Γρηγόρη μου, τα συγχαρητήριά μου. Έγραψες πάλι. Τελικά έχει αρκετούς καλλιτέχνες η ομάδα. Ψηφίζω την τελετυαία φωτο για σήμα των βορίων .... Υ.Γ. Ντροπή σου ρε Μιχάλη να βαράς μικρά ... παιδιά ...
σαλιγκάρι gold member
Ηλικία : 49 Τόπος : Περιστέρι Registration date : 11/09/2008
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ ωραια δουλεια σας γνωρισα και απο κοντα(οσους προλαβα δηλαδη)και πραγματικα σας χαρηκα. ενα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον γιαννη (tazakos) για την αψογη φιλοξενια του και στον βαγγελη (VAGOS) γιατην μεταφορα και την παρεα στο αεροδρομιο. ευχομαι να τα ξαναπουμε απο κοντα συντομα να μαστε ως τοτε καλα ολοι
kopeli gold member
θα τολμησω να ποσταρω ενα μικρο δειγματακι για το τι και πως. Πρωτα θελω να ευχαριστησω και εγω το Γρηγορη,(gregkozani) που ηρθε απο την Κοζανη για να φωτογραφισουν μαζι με τον Γιωργο(EKEINOS),οσους φιλους μπορεσαν να ερθουν με τις μηχανες στην παραλια της Θεσσαλονικης. Τον φιλο (σαλιγκαρι) που ηταν στη Θεσσαλονικη για δουλειες αλλα οταν προκειται για v-strom τα αφηνει ολα πισω. Ενα μπραβο στον φιλο Σταματη,(NewFish),που ηρθε απο την Ξανθη για να ειναι μαζι μας στην παρεα για φωτο και καφε, οπου ειχε μια πολυ κακη επιστροφη με αρκετη βροχη στην Εγνατια οδο προς Ξανθη. Πριν ξεκινησουμε απο το σπιτι. . Dimmy-michalis-NewFish . Μετα τη φωτογραφιση οπου ολα πηγαν καλα ηρθε η ωρα του καφε. .... Γεια σου Νικολα.Ειμαι σιγουρος οτι λες ψεματα για την ηλικια σου. . (ΝewFish)Σταματης,(σαλιγκαρι)Γιαννης,(tazakos)Γιαννης,(V.A.G.O.S)Βαγγελης Σταματη εισαι οντως NewFish με τοση βροχη που εφαγες. Και πριν πεσουν τα φωτα...δυο καλλιτεχνικες και απο μενα που αντιγραφω τον Γρηγορη. .
Έχει επεξεργασθεί από τον/την michalis στις Παρ Μάης 15 2009, 00:02, 1 φορά
gregkozani
Μπράβο παιδιά! Πολύ καλή και η ιδέα και η εκτέλεση! Ο gregkozani έγραψε πάλι αλλά και ο michalis ήταν εκεί! Άξιζε τη βροχή που έφαγα μετά... Αξιώθηκα να έρθω και σ' ένα καφέ επιτέλους!
NewFish gold member
Ηλικία : 46 Τόπος : Όπου γης και πατρίς Registration date : 13/02/2008
Μπραβο στα παιδια για τη φωτογραφιση, επαγγελματιες και μη, για την πολυ καλη δουλεια που με μερακι και αυτοθυσια κανανε!!! Εγω εχω να βαλω ενα μονο μικρο λιθαρακι σε ολο αυτο, την εξης φωτογραφια
Ερωτηση: Αν μπορει καποιος να μου πει: εκεινος με το pampers στο κεφαλι, ποιος ειναι;
NewFish gold member
Ηλικία : 46 Τόπος : Όπου γης και πατρίς Registration date : 13/02/2008
ετσι απλά κι ομορφα περνάμε εμεις οι "βόρειοι" κι ακόμα καλύτερα οταν έρχονται "Σαλόνικα" , αδέλφια απ την υπόλοιπη Ελλάδα μας...είχα την χαρά να γνωρίσω απο κοντά τα κοπέλια Νικο (Rory) και Πάνο (Paito) (ατελείωτη βραδιά μ ολα τα ψιψιψινια) ,και χτές Σάββατο τον Ανδρέα (e-andreas) μετά καφέ και μπιλιάρδου(αλλο κοινό μας χόμπυ).Παραλίγο να βρεθώ και με τον man-os αλλά μας τον αρπαξαν τα μπατζανάκια και τα κουνιάδια του tazakou (αρε ρε ταζ...το σοι σου!!!!)
μάγκες απανταχου την Ελλάδα μας....στα καλύτερα που έρχονται!!!!!
_________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα...
...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
sakismip vstromhellasforum Fanatic
Μπραβο στα παιδια για τη φωτογραφιση, επαγγελματιες και μη, για την πολυ καλη δουλεια που με μερακι και αυτοθυσια κανανε!!! Εγω εχω να βαλω ενα μονο μικρο λιθαρακι σε ολο αυτο, την εξης φωτογραφια
Ερωτηση: Αν μπορει καποιος να μου πει: εκεινος με το pampers στο κεφαλι, ποιος ειναι;
thedentist Member
Τόπος : Θεσσαλονικη Registration date : 07/03/2008
ετσι απλά κι ομορφα περνάμε εμεις οι "βόρειοι" κι ακόμα καλύτερα οταν έρχονται "Σαλόνικα" , αδέλφια απ την υπόλοιπη Ελλάδα μας...είχα την χαρά να γνωρίσω απο κοντά τα κοπέλια Νικο (Rory) και Πάνο (Paito) (ατελείωτη βραδιά μ ολα τα ψιψιψινια) ,και χτές Σάββατο τον Ανδρέα (e-andreas) μετά καφέ και μπιλιάρδου(αλλο κοινό μας χόμπυ).Παραλίγο να βρεθώ και με τον man-os αλλά μας τον αρπαξαν τα μπατζανάκια και τα κουνιάδια του tazakou (αρε ρε ταζ...το σοι σου!!!!)
μάγκες απανταχου την Ελλάδα μας....στα καλύτερα που έρχονται!!!!!
Αντιπρόεδρε (ξέρεις εσυ τι λέω) πάλι πρώτη μούρη είσαι στις fotos!! Α ρε παίχτη...είσαι καλός άνθρωπος γι αυτό σε αγαπάνε όλοι...ανυπομονώ να ξαναανέβω!
Υ.Γ.: Πότε θα μας δείξει το super sport αντιπρόεδρε; Πες μου κανένα αποτέλεσμα από τον τελικό...και δεν θέλω να ακούσω για αυτόν τον π@στη τον Murat...Μουλός και Κασιδόκωστας τι έκαναν;
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 62 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
το παρακάτω ειναι spam!!!! σορυ γκαρτάσια να απαντήσω στον e-antreas.
ΣΕβάσμιε προεδρα ....το αντιπρόεδρε που με αποκαλεί παραπάνω ο αντρέας αφορά την ιδιότητα μου στο Σύλλογο Μπιλιάρδου Α.Ο.Μ.( μη γίνει και καμμιά παραξήγα κι έχουμε ...
Για τα αποτελέσματα αντρέα εχω να σου πώ οτι ο Κασιδόκωστας έπαιξε εκπληκτικό μπιλιάρδο με μουαγίέν 2,3 ο Μουλός στο 1,7 αλλα επειδη ήταν ομαδικό κι οχι ατομικό δεν μέτρησαν ιδιαίτερα οι επιδόσεις τους...οι τούρκοι ήταν ολοι τους φανταστικοί στον τελικό με τον Α.Ο.Μ.μακεδονικό που βγήκε δευτερος...ο Δέ μουράτ καλέ μου φίλε πρόκειται για σχολή...γερή στέκα ο μεμέτης...οπως και ναχει όμως έγινε ενα εκπληκτικό τουρνουα με 2 παίχτες που ειναι Νο 8 και 6 στη παγκοσμια λίστα (δεν ειναι και λίγο εεεε)... την παρασκευή και σάββατο τv μακεδονια και nova..θα σου πω τις ώρες στο τηλέφωνο αυτα τα λίγα ...να τα λέμε πιο τακτικά....
υ.γ. .....και καταδύσεις κανωωωωω!!!!!!
_________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα...
...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
Έχει επεξεργασθεί από τον/την niksalonik στις Τετ Μάης 20 2009, 23:21, 1 φορά
το παρακάτω ειναι spam!!!! σορυ γκαρτάσια να απαντήσω στον e-antreas.
ΣΕβάσμιε προεδρα ....το αντιπρόεδρε που με αποκαλεί παραπάνω ο αντρέας αφορά την ιδιότητα μου στο Σύλλογο Μπιλιάρδου Α.Ο.Μ.( μη γίνει και καμμιά παραξήγα κι έχουμε ...
Για τα αποτελέσματα αντρέα εχω να σου πώ οτι ο Κασιδόκωστας έπαιξε εκπληκτικό μπιλιάρδο με μουαγίέν 2,3 ο Μουλός στο 1,7 αλλα επειδη ήταν ομαδικό κι οχι ατομικό δεν μέτρησαν ιδιαίτερα οι επιδόσεις τους...οι τούρκοι ήταν ολοι τους φανταστικοί στον τελικό με τον Α.Ο.Μ.μακεδονικό που βγήκε δευτερος...ο Δέ μουράτ καλέ μου φίλε πρόκειται για σχολή...γερή στέκα ο μεμέτης...οπως και ναχει όμως έγινε ενα εκπληκτικό τουρνουα με 2 παίχτες που ειναι Νο 8 και 6 στη παγκοσμια λίστα (δεν ειναι και λίγο εεεε)... την παρασκευή και σάββατο τv μακεδονια και nova..θα σου πω τις ώρες στο τηλέφωνο αυτα τα λίγα ...να τα λέμε πιο τακτικά....
υ.γ. .....και καταδύσεις κανωωωωω!!!!!!
Λοιπόν...τελευταίο spam γιατί θα μας ...αναμένω να μας δώ στην tv... και να κάνουμε κανένα μάθημα στο diamond-system...όσο για τις καταδύσεις..αν κατέβεις καμια φορά προς τα εδώ με αμάξι..φέρε και τα καταδυτικά σου!!!χεχεχεχεχεχεχεχεχε...