|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Bretsos gold member
Τόπος : Φυλακισμένος στην Αθήνα... Registration date : 06/03/2009
| Θέμα: Απ: ΠΗΝΙΑ ΑΝΟΡΘΩΤΗΣ Τετ Μάης 18 2016, 15:16 | |
| - taloscreta έγραψε:
- Η αλήθεια είναι βέβαια ότι καμία σχέση το δικό μου με το δικό σου
σαν δουλεια ή σαν ποσοτητα κόλλας? |
|
| |
taloscreta Member
Ηλικία : 47 Τόπος : Τυμπακι Κρητη Registration date : 26/01/2015
| Θέμα: Απ: ΠΗΝΙΑ ΑΝΟΡΘΩΤΗΣ Τετ Μάης 18 2016, 15:19 | |
| Και στα δύο πολύ καλύτερο εσένα και πρέπει να έχει και βίδες αν παρατήρησα καλά. Αλήθεια πόσο στοιχησε |
|
| |
Bretsos gold member
| Θέμα: Απ: ΠΗΝΙΑ ΑΝΟΡΘΩΤΗΣ Τετ Μάης 18 2016, 15:23 | |
| - taloscreta έγραψε:
- 100 150 είναι πολύ εμένα δεν ήταν ούτε 20 γραμμάρια
μπορει να λεω και πολυ αλλα το επιπλεον βαρος στο στροφαλο ειναι ενα θεμα. |
|
| |
taloscreta Member
| Θέμα: Απ: ΠΗΝΙΑ ΑΝΟΡΘΩΤΗΣ Τετ Μάης 18 2016, 15:25 | |
| |
|
| |
Bretsos gold member
| Θέμα: Απ: ΠΗΝΙΑ ΑΝΟΡΘΩΤΗΣ Τετ Μάης 18 2016, 15:28 | |
| - taloscreta έγραψε:
- Και στα δύο πολύ καλύτερο εσένα και πρέπει να έχει και βίδες αν παρατήρησα καλά. Αλήθεια πόσο στοιχησε
οχι δεν εχει βιδες, εχει τρυπες για εκτόνωση της κολλας σε συστολες και διαστολες. 120? εδωσα, ειναι πολλα το ξερω αλλα εξασφαλίζεις μια μόνιμη επισκευή γιατι αλλιως βολαν+πηνια εχουν 600? |
|
| |
Χείρων Member
| Θέμα: Απ: ΠΗΝΙΑ ΑΝΟΡΘΩΤΗΣ Παρ Μάης 20 2016, 00:43 | |
| Εντυπωσιακή επισκευή πάντως! Εντυπωσιακό επίσης και το αποτέλεσμα της μικρής αύξησης βάρους στις επιδόσεις, ακόμα κι ενός ροπάτου χιλιαριού! |
|
| |
taloscreta Member
| Θέμα: Απ: ΠΗΝΙΑ ΑΝΟΡΘΩΤΗΣ Τρι Μάης 31 2016, 12:46 | |
| " το επιπλεον βαρος της κολλας εχει σημαντικη επιπτωση στην μειωση της αποδοσης του κινητηρα λογο της αδρανειας, στις χαμηλες στροφες δεν το παίρνεις χαμπαρι αλλα ψηλα και ειδικα φορτωμενος στην εθνικη ειναι ενα προβλημα θα ελεγα. "
Μηπως η διαφορα ειναι οτι απλα πλεον παραγει ρευμα οποτε καταναλωνει ισχυ , πχ η παραγωγη 350 watt ειναι περιπου 1HP χαμενος
|
|
| |
faros
Registration date : 28/12/2015
| Θέμα: Απ: ΠΗΝΙΑ ΑΝΟΡΘΩΤΗΣ Δευ Αυγ 15 2016, 21:44 | |
| Προσφατα προχωρησα προληπτικα στο γεμισμα των μαγνητων με ρητινη σε κ7 1000 με 120km. Το μηχανακι μεταμορφωθηκε προς το καλυτερο στο σημειο που ποναγε (κατω απο τις 3500 σαλ) λογω πιστευω της αυξησης του βαρους του βολαν. Εχω χασει λιγο σε ευστροφια σε ολες τις στροφες που επιδεινωνεται στις 5ες-6ες ομως το μηχανακι εγινε απιστευτα ευκολοδηγητο στα χαμηλα αφου δουλευει πιο γεματα και καθαρα. Για να επιβεβαιωσω την αποψη μου εκανα βολτα (αργη) σε κλειστο χωματοδρομο που παλια ειχα γυρισει πισω,το μηχανακι συμπεριφερθηκε απιστευτα ομαλα χωρις να κανω χρηση συμπλεκτη στα πολυ αργα περασματα αφου με 1200-1500 ανοιγω πρωτη και δουλευει ραπτομηχανη. εως τις 3500. Επειδη αυτην την συμπεριφορα δεν τη ειχε ουτε καινουργιο πιστευω οτι ωφειλεται στο βαρυτερο βολαν που εξωμαλυνει την αποτομη ροπη στα χαμηλα. Πιστευω οτι η μειωση της ευστροφιας ειναι μικρο κακο μπροστα στα ωφελει στην ποιοτητα λειτουργιας. |
|
| |
Bretsos gold member
| Θέμα: Απ: ΠΗΝΙΑ ΑΝΟΡΘΩΤΗΣ Τρι Αυγ 16 2016, 15:50 | |
| - faros έγραψε:
- Προσφατα προχωρησα προληπτικα στο γεμισμα των μαγνητων με ρητινη σε κ7 1000 με 120km.
Το μηχανακι μεταμορφωθηκε προς το καλυτερο στο σημειο που ποναγε (κατω απο τις 3500 σαλ) λογω πιστευω της αυξησης του βαρους του βολαν. Εχω χασει λιγο σε ευστροφια σε ολες τις στροφες που επιδεινωνεται στις 5ες-6ες ομως το μηχανακι εγινε απιστευτα ευκολοδηγητο στα χαμηλα αφου δουλευει πιο γεματα και καθαρα. Για να επιβεβαιωσω την αποψη μου εκανα βολτα (αργη) σε κλειστο χωματοδρομο που παλια ειχα γυρισει πισω,το μηχανακι συμπεριφερθηκε απιστευτα ομαλα χωρις να κανω χρηση συμπλεκτη στα πολυ αργα περασματα αφου με 1200-1500 ανοιγω πρωτη και δουλευει ραπτομηχανη. εως τις 3500. Επειδη αυτην την συμπεριφορα δεν τη ειχε ουτε καινουργιο πιστευω οτι ωφειλεται στο βαρυτερο βολαν που εξωμαλυνει την αποτομη ροπη στα χαμηλα. Πιστευω οτι η μειωση της ευστροφιας ειναι μικρο κακο μπροστα στα ωφελει στην ποιοτητα λειτουργιας. Συμφωνω απολυτα μαζι σου, ως προς την φιλικότητα και γραμμικότητα το μηχανάκι ειναι πολυ καλύτερο. Προσωπικά θα έλεγα πως πλέον varandερίζει η λειτουργία του μοτέρ.... Στα ταξίδια ομως δεν είναι το ιδιο, εκει πλέον άλλαξαν αρκετα πράματα, η 6 ταχυτητα αργη πολυ να γεμίσει και αναγκαστικά η 5 ταχύτητα σε προσπεράσεις ειναι μονόδρομος. Η κατανάλωση αυξήθηκε στις συνθήκες ταξιδιού, 3βαλιτσος φουλ πανσιόν ζορίζεται αρκετα το πράμα, ενας κινητήρας που έκαιγε αρκετά, καίει ακόμα περισσότερο.... Εντάξει όλα τα παραπάνω οχι σε τραγικό βαθμό αλλα τόσο όσο να στην βαρέσει στα νεύρα, ειδικά στην περίπτωσή μου μετα απο 14 χρόνια συνήθειας με κακοφαίνεται αρκετά στην εθνική. Στην πόλη δεν το χρησιμοποιώ ποτέ, μια-δυο φορές που έτυχε να το πάρω, ναι δεν κάνει σαν μαλκότση με μια ταχύτητα πάνω, παλαιότερα τσίμπαγα ελάχιστα τον συμπλέκτη σε αυτές τις περιπτώσεις. Η αδράνεια στο στρόφαλο λόγο του επιπλέον βάρους τα προκάλεσε όλα....δυστυχώς έτσι είναι αυτά, κάπου κερδίζεις και κάπου χάνεις. |
|
| |
paekeajiab Member
Τόπος : πατρα Registration date : 31/10/2015
| Θέμα: Απ: ΠΗΝΙΑ ΑΝΟΡΘΩΤΗΣ Τρι Αυγ 16 2016, 19:59 | |
| Που επισκευαζεται το βολαν ρε παιδια? Πειτε το συνεργειο. Εστω σε pm |
|
| |
loverdos11 moderator
Ηλικία : 40 Τόπος : ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ Registration date : 11/03/2012
| Θέμα: Απ: ΠΗΝΙΑ ΑΝΟΡΘΩΤΗΣ Τρι Αυγ 16 2016, 23:04 | |
| Στον Μηνά , Moto R-evolution . Είναι κλειστός αυτές τις μέρες όμως λόγο διακοπών ανοίγει αρχές του άλλου μήνα |
|
| |
ACIMOS
| Θέμα: Απ: ΠΗΝΙΑ ΑΝΟΡΘΩΤΗΣ Τετ Αυγ 28 2019, 20:27 | |
| - taloscreta έγραψε:
- Permatex cold weld κι ο θεός βοηθός
Τελικα τι εγινε φιλε μου για πες μας. Αντεξε η επισκευη σου? να ξερουμε και εμεις τι να κανουμε..... |
|
| |
taloscreta Member
| Θέμα: Απ: ΠΗΝΙΑ ΑΝΟΡΘΩΤΗΣ Πεμ Αυγ 29 2019, 09:27 | |
| Παιδες ολα καλα λειτουργει ακομα αψογα |
|
| |
ACIMOS
| Θέμα: Απ: ΠΗΝΙΑ ΑΝΟΡΘΩΤΗΣ Πεμ Αυγ 29 2019, 21:56 | |
| - taloscreta έγραψε:
- Παιδες ολα καλα λειτουργει ακομα αψογα
Μπαβο φιλε μου και ετσι να συνεχηση. Εχω και εγω το ιδιο προβλημα και μαλλον σε αυτη τη λυση θα καταληξω! |
|
| |
|