Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΕικονοθήκηLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση

Μοιραστείτε | 

Ζητείται "Νύχι" μονού, πλαϊνού σταντ.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Bane

Τόπος : Χαϊδάρι, Αθήνα
Registration date : 29/03/2023

Ζητείται "Νύχι" μονού, πλαϊνού σταντ. Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Ζητείται "Νύχι" μονού, πλαϊνού σταντ.   Ζητείται "Νύχι" μονού, πλαϊνού σταντ. Icon_minitimeΣαβ Απρ 29 2023, 11:08

Καλημέρα σας σύντροχοι!

Μόλις χτες πήγα να βάλω λαδάκι στην αλυσίδα και επειδή δεν έχω διπλό σταντ ή κάπου να στηρίξω το μηχανάκι, πήγα να το στηρίξω στο μονό σταντ σηκώνωντας λίγο την πίσω ρόδα. Τι το ήθελα ;; Κάνει ένα κράκ και διπλώνει το νύχι του μονού σταντ στα δύο!! Πάρτο κάτω το κορίτσι... Έτσι έγινε και η πρώτη της πτώση στα χέρια μου... (το μηχανάκι δεν το έχω 2 μήνες)

Η αυτοψία έδειξε πως ήταν ήδη κομμένο από τον προηγούμενο και του έδωσα τη χαριστική βολή!

Το θέμα είναι πως παρασκευή απόγευμα ανάθεμα και τι ανταλλακτικά θα βρεις στην αγορά και σε τι τιμές! Έτσι και αποφάσισα να αποτανθώ στους V-Strom-ίτες και στις V-Strom-ίτησες που λογικά θα το έχουν ψάξει στο παρελθόν! Για την ώρα φοράω ένα μεταχειρισμένο νύχι ανάγκης αλλά χωρίς το πατουράκι κάτω! Έτσι για να κάνω τη δουλειά μου... Κατά βάση θα μπορούσε να ειπωθεί και σαν σωλινωτή λεπίδα (ειναι μυτερό στο κάτω τελείωμα)!

Μήπως λοιπόν γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρώ ένα νύχι χωρίς πολλά χρήματα ;;

Στα υπόψη, δεν έχω κανένα θέμα με μεταχειρισμένο, αρκεί να είναι σε OK κατάσταση, και ολόκληρο!

Για την ώρα βρίσκω το σύνολο (βάση και νύχι) στα 80-100 ευρώ από σχετικά site αγγελιών, αλλά είναι κρίμα ρε γμτ να δώσω τόσα τη στιγμή που όλο αυτό γίνεται για ένα κομμάτι μέταλο! Προσδοκούσα να τα δώσω στην προγραμματισμένη αγορά του διπλού (Cosmos), μόλις αυτό καταστεί δυνατό!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
KAMOYSTAS

Registration date : 17/11/2016

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ζητείται "Νύχι" μονού, πλαϊνού σταντ.   Ζητείται "Νύχι" μονού, πλαϊνού σταντ. Icon_minitimeΣαβ Απρ 29 2023, 22:14

καληπερα ,δες αυτο.
φαινεται αψογο.
λογικα δεν θα ξαναπαρεις κατι τετοιο οποτε παρε ενα αψογο και κρατα το.
ειναι και θεμα ασφαλειας μην παρεις καποιο περιεργο και ξανατσακισει και πεσει πανω σου
η σε κανα αλλο μηχανακι η αυτοκινητο και παθεις και αλλη ζημια.
καινουριο εχει περιπου 300 ευρω μαζι με στεκα και βαση-ελατηρια και φπα.....
οποτε τα 120 κομπλε ειναι μαλλον καλα εαν ειναι οπως τις φωτο.

https://www.car.gr/parts/view/30678293-plaino-stant-gia-suzuki-dl650-vstrom-avs-2009#bigger-photos
Bane

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ζητείται "Νύχι" μονού, πλαϊνού σταντ.   Ζητείται "Νύχι" μονού, πλαϊνού σταντ. Icon_minitimeΤετ Μάης 03 2023, 17:08

Λογικά σε κάτι τέτοιο θα καταλήξω. Είπα μήπως υπάρχει καμία ιδέα για κάτι φθηνότερο. Γενικά θα το καθυστερήσω λίγο οπότε αν δείτε τίποτα, ρίξτε μια ενημέρωση!

Γνήνιο καινούργιο δεν το έχω βρει πουθενά! KAMOYSTAS αν έχεις κανένα link θα το εκτιμούσα! Thx

Καλές μας βόλτες!
KAMOYSTAS

Registration date : 17/11/2016

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ζητείται "Νύχι" μονού, πλαϊνού σταντ.   Ζητείται "Νύχι" μονού, πλαϊνού σταντ. Icon_minitimeΤετ Μάης 03 2023, 21:11

γνησιο μεταχειρισμενο σε αριστη κατασταση μονο.
καινουριο στην αντιπροσωπεια.
με πανακριβη τιμη...
σκεψου μονο οτι ενα καινουριο φτερο για 650 ματ εχει σημερα 500 ευρω.....
στον σφακιανακη.....
Bane

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ζητείται "Νύχι" μονού, πλαϊνού σταντ.   Ζητείται "Νύχι" μονού, πλαϊνού σταντ. Icon_minitimeΤετ Μάης 03 2023, 21:44

KAMOYSTAS έγραψε:
γνησιο μεταχειρισμενο σε αριστη κατασταση μονο.
καινουριο στην αντιπροσωπεια.
με πανακριβη τιμη...
σκεψου μονο οτι ενα καινουριο φτερο για 650 ματ εχει σημερα 500 ευρω.....
στον σφακιανακη.....

Ζητείται "Νύχι" μονού, πλαϊνού σταντ. 1f62e Ζητείται "Νύχι" μονού, πλαϊνού σταντ. 1f62e

Ζητείται "Νύχι" μονού, πλαϊνού σταντ.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή 

Παρόμοια θέματα

+
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
 :: ΑΓΓΕΛΙΕΣ :: Ζήτηση-
Μετάβαση σε: