Μπραβω ρε παιδες τι καλα που περνατε δεν ξερετε πως σας ζηλευω και ποσο πολυ λυπαμαι που δεν μπορο να ακολουθισο αλλα που θα παει θα ερθει και η δικια μου ωρα
pegasusthes moderator
Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 07/04/2010
Μπραβω ρε παιδες τι καλα που περνατε δεν ξερετε πως σας ζηλευω και ποσο πολυ λυπαμαι που δεν μπορο να ακολουθισο αλλα που θα παει θα ερθει και η δικια μου ωρα
pegasusthes έγραψε:
Στην επόμενη μαζί μας θα σαι, Σάκη μη μασάς , μέχρι ν ανοίξει ο καιρός θα σαι όρθιος
pegasusthes έγραψε:
επιστροφή και για μένα, μετά από 5΄ στο καλοριφέρ να πάρω λίγο τα ίσια μου έχουμε και λέμε
many thanks Καλλιόπη - Ματθαίο - Πετράν για την ξενάγηση (Μάνθο κανονίζεις για μπάρμπεκιου κατάσταση εκεί που είπαμε μόλις ανοίξει ο καιρός, εγώ θα φέρω τα πηρούνια!!!!)
η μάσα στο Παρανέστι άπεχτη, αφού και ο vstrong άφησε υπόλοιπα για το σκυλάκι μου (μόλις έκανε Πασχαλιά- σας ευχαριστεί για την γενεοδωρία σας)
τα αδέρφια από Έβρο και Σέρρες δεν παίζονται - παρεάκι πρώτο
και στα επόμενα και ακόμα καλύτερα
LORDOS έγραψε:
Δείχνουμε το quote....
γραφουμε [χωρις κενο βαζουμε="nikname" κλέινει ] μεετα το κειμενο μπλα μπλα μπλά ...και στο τελος [χωρις κενο /quote]
κι ειναι τόσο απλό
_________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα...
...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
pegasusthes moderator
Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 07/04/2010
Θα με συγχωρέσετε για το ότι το κομμάτι που είμαστε όλοι μαζι βόλτα αν και το έχω για καποιο λόγο η κάμερα θόλωσε και δε νφαίνετε....... έβαλα ότι μπορούσα να είστε καλά πιστέυω να σας αρέσει έστω και αυτο!!!!!!!!!
Μπραβο σε ολους παντα τετοια!!! Sotoner ξεχασες να βγαλεις γονατο που πηγαν οι τροποι σου?!! Χαρηκα που ειδα οτι γραφεις και σε αυτο το απιστευτο φορουμ!!
sotoner
Ηλικία : 39 Τόπος : Φέρες (Καρδίτσα) Registration date : 08/02/2012
Θα με συγχωρέσετε για το ότι το κομμάτι που είμαστε όλοι μαζι βόλτα αν και το έχω για καποιο λόγο η κάμερα θόλωσε και δε νφαίνετε....... έβαλα ότι μπορούσα να είστε καλά πιστέυω να σας αρέσει έστω και αυτο!!!!!!!!!
Μπραβο σε ολους παντα τετοια!!! Sotoner ξεχασες να βγαλεις γονατο που πηγαν οι τροποι σου?!! Χαρηκα που ειδα οτι γραφεις και σε αυτο το απιστευτο φορουμ!!
Να σαι καλά φίλε μου!
δίας vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 42 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 07/06/2010