Μανο σε ποιο απο τα τρια τοπικ μπορουσα να ποσταρω τις φωτογραφιες συμφωνα με τους τιτλους τους. Εχεις βαλει πολυ συγκεκριμενους τιτλους? Θα μπορουσες να βαλεις γενικους τιτλους για να ποσταρουν και αλλοι. Που να βαλει καποιος αλλος φωτο, στο 36...ωρο τερματισμο (video+foto) στο VIDEO .....36ωρου ..... by Black-v.... , ή στοΦΩΤΟ 36άωρο......360χλμ.......1ης Μέρας ( black-v )?
'Η τελος παντων βαλτα σε ενα τοπικ 36ωρο By blackv και να να ανοιξουμε εμεις ενα αλλο.
Και για να μην το πολυσυζηταμε Νικο, Χρηστο μαζεψτε τα οπως θελετε εγω νο προμπλεμ!!!
Eχεις δίκιο Δημήτρη .... απλά ήθελα να αναδείξω όπως είδες εσάς κι όχι εμένα .... Εγώ δεν φαίνομαι πουθενά και δεν το κάνω θέμα , έτσι κι αλλοιώς ήταν δικιά μου επιλογή να σας βιντεοσκοπήσω και να σας ποστάρω .... Ηταν λάθος μου που έβαλα συγκεκριμένους τίτλους αλλά δεν το σκέφτηκα καθόλου , ήταν αυθόρμητο.... Αλλωστε ο Παππούς η και ο Χρήστος θα μπορέσουν να κάνουν κάποιες διορθώσεις ... Ακόμα και να τα σβύσουν πάντα κρατάω αρχεία οπότε σίγουρα θα μπορέσετε να τα πάρετε με ενα στικάκι απο εμένα στον καφέ της τετάρτης.....
Ζητώ συγνώμη αν σας μπέρδεψα ....
big_tzo vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 39 Τόπος : Central Crete Heraklion City Registration date : 08/02/2009
.......δεύτερο το κομμάτι θέρισσο προς μεσκλά (με το mikio να μου φωνάζει συνέχεια: μέσκλα ρε κουζουλέ painter, τι να κάνουμε; έχουμε και κάποια ηλικία) ....
Μεσκλά ρε π@π@ρ@!!!! ΜεσκλΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
η διαδρομή στα μεσκλΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ (το έμαθα τελικά)
στο 4':30" κόντεψα να πάρω μια κολώνα της ΔΕΗ, εκεί που είχε άσφαλτο ... ξαφνικά γαρμπίλι σε όλο το πλάτος του δρόμου και μια κολώνα στη μέση ...
η διαδρομή μέσα στο φαράγγι των άνυδρων προς παλαιόχωρα
η διαδρομή απο Παλαιόχωρα προς Ανώσκελι ή αλλιώς "κυνηγώντας" της Ελπίδα:
η διαδρομή απο Θέρισσο προς Μεσκλά το ομορφότερο κομμάτι της διαδρομής αλλά δυστυχώς δε ξέρω γιατί δε το έγραψα σε HD και έτσι είναι λίγο θολό. κρίμα . ήταν η πρώτη φορά που το πέρασα αυτό το κομμάτι αλλά ... θα το ξαναπεράσω. ήταν ΦΟΒΕΡΟ.
άντε και του χρόνου να έχουμε την υγεία μας να το ξανακάνουμε. φυσικά να μην μας έχει μέχρι τότε, το Δ.Ν.Τ.
Rory moderator
respect απο μενα εξοχη διαδρομη αν και κουραστικη πολυ απο οτι καταλαβαινω.μπραβο στα παιδια για τα βιντεο και τις φωτογραφιες και φυσικα και για την συμμετοχη τους.να στε καλα και παντα ορθιοι.