| Μαγνήτης για φίλτρο λαδιού | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
mavras vstromhellasforum Enthusiast
Registration date : 16/06/2010
| Θέμα: Απ: Μαγνήτης για φίλτρο λαδιού Τρι Μάης 10 2011, 23:18 | |
| - groi1000 έγραψε:
- Μάθαμε τίποτα για το filtermag από Ελλάδα???
δεν το εχω αφησει Γιωργο. περιμενω απαντηση και εχω ξαναστελει στον αγγλο λεγοντας του οτι τα μεταφορικα ειναι εξωφρενικα πολλα και αν μπορουμε να βρουμε εναλλακτικο τροπο μεταφορας. επι λεξη Please verify the carriage charge for ONE filtermag to Athens. It seems that almost £21 (more than the magnet itself) is a little too much. I have bought quite a few items from the UK and shipping has always been negligible compared to the price of the item itself. If the price is right what are the options for cheaper shipping? Please see to it and get back to me.
thank you in advance, Panagiotis |
|
| |
groi1000 vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: Μαγνήτης για φίλτρο λαδιού Τρι Μάης 10 2011, 23:22 | |
| Παναγιώτη ''φάγαμε'' φόλα από τον Έλληνα αντιπρόσωπο? Το μέηλ σου αστεράτο αλλά δε ξέρω αν θα κατανοήσει το ερώτημά σου ο Άγγλος Αφού δε καταλαβαίνει κι ο ίδιος ότι το να έχει μεταφορικά > από την τιμή προιόντος... |
|
| |
mavras vstromhellasforum Enthusiast
Registration date : 16/06/2010
| Θέμα: Απ: Μαγνήτης για φίλτρο λαδιού Τετ Μάης 11 2011, 17:06 | |
| - groi1000 έγραψε:
- Παναγιώτη ''φάγαμε'' φόλα από τον Έλληνα αντιπρόσωπο?
λεπον, αρχικα δεν ξερω αν ειναι ο αντιπροσωπος στην Ελλαδα, σε καθε περιπτωση εχει 4 κομματια αμεσα παραδοτεα αλλα οχι αυτα που θελουμε εμεις. Εχει για φιλτρα διαμετρου 70 εως 87mm, ενω εμεις θελουμε 63 εως 70mm ενω η τιμη τους ειναι σχεδον διπλασια απο του Αγγλου - groi1000 έγραψε:
Το μέηλ σου αστεράτο αλλά δε ξέρω αν θα κατανοήσει το ερώτημά σου ο Άγγλος Αφού δε καταλαβαίνει κι ο ίδιος ότι το να έχει μεταφορικά > από την τιμή προιόντος... κατσε να απαντησει και θα δουμε. |
|
| |
maverick
Registration date : 26/01/2009
| Θέμα: Απ: Μαγνήτης για φίλτρο λαδιού Τετ Μάης 11 2011, 21:39 | |
| Επειδή και΄γω νομίζω ότι τα 40 ευρώπουλα για έναν μαγνήτη είναι αρκετά και δεν είναι δύσκολο να κάνουμε μια παρόμοια πατέντα, έψαξα και βρήκα τα ποιο δυνατα μαγνητάκια που υπάρχουν και αυτά είναι οι μαγνήτες ΝΕΟΔΥΜΙΟΥ! Που θα βρείτε τέτοιους μαγνήτες και φυσικά δωρεάν? Τέτοιου είδους μαγνήτες υπάρχουν σε όλους τους σκληρούς δίσκους desktop υπολογιστών. Μιλάμε για του δίσκους 3,5 ιντσών και όχι τους μικρούς των Laptops. Mέσα σε αυτούς λοιπόν υπάρχουν 2 αντικριστοί μαγνήτες νεοδυμίου οι οποίο μετακινούν με το μαγνητικό τους πεδίο τις κεφαλές ανάγνωσης αριστερά-δεξιά. Μπορείτε να τους ξεβιδώσετε απο το κουτί του δίσκου και να τους χρησιμοποιήσετε για οποια πατέντα θέλετε. Μην πετάτε λοιπόν τους χαλασμένους δίσκους Η/Υ, αλλα χρησιμοποιήστε τους για τους μαγνήτες!! Σύντομα θα αναρτήσω και φωτορεπορτάζ για να δείτε πως βγαίνουν οι μαγνήτες αυτοί! |
|
| |
DeepBlue Member
Ηλικία : 57 Τόπος : Αργυρούπολη - Αθήνα Registration date : 27/08/2010
| Θέμα: Απ: Μαγνήτης για φίλτρο λαδιού Πεμ Μάης 12 2011, 09:23 | |
| - maverick έγραψε:
- Επειδή και΄γω νομίζω ότι τα 40 ευρώπουλα για έναν μαγνήτη είναι αρκετά και δεν είναι δύσκολο να κάνουμε μια
παρόμοια πατέντα, έψαξα και βρήκα τα ποιο δυνατα μαγνητάκια που υπάρχουν και αυτά είναι οι μαγνήτες ΝΕΟΔΥΜΙΟΥ! Που θα βρείτε τέτοιους μαγνήτες και φυσικά δωρεάν?
Τέτοιου είδους μαγνήτες υπάρχουν σε όλους τους σκληρούς δίσκους desktop υπολογιστών. Μιλάμε για του δίσκους 3,5 ιντσών και όχι τους μικρούς των Laptops. Mέσα σε αυτούς λοιπόν υπάρχουν 2 αντικριστοί μαγνήτες νεοδυμίου οι οποίο μετακινούν με το μαγνητικό τους πεδίο τις κεφαλές ανάγνωσης αριστερά-δεξιά. Μπορείτε να τους ξεβιδώσετε απο το κουτί του δίσκου και να τους χρησιμοποιήσετε για οποια πατέντα θέλετε. Μην πετάτε λοιπόν τους χαλασμένους δίσκους Η/Υ, αλλα χρησιμοποιήστε τους για τους μαγνήτες!!
Σύντομα θα αναρτήσω και φωτορεπορτάζ για να δείτε πως βγαίνουν οι μαγνήτες αυτοί!
Φίλε μου, αυτή την πατέντα έχω ήδη κάνει στην Στρουμφίτα μου. Στην αλαγή του φίλτρου θα δούμε αν κάνει δουλειά. Εχω βάλει 4 μαγνητάκια απο σκληρούς δίσκους γύρω - γύρω απο το φίλτρο λαδιού. ΕΠΙΣΗΣ έχω βάλει 2 μαγνητάκια απο σκληρούς με ταινία σε ένα πλαστικό κουβαδάκι 3 λίτρων με ΠΑΛΙΟ λάδι απο την μηχανη, για να κάνω το πείραμα που δείχνει στην αρχή του thread. Μεχρι στιγμής, στα μαγνητάκια του κουβά, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΛΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ !!! Τέλος πάντων, θα δούμε και στο φίλτρο.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την DeepBlue στις Πεμ Μάης 12 2011, 09:25, 1 φορά |
|
| |
mikios vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 42 Τόπος : Ηράκλειο, Κρήτη Registration date : 25/02/2008
| Θέμα: Απ: Μαγνήτης για φίλτρο λαδιού Πεμ Μάης 12 2011, 09:24 | |
| |
|
| |
......... vstromhellasforum Fanatic
Τόπος : Registration date : 31/03/2010
| Θέμα: Απ: Μαγνήτης για φίλτρο λαδιού Πεμ Μάης 12 2011, 10:44 | |