενεργά και να διορθώνουν ότι βλέπουν. Οπότε καλό είναι μέχρι ο Zuberman να τη μεταφέρει να μεταφερθούμε εμείς εκεί με copy paste ο καθένας μόνος του ή να συνεχίσουμε εκεί το διάλογο. http://vstromhellas.forumgreek.com/forum-f6/topic-t186.htm ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΖΕΛΑΤΗΝΑ |
|
| |
gmavrid gold member
Ηλικία : 44 Τόπος : Σέρρες-Θεσσαλονίκη Registration date : 20/02/2008
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΖΕΛΑΤIΝΕΣ !!! Τρι Μαρ 18 2008, 14:03 | |
| Υπάρχει και αυτή η λύση:
http://motoraid.eu/shop/product_info.php?products_id=1607
Σαν ιδέα είναι ενδιαφέρουσα. Στην πράξη δεν ξέρω αν θα έχεις προβλημα με τον αέρα (π.χ. να το στραβώσει). Το video πάντως τα δείχνει ωραία. |
|
| |
obelix Member
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΖΕΛΑΤIΝΕΣ !!! Τρι Μαρ 18 2008, 15:54 | |
| Σοφότατο κύριοι! Αν είναι όλα μαζεμένα και ποιο γρήγορα θα βρίσκει ο καθένας μας αυτό που τον ενδιαφέρει και δε θα γίνετε αλαλούμ! Να τολμησω να πω ότι θα ήταν και καλύτερο να ξεχωρίζουν τα 650 με τα 1000; |
|
| |
kalmisurf Member
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΖΕΛΑΤIΝΕΣ !!! Τρι Μαρ 18 2008, 16:29 | |
| - ovelix έγραψε:
- Σοφότατο κύριοι! Αν είναι όλα μαζεμένα και ποιο γρήγορα θα βρίσκει ο καθένας μας αυτό που τον ενδιαφέρει και δε θα γίνετε αλαλούμ! Να τολμησω να πω ότι θα ήταν και καλύτερο να ξεχωρίζουν τα 650 με τα 1000;
Δεν υπάρχει λόγος λόγω ότι φοράνε ποιά τις ίδιες. Η μόνη εξαίρεση 1000 Κ3 |
|
| |
bdout2R1
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΖΕΛΑΤIΝΕΣ !!! Σαβ Μαρ 22 2008, 00:24 | |
| |
|
| |
bdout2R1
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΖΕΛΑΤIΝΕΣ !!! Κυρ Μαρ 23 2008, 15:11 | |
| Και η ζελατίνα... |
|
| |
painterakis gold member
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΖΕΛΑΤIΝΕΣ !!! Κυρ Μαρ 23 2008, 18:07 | |
| τελικα ειναι της suzuki ή της mra; γιατι και αυτοκολλητο της suzuki και χαραγμενο το εχει. |
|
| |
obelix Member
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΖΕΛΑΤIΝΕΣ !!! Κυρ Μαρ 23 2008, 19:23 | |
| Ρε τι κάνουν οι άνθρωποι στο ΣΦΑΚ προκειμένου να μη χάσουν πελάτη!;!; παίρνουν τις mra και με αυτοκόλητο της suzuki (ευτυχώς από μέσα για να είναι διακριτικό) το κάνουν made in japan από made in germany! Ντροπηηηηηη |
|
| |
painterakis gold member
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΖΕΛΑΤIΝΕΣ !!! Δευ Μαρ 24 2008, 00:18 | |
| - ovelix έγραψε:
- Ρε τι κάνουν οι άνθρωποι στο ΣΦΑΚ προκειμένου να μη χάσουν πελάτη!;!; παίρνουν τις mra και με αυτοκόλητο της suzuki (ευτυχώς από μέσα για να είναι διακριτικό) το κάνουν made in japan από made in germany! Ντροπηηηηηη
αν ειναι ετσι,οντως ντροπη. αλλα μηπως εχουν κανει παραγκελεια στην MRA να τους φτιαξει καποιο αριθμο ζελατινων;γιατι μου φαινεται βλακια καποιος να καθεται να βαζει αυτοκολητα. παντως αμα εχει χαρακτο το suzuki μου φαινεται μαζικη παραγκελεια μερικων κοματιων |
|
| |
painterakis gold member
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΖΕΛΑΤIΝΕΣ !!! Δευ Μαρ 24 2008, 00:21 | |
| - bdout2R1 έγραψε:
- Και η ζελατίνα...
να ρωτησω αυτο μαυρο λαστιχακι γυρω-γυρω ειναι κολλημενο;οπως οι πρωτες givi; στην mra δε το εχει. |
|
| |
bdout2R1
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΖΕΛΑΤIΝΕΣ !!! Δευ Μαρ 24 2008, 00:41 | |
| Όχι δεν είναι κολλημένο. Είναι μέσα στη συσκευασία ξεχωριστά, και αφού την τοποθέτησε ο Στάθης, έβαλε και το λαστιχάκι αυτό που στις άκρες του "κουμπώνει" με δύο μεταλλικά πιαστράκια. |
|
| |
| ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΖΕΛΑΤIΝΕΣ !!! | |
|