| Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
nick thalasolikos gold member

Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 28/01/2008
 | Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Τετ Ιαν 20 2010, 16:37 | |
| ΓΙΑ ΣΚ ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΘΕΑ! ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΕΔΡΙΝΟ ΛΟΦΟ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΠΕΡΣΙ ΣΑΝ V STROM ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΧΑΛΙ! 1ον ΜΑΣ ΕΣΚΙΖΕ ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ 4.50 ΓΙΑ ΦΡΑΠΕ 2ον ΓΙΑ ΝΑ ΧΩΡΕΣΟΥΜΕ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΕΡΜΑ ΔΕΞΙΑ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΧΩΡΙΖΕ ΤΟΙΧΟΣ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ ΜΟΝΟ ΤΟΙΧΟΥΣ 3ον ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕΝΑΝΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΠΛΗΡΩΝΑΝΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΦΕΔΕΣ!!! ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ(ΤΟ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΒΑΛΑΝΤΗΣ Η ΛΟΥΚΑΣ Κ.Α.) ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΜΑΖΟΧΕΣ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΧΑ ΧΑ!!!! ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΠΑΙΔΕΣ ΕΓΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΛΕΩ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ! ΦΙΛΙΚΑ ΝΙΚΟΣ |
|
 | |
VSTROMAKIAS vstromhellasforum Enthusiast

| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Τετ Ιαν 20 2010, 16:53 | |
| |
|
 | |
ammoulianiotis vstromhellasforum Fanatic

Ηλικία : 37 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΜΜΟΥΛΙΑΝΗ Registration date : 09/09/2009
 | Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Τετ Ιαν 20 2010, 18:10 | |
| |
|
 | |
nikSalonik Administrator

Ηλικία : 62 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
 | Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Πεμ Ιαν 21 2010, 00:12 | |
| _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα... ...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
|
|
 | |
V A G O S Member

Ηλικία : 45 Τόπος : ΛΕΩΝΙΔΙΟ - ΛΑΥΡΙΟ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ - Ν. Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης Registration date : 15/02/2009
 | Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Πεμ Ιαν 21 2010, 00:16 | |
| λοιπον βασει της συζητησεις που αναπτυχθηκε εδω και στον καφε κατεληξα σε μερος αρκετα ικανοποιητικο. και περνω το θαρρος να ορισω ως μερος την πλατεια ναυαρινου σε ενα απο τα σνομπ ή ελιτ ( ειναι διπλα διπλα ). χωρο για να καθομαστε,παρκιν σκεπαστο για τα μωρα και καφες σε αρκετα καλη τιμη. να πουμε κυριακη απογευμα κατα τις 5??? |
|
 | |
nikSalonik Administrator

| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Πεμ Ιαν 21 2010, 00:26 | |
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα... ...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
|
|
 | |
shadow.gr. vstromhellasforum Enthusiast

Ηλικία : 46 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 25/05/2008
 | Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Πεμ Ιαν 21 2010, 01:32 | |
| vagos να το κανουμε το πρωι 12 η 1 γιατι απογευμα εχει ντερμπι??με τον ακατανομαστο παιζουμε you know....??? |
|
 | |
V A G O S Member

Ηλικία : 45 Τόπος : ΛΕΩΝΙΔΙΟ - ΛΑΥΡΙΟ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ - Ν. Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης Registration date : 15/02/2009
 | Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Πεμ Ιαν 21 2010, 08:48 | |
| οκ λογω ντερμπι μιας και εχουμε να λιωσουμε κατι σκουληκια και να ταιστει ο αετος με ψαρακια ναυαρινου ωρα 14.00 μετα το μεσημεριανο φαγητο και μετα βουρ για τα ματς. |
|
 | |
PITS

Ηλικία : 43 Τόπος : BΟΛΟΣ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 17/04/2008
 | Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Πεμ Ιαν 21 2010, 11:22 | |
| |
|
 | |
nikSalonik Administrator

| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Πεμ Ιαν 21 2010, 16:55 | |
| - V A G O S έγραψε:
- οκ λογω ντερμπι μιας και εχουμε να λιωσουμε
κατι σκουληκια
και να ταιστει ο αετος με ψαρακια ναυαρινου ωρα 14.00 μετα το μεσημεριανο φαγητο και μετα βουρ για τα ματς. εσύ "κατακαημένη ρούμελη" κοιτα να μη σου κατσει κανα κοκαλο στο λαιμό ...κι ασε εμάς ήσυχους να κανουμε τη δουλειά μας.... για σενα δουλεύουμε ...μελαχροινό αγόρι δε ξερω αν το κατάλαβες !!! _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
|
|
 | |

| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Πεμ Ιαν 21 2010, 19:12 | |
| λες βρε συνμπολιτη να κανεις το καλο??και να ΕΡΘΕΙ στον ΝΑΟ?? αντε να δουμε....σΕ λεω.....  |
|
 | |
ammoulianiotis vstromhellasforum Fanatic

Ηλικία : 37 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΜΜΟΥΛΙΑΝΗ Registration date : 09/09/2009
 | Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Πεμ Ιαν 21 2010, 19:45 | |
| |
|
 | |

| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Πεμ Ιαν 21 2010, 23:42 | |
| εκλεισε η φραπεδοκατασταση...  |
|
 | |
VSTROMAKIAS vstromhellasforum Enthusiast

| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Πεμ Ιαν 21 2010, 23:43 | |
| ΤΗΝ ΜΙΑ ΤΑ ΝΤΕΡΜΠΗ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟ ΜΕΡΟΣ.......ΚΑΦΕ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΙΝΟΥΜΕ.  ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΛΑΤΙΝΟΥΜ Η ΚΑΛΙΓΟΥΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΕΤΟ PARKING ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ  ..............ΝΑ.............  ΚΑΙ ΝΑ  ΓΙΑ ΤΟ  .........CLUB????????? |
|
 | |
nick thalasolikos gold member

Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 28/01/2008
 | Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Παρ Ιαν 22 2010, 10:50 | |
| vagos ψινομαι τρελα για ΕΛΙΤ ειναι και πελατης μου στην δουλεια μπορω να τον κανω συζητηση για κατασταση σε τραπεζια και τιμη! οκ κυριακη στις 2. αντε vamos arianara! |
|
 | |
valantis8

| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Παρ Ιαν 22 2010, 13:46 | |
| - NIKOS VOUNOVIOS έγραψε:
- vagos ψινομαι τρελα για ΕΛΙΤ ειναι και πελατης μου στην δουλεια μπορω να τον κανω συζητηση για κατασταση σε τραπεζια και τιμη!
οκ κυριακη στις 2. αντε vamos arianara! ΑΣΕ ΝΑ ΠΟΥΜΙ ΤΗΝ ΚΑΦΕ 1,5 ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΩ ΣΙ ΛΕΟΥ ΜΕ ΝΤΙΟ. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΒΟΥΝΟ ΜΕ ΤΙς ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΣΟΥ, ΥΑ ΕΡΘΩ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΕΛΕΓΧΟ. ΠΑΝΤΩΣ ΤΡΕΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ, ΡΕ ΕΚΕΙ ΠΗΓΑΙΝΑ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ 16-17. ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΘΕΤΕ ΕΚΕΙ, ΕΚΕΙ.......  |
|
 | |
LISTIS

Τόπος : salonika-1 Registration date : 15/03/2009
 | Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Παρ Ιαν 22 2010, 14:58 | |
| - NIKOS VOUNOVIOS έγραψε:
- vagos ψινομαι τρελα για ΕΛΙΤ ειναι και πελατης μου στην δουλεια μπορω να τον κανω συζητηση για κατασταση σε τραπεζια και τιμη!
οκ κυριακη στις 2. αντε vamos arianara! που ειναι το ελιτ? |
|
 | |
LISTIS

| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Παρ Ιαν 22 2010, 15:00 | |
| - valantis8 έγραψε:
- NIKOS VOUNOVIOS έγραψε:
οκ κυριακη στις 2. αντε vamos arianara! ΑΣΕ ΝΑ ΠΟΥΜΙ ΤΗΝ ΚΑΦΕ 1,5 ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΩ ΣΙ ΛΕΟΥ ΜΕ ΝΤΙΟ. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΒΟΥΝΟ ΜΕ ΤΙς ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΣΟΥ, ΥΑ ΕΡΘΩ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΕΛΕΓΧΟ. ΠΑΝΤΩΣ ΤΡΕΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ, ΡΕ ΕΚΕΙ ΠΗΓΑΙΝΑ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ 16-17. ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΘΕΤΕ ΕΚΕΙ, ΕΚΕΙ.......  εεεε σσσσσιιι τι σε λλεω να ουμε σε λλλεω. |
|
 | |
LISTIS

| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Κυρ Ιαν 24 2010, 05:44 | |
| ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΥΡΙΑΚΗ? |
|
 | |

| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Κυρ Ιαν 24 2010, 10:51 | |
| καμαρα κατα τις 2 δεν καταληξαμε??και 3 να γινει ακομα καλλητερα.... |
|
 | |
nikSalonik Administrator

| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Κυρ Ιαν 24 2010, 12:13 | |
Έχει επεξεργασθεί από τον/την niksalonik στις Δευ Ιαν 25 2010, 01:09, 1 φορά |
|
 | |
V A G O S Member

| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Κυρ Ιαν 24 2010, 13:15 | |
| λοιπον βασει της συζητησεις που αναπτυχθηκε εδω και στον καφε κατεληξα σε μερος αρκετα ικανοποιητικο. και περνω το θαρρος να ορισω ως μερος την πλατεια ναυαρινου σε ενα απο τα σνομπ ή ελιτ ( ειναι διπλα διπλα ). χωρο για να καθομαστε,παρκιν σκεπαστο για τα μωρα και καφες σε αρκετα καλη τιμη.
λοιπον μαγκες ξεκινω για ελιτ,αν ειναι πηχτρα που δεν το κοβω θα ειμαι εκει γυρω. 6974812215. τα λεμε. |
|
 | |

| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Κυρ Ιαν 24 2010, 13:25 | |
| κατα τις 3 θα ειμαι και εγω εκει που ειναι το ελιτ?? |
|
 | |
Kevin Tas vstromhellasforum Enthusiast

Ηλικία : 49 Τόπος : ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ Registration date : 14/05/2009
 | Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Κυρ Ιαν 24 2010, 13:39 | |
| |
|
 | |
Robert De Niro

Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 02/09/2009
 | Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Δευ Ιαν 25 2010, 00:34 | |
| αντε ρε παιδια επιτελους!!νομιζω οτι υπαρχουν αρκετοι που δεν μπωρουν τεταρτες.οπως εγω για παραδηγμα,που στις συναντησεις εχω ριξει μαυρη πετρα !! θα ηταν καλυτερο να υπαρχει και μια δευτερη μερα σαν εναλλακτικη ,γιαυτους που δεν μπωρουν τεταρτες  |
|
 | |
| Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. | |
|