| Mikios-Mikia wedding...photos-videos | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
man_OS gold member
Ηλικία : 47 Τόπος : Αγ. Παρασκευή Registration date : 23/08/2008
| Θέμα: Απ: Mikios-Mikia wedding...photos-videos Δευ Ιουλ 12 2010, 12:06 | |
| Παιδιά να στε πάντα καλά και ευτυχισμένοι!!! Ευχαριστώ πάρα πολύ για την φιλοξενία, για την παρέα και το Σάββατο και την Κυριακή, χάρηκα πάρα πολύ που γνώρισα τόσο αξιόλογα παλικάρια από κοντά και εύχομαι να χουμε όλοι πάντα τόσα πολλά χαμόγελα. Φίλιππα και Φιλίππαινα (μην ξεχνιόμαστε έτσι;;; ) να στε πάντα γεμάτοι από χαρά και όμορφες αναμνήσεις. Κρητικά συντρόφια, ραντεβού σε ένα μήνα και κάτι |
|
| |
x2
Τόπος : Αθήνα Registration date : 21/08/2009
| Θέμα: Απ: Mikios-Mikia wedding...photos-videos Δευ Ιουλ 12 2010, 12:19 | |
| Παιδάκια, σας εύχομαι να είναι όλη σας η ζωή τόσο υπέροχη και χαρούμενη όσο το Σάββατο.... Μαράκι, ήσουν κούκλα!!!! Φίλιππε, ήσουν ο πιο cool γαμπρός που έχω δει... !!!! Ευχαριστούμε πολύ για την υπέροχη φιλοξενία και την υπέροχη παρέα!!!! Σας αγαπάμε πολύ!!! Θα τα ξαναπούμε από κοντά όσο πιο σύντομα γίνεται!!!! |
|
| |
big_tzo vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 39 Τόπος : Central Crete Heraklion City Registration date : 08/02/2009
| Θέμα: Απ: Mikios-Mikia wedding...photos-videos Δευ Ιουλ 12 2010, 13:04 | |
| |
|
| |
voliotis Member
Τόπος : volos Registration date : 27/04/2009
| Θέμα: Απ: Mikios-Mikia wedding...photos-videos Δευ Ιουλ 12 2010, 13:37 | |
| |
|
| |
badouras vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 58 Τόπος : Αγ.Παρασκευή-Αττική Registration date : 08/05/2009
| |
| |
Bretsos gold member
Τόπος : Φυλακισμένος στην Αθήνα... Registration date : 06/03/2009
| Θέμα: Απ: Mikios-Mikia wedding...photos-videos Δευ Ιουλ 12 2010, 13:57 | |
| Εύχομαι απο τα βάθη της καρδίας μου.... ΒΙΟΝ ΑΝΘΟΣΠΑΡΤΟΝ |
|
| |
Edward
Ηλικία : 57 Τόπος : Χανιά - Κρήτη Registration date : 10/03/2010
| Θέμα: Απ: Mikios-Mikia wedding...photos-videos Δευ Ιουλ 12 2010, 19:22 | |
| |
|
| |
Nickolaos Member
| Θέμα: Απ: Mikios-Mikia wedding...photos-videos Δευ Ιουλ 12 2010, 19:41 | |
| Καλως ορισατε και επισημα πλεον στην λεσχη των νυμφευμενων!!!! ΜΑΡΙΑ & ΦΙΛΛΙΠΑ να ευτυχισετε, να πινετε καθε μερα μεχρι και την τελευταια σταγονα την ζωη,να αγαπιεστε, να αγαπατε και οτι ποθητε να σας βρει χωρις αναμονη... ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!! |
|
| |
cantona vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 52 Τόπος : Λουτσαίος Registration date : 10/03/2008
| Θέμα: Απ: Mikios-Mikia wedding...photos-videos Τρι Ιουλ 13 2010, 17:09 | |
| Να ζήσετε παιδιά πάντα ευτυχισμένοι! |
|
| |
mAthosalas vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Mikios-Mikia wedding...photos-videos Τρι Ιουλ 13 2010, 23:19 | |
| να ζησετε παιδια και να σας ερθουν ολα ανετα στη ζωη που αρχισατε.Αγαπη και ολα ερχονται |
|
| |
massai gold member
| Θέμα: Απ: Mikios-Mikia wedding...photos-videos Τετ Ιουλ 14 2010, 00:26 | |
| |
|
| |
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
| Θέμα: Απ: Mikios-Mikia wedding...photos-videos Τετ Ιουλ 14 2010, 00:55 | |
|
Χίλιες ευχές από την καρδιά στέλνω για την χαρά σας να ανθεί και να καρποφορεί ως τα παιδόγγονα σας
Νιόπαντροι καλορίζικα να'ναι τα στέφανα σας δακρύζει ακόμα κ'ο θεός απόψε στη χαρά σας"
όσες χιλιάδες έρχονται στη κρήτη χελιδόνια τόσα να έχετε και σεις
ευτυχισμένα χρόνια. ...μια Ζωή ..."Δικάβαλοι"...και να σας καμαρώνουνε ...τα παιδόγγονα σας!!!! _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα... ...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
|
|
| |
mikios vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 42 Τόπος : Ηράκλειο, Κρήτη Registration date : 25/02/2008
| Θέμα: Απ: Mikios-Mikia wedding...photos-videos Παρ Ιουλ 16 2010, 22:32 | |
| παιδάκια σας χιλιοευχαριστούμε για τις ευχές σας! Κ εσείς ότι επιθυμείτε να το βρείτε κ πάντα χαρές η μοίρα να σας δίνει! Ορίστε μερικές αντιπροσωπευτικές φοτό που έχω στα χέρια μου... Οι φωτογράφοι είναι @λεξ, IRAKLEIO_XLV και μαμά (μου) από την πορεία η (οφείλω να πω μικρή) αναμονή για τη νύφη. Μερικές από τις παραταγμένες μοτο, ενώ κάποιες έχουν παει να φέρουν τη νυφούλα... Εν αναμονή.... Και ιδού! Σκάει μύτη... και ναι, είμαι ακόμα εδώ... με κρατάγανε 5-6, κ απειλούσαν με σωματικές βλάβες αν έφευγα... Ο πιο κουζουλός απ'όλους μου την φέρνει... του ανέθεσα το έργο αυτό με την ελπίδα πως θα προσπαθούσε να την εντυπωσιάσει (αδειάσει) με καμια σούζα, αλλά δεν έπιασε το κόλπο.... Φχαριστώ paitoooo! Τελικά δεν την γλιτώσαμε την κρεμάλα... ακόμα κ ο παπάς με κατάλαβε κ με έσερνε από το χεράκι.... εξ'ου κ το βλέμμα στον κο. Χ .... "θα σε φαω!" Τεσπα, αφου την ήπιαμε που την ήπιαμε την πορτοκαλάδα, ας το χαρούμε κ λίγο... οι παράνυφες κ ο κουμπάρος σε καλλιτεχνική φοτο... Είπα στα παιδιά να φύγουν κ να πάνε στο κέντρο γιατί θα βγάζαμε φοτο, αλλά δεν μας άφησε κανείς! Μας ακολούθησαν όλοι κ μας περίμεναν μέχρι να τελειώσουμε... να΄στε καλά παιδιά, είστε πραγματικοί φίλοι... Της Μαρίας φυσικά γιατί ήταν η ώρα που σφυρίζανε τα καράβια κ είχατε μπει ανάμεσά μας... Ξέφρενο γλέντι ξέσπασε στο κέντρο με την απίστευτη θέα.. ονόματι.... "Θέα", τι άλλο; Να δεις χορούς πάνω σε τραπέζια... να δεις κορμιά ιδρωμένα να χορεύουν όλη νύχτα... Αλλά στο τέλος ... "μόνο μια Ελπίδα μένει" .... Σας ευχαριστούμε όλους για την τρελή παρέα, τα γέλια και για όλα! Χωρίς εσάς δεν θα ήταν το ίδιο! Ελπίζουμε να περάσατε όσο καλά περάσαμε κ εμείς! Για όσους αναρωτούνται, η βραδυά τελείωσε με καφεδάκι στο Ηράκλειο, με νύφη κ γαμπρό να σκάνε μύτη καβάλα μετά συνοδείας... το σίγουρο είναι ότι κάναμε τρελή εντύπωση! (και ναι, η νύφη φόραγε κανονικότατα το κράνος κ δεν χάλασε το μαλλί! ) Να'στε πάντα καλά, κ στα δικά σας οι ανύπαντροι! Ο Μικιός κ η Μικιά. άλμπουμ |
|
| |
badouras vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 58 Τόπος : Αγ.Παρασκευή-Αττική Registration date : 08/05/2009
| Θέμα: Απ: Mikios-Mikia wedding...photos-videos Παρ Ιουλ 16 2010, 22:48 | |
| ευχές δώσαμε και ξαναδώσαμε. ευελπιστούμε να σας δούμε και στην Λευκάδα να τα πούμε κι από κοντά. |
|
| |
mikios vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 42 Τόπος : Ηράκλειο, Κρήτη Registration date : 25/02/2008
| Θέμα: Απ: Mikios-Mikia wedding...photos-videos Κυρ Ιουλ 25 2010, 01:56 | |
| παρέλαβα νέες φοτο από τον Γιώργο Βαρδάκη... ο άτιμος κατάφερε να συλλάβει όλη την ιστορία με το φακό του... γι'αυτούς που δεν ήταν εκεί κάνω μια σύντομη περιγραφή... η ώρα είναι 19.30κάτι, και έχουμε μόλις φτάσει στην εκκλησία... με βλέπετε πουθενά; Όχι φυσικά! Τους είχα πείσει όλους ότι θα κάτσω κ θα κρεμαστώ σαν καλό κοπέλι και το χάψανε. Εδώ ο φωτογράφος κατάφερε κ συνέλαβε την μοτό χωρίς κανέναν γύρω γιατί με είχαν πάρει όλοι στο κηνύγι... ο δε φωτογράφος, σαν παντρεμένος, μάλλον με κατάλαβε κ με συμπόνεσε... αποτέλεσμα η παραπάνω φοτο. Ενώ οι υπόλοιποι έχουν περικυκλώσει την πλατεία, μου δένουν το πόδι με της μητέρας μου (για να μην φαίνεται στις φοτο)... κοιτάξτε χαιρεκακία η γυναίκα... "εντάξει, κόφτε την πλάκα" λέω εγώ... τελος πάντων, ο paitos δεν έκανε σούζες σήμερα (σήμερα βρήκες κι εσύ; ) κ έτσι φτάνει με την νύφη ακόμα στην πίσω θέση... κάπου εδώ αρχίζει να με λούζει κρύος ιδρώτας... ενώ ο παναής γελάει... "ακόμα εδώ είσαι ρε μπουμπούνα;" κατεβαίνει η νύφη η οποία οστώσω δεν έχει καταλάβει το παραμικρό... από το φόρουμ θα το μάθει κ αυτό... τελικά συμφέρει που δεν τηλεφωνιόμαστε (άσχετο, αναλαμπή μου' ρθε). κοιτάξτε κράτημα ο κουμπάρος... "εντάξει, τον ξαναφέραμε" της λέει... δεν κατάλαβε αυτή τι εννοεί (μέσα από τα δόντια) "σκάσε ρε, θα'χω γκρίνια μετά" "Τι είπες; Κάτι για μένα; Το μαλλί πως σου φαίνεται;" καθένας με τον πόνο του απόψε... στην αναμπαμπούλα το ξεπερνάει αυτό, το μαλλί μας καίει τώρα... απάντηση δεν παίρνει, απλά με τις τόσες κινήσεις του κεφαλιού να δω που είναι καλύτερα να τρέξω, νόμιζε πως έγνεψα κάτι... "πάμε, τώρα είναι αργά... την πάτησες" μου λέει ο κουμπάρος... σκουπίζω ένα δάκρυ... "καλά, θα τα μπαλώσουμε κάπως" σκεύτομαι... φοράω το καλύτερό μου χαμόγελο κ ανεβαίνουμε μαζί τα σκαλιά... "ΧΑ! καλά να πάθεις τώρα..." αυτή που γελάει αριστερά είναι η ίδια μου η μητέρα... "ΟΚ μάγκες, αποστολή εξετελέσθη. Οι ελιές είναι στο μύλο, οι ελιές είναι στο μύλο" (κωδική ονομασία ότι θα μου βγει το λάδι...) ακόμα κ ο παπάς με έσερνε από το χέρι... η έξοδος ήταν κοντά κ λόγω ζέστης η πόρτα ανοιχτή... δε θα μ'άσηνε να την κάνω. Ποιός ξέρει τι έχουν δει τα μάτια του... όσο κ να προσπάθησα... απέτυχα! Με το βλέμμα χαμηλωμένο πια, όπου θα παραμείνει για την υπόλοιπη ζωή μου, για να μου θυμίζει πάντα πως απέτυχα... Η μόνη που με καταλαβαίνει κ με περιμένει καρτερικά απ'έξω, παρέα με τις φίλες της που αναμφίβολα αναστορούνται παλιότερες βόλτες που έκαναν μαζί... και σίγουρα ανυπομονούν για τις επόμενες... αυτή είναι η μόνη που αντέχω να κοιτάζω στα ορθάνοιχτα μάτια, και η μόνη που με παρηγορεί... ίσως να νιώθει ενοχές που δεν μπόρεσε να με πάρει μακρυά εγκαίρως... αλλά δεν την κατηγορώ... απ'ότι έμαθα μετά την είχαν απειλήσει ότι θα την βάψουν... πορτοκαλί κ θα της φορέσουν Bridgestone! Ελπίζω να γελάσατε όσο κ εγώ όταν το έγραφα αυτό... να δούμε κ ποιοί-ες θα τσιγκλίσουν σε σημεία! Αφιερωμένο στην σύζηγό μου Μαρία, η οποία κοιμάται. Παω κ εγώ για ύπνο γιατί αύριο που θα το διαβάσει με περιμένει δύσκολη ημέρα... φοτοουζ κλίκι |
|
| |
big_tzo vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 39 Τόπος : Central Crete Heraklion City Registration date : 08/02/2009
| Θέμα: Απ: Mikios-Mikia wedding...photos-videos Κυρ Ιουλ 25 2010, 02:11 | |
| καλα μωρη βρομιαρα....!!!!...αλλο χρωμα δεν βρικες να πεις?????ασπρο...μαυρο...κιτρινο...μπεζ....θαλασσι εστω.....
ε να μην σου πω τιποτα!!!!!! ελεος πια....το εχετε γλωσσοφαει το χρωμα!!!! |
|
| |
geo vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Mikios-Mikia wedding...photos-videos Κυρ Ιουλ 25 2010, 12:32 | |
| Έγραψες πάλη , άμα το διαβάσει η Μαρία θα σου πω εγώ |
|
| |
sakismip vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: Mikios-Mikia wedding...photos-videos Κυρ Ιουλ 25 2010, 17:14 | |
| |
|
| |
bozosd vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 49 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 12/12/2009
| Θέμα: Απ: Mikios-Mikia wedding...photos-videos Κυρ Ιουλ 25 2010, 18:32 | |
| Φίλε Μικιέ,εύχομαι η ζωή σας να είναι όμορφη ,χαρούμενη και μοναδική όπως ο γάμος σας!
ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ |
|
| |
everg Member
Ηλικία : 52 Τόπος : ΓΑΛΑΤΑΣ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ-ΑΙΓΑΛΕΩ CITY Registration date : 30/01/2009
| Θέμα: Απ: Mikios-Mikia wedding...photos-videos Κυρ Ιουλ 25 2010, 21:30 | |
| |
|
| |
scarab
Ηλικία : 47 Τόπος : Χανιά - Θεσσαλονίκη-Αθηνα Registration date : 04/02/2010
| Θέμα: Απ: Mikios-Mikia wedding...photos-videos Δευ Ιουλ 26 2010, 09:22 | |
| |
|
| |
Psyxologos Member
Ηλικία : 40 Τόπος : Άνω Γλυφάδα - Αμφίκλεια Παρνασσος Registration date : 17/12/2009
| Θέμα: Απ: Mikios-Mikia wedding...photos-videos Δευ Ιουλ 26 2010, 11:15 | |
| |
|
| |
cretaman
| Θέμα: Απ: Mikios-Mikia wedding...photos-videos Τετ Ιουλ 28 2010, 22:36 | |
| παιδακια να ζησετε και ευχομαι υγεια πανω απο ολα και καθε σασ ονειρο να γινει πραγματηκοτητα |
|
| |
V.Stratos moderator
| Θέμα: Απ: Mikios-Mikia wedding...photos-videos Τετ Ιουλ 28 2010, 22:58 | |
| Εναερίτης είσαι ή τεχνικός ανεμογεννητριών ?? Βλέπω φοράς αρνές.. _________________ ''Ride slower than your guardian angel can fly''Reveka Project |
|
| |
gevo Member
Ηλικία : 62 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 11/10/2008
| Θέμα: Απ: Mikios-Mikia wedding...photos-videos Παρ Ιουλ 30 2010, 19:17 | |
| ευτυχισμένοι και μαζί ,Φίλιππα και Μαρία ................. και ειπαμε κάποιος να φυλάει τα σύνορα να ζήσετε |
|
| |
| Mikios-Mikia wedding...photos-videos | |
|