| ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ (βορειων)...ερωτήσεις αποριες προτάσεις | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
pegasusthes moderator

Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 07/04/2010
 | Θέμα: Απ: ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ (βορειων)...ερωτήσεις αποριες προτάσεις Παρ Σεπ 07 2018, 14:57 | |
| - AYTOS έγραψε:
- Το θέμα το βλέπουν οι υπεύθυνοι αλλά μέχρι να διορθωθεί η λύση είναι να αποθηκεύσεις στις αγαπημένες ιστοσελίδες την αρχική του φόρουμ παρακάμπτοντας την σελίδα του πορταλ.
https://www.vstromhellasforum.com/forum
Και το πρόβλημα ......... ΠΑΕΙ  έτσι ακριβώς, αλλιώς παραδίδουμε ιδιαίτερα κατ οίκον ..... με το αζημίωτο (κανα δυό μπυριτσες δλδ μη φανταστείτε τίποτα). _________________ Θα τα κάνω όλα λουλούδια  transalp 600Vstrom 650MT-09 TracerTriumph Tiger Sport 1050 |
|
 | |
pegasusthes moderator

| Θέμα: Απ: ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ (βορειων)...ερωτήσεις αποριες προτάσεις Παρ Σεπ 14 2018, 20:28 | |
| Ένας έρωτας έφυγε, ένας καινούργιος γεννιέται ...... _________________ Θα τα κάνω όλα λουλούδια  transalp 600Vstrom 650MT-09 TracerTriumph Tiger Sport 1050 |
|
 | |
Sifounas Administrator

| Θέμα: Απ: ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ (βορειων)...ερωτήσεις αποριες προτάσεις Παρ Σεπ 14 2018, 21:31 | |
| _________________ Οι μεγάλοι είναι μεγάλοι μόνο επειδή εμείς είμαστε γονατιστοί. Pierre-Joseph Proudhon, 1809-1865, Γάλλος αναρχικός
|
|
 | |
IPPEAS vstromhellasforum Fanatic

Ηλικία : 56 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 06/01/2013
 | Θέμα: Απ: ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ (βορειων)...ερωτήσεις αποριες προτάσεις Παρ Σεπ 14 2018, 22:25 | |
| - AYTOS έγραψε:
- Το θέμα το βλέπουν οι υπεύθυνοι αλλά μέχρι να διορθωθεί η λύση είναι να αποθηκεύσεις στις αγαπημένες ιστοσελίδες την αρχική του φόρουμ παρακάμπτοντας την σελίδα του πορταλ.
https://www.vstromhellasforum.com/forum
Και το πρόβλημα ......... ΠΑΕΙ  Εγώ παντος ακόμα δεν μπορώ να συνδεθώ. .... Φαίνεται άλλωστε από το ότι δεν σας λέω Καλημέρα |
|
 | |
IPPEAS vstromhellasforum Fanatic

Ηλικία : 56 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 06/01/2013
 | Θέμα: Απ: ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ (βορειων)...ερωτήσεις αποριες προτάσεις Παρ Σεπ 14 2018, 22:31 | |
| |
|
 | |
pegasusthes moderator

| Θέμα: Απ: ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ (βορειων)...ερωτήσεις αποριες προτάσεις Παρ Σεπ 14 2018, 22:42 | |
| _________________ Θα τα κάνω όλα λουλούδια  transalp 600Vstrom 650MT-09 TracerTriumph Tiger Sport 1050 |
|
 | |
Sifounas Administrator

| Θέμα: Απ: ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ (βορειων)...ερωτήσεις αποριες προτάσεις Παρ Σεπ 14 2018, 22:48 | |
| |
|
 | |
loverdos11 moderator

Ηλικία : 39 Τόπος : ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ Registration date : 11/03/2012
 | Θέμα: Απ: ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ (βορειων)...ερωτήσεις αποριες προτάσεις Σαβ Σεπ 15 2018, 00:19 | |
| - pegasusthes έγραψε:
- Ένας έρωτας έφυγε, ένας καινούργιος γεννιέται ......
Ο έρωτας με έρωτα δεν λένε ... Με το καλό να το παραλάβεις και να το χαρείς . |
|
 | |
JORDAN AFRICANOS Member

Ηλικία : 54 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 11/10/2010
 | Θέμα: Απ: ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ (βορειων)...ερωτήσεις αποριες προτάσεις Σαβ Σεπ 15 2018, 20:59 | |
| ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΓΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ Μ' ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ .................... ''ΣΚΑΤΑ ΝΑ ΦΑΝ'' ΕΙΚΟΣΙ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΙ !!!!!!!!!!!!!!! ''ΥΛΙΚΟ'' ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ????? ΦΩΤΟ , ΒΙΝΤΕΟ Κ.Λ.Π ΨΑΧΝΩ ΚΑΙ ΔΕ ΒΡΙΣΚΩ ΠΟΛΛΑ - ΠΟΛΛΑ ..... ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΑ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΤΕΚΙ ??? ΚΑΜΜΙΑ ΕΚΔΡΟΜΟΥΛΑ (ΑΥΘΗΜΕΡΩΝ) ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΑ ΥΠ' ΟΨΙΝ ???? ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΑ ΓΕΜΑΤΟΣ ΑΠΟΡΙΕΣ  |
|
 | |
Jo...

Ηλικία : 42 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 17/10/2016
 | Θέμα: Απ: ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ (βορειων)...ερωτήσεις αποριες προτάσεις Σαβ Σεπ 15 2018, 22:48 | |
| |
|
 | |
JORDAN AFRICANOS Member

| Θέμα: Απ: ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ (βορειων)...ερωτήσεις αποριες προτάσεις Σαβ Σεπ 15 2018, 23:32 | |
| |
|
 | |
nick thalasolikos gold member

Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 28/01/2008
 | Θέμα: Απ: ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ (βορειων)...ερωτήσεις αποριες προτάσεις Τετ Σεπ 19 2018, 17:31 | |
| Γιάννη επειδή εγώ ξέρω....... Ένα θα πω πάνω από χίλια και πολύ κάτω από χιλιαδιακοσια......very good choice John!!!!! |
|
 | |
DHMOKRITOS69 moderator

Ηλικία : 42 Τόπος : Θεσσαλονικη Registration date : 18/05/2010
 | Θέμα: Απ: ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ (βορειων)...ερωτήσεις αποριες προτάσεις Τετ Σεπ 19 2018, 18:02 | |
| Θα με πείτε και εμένα να μάθω; Στον καφε θα το παλέψω για αργά |
|
 | |
pegasusthes moderator

| Θέμα: Απ: ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ (βορειων)...ερωτήσεις αποριες προτάσεις Σαβ Σεπ 22 2018, 20:05 | |
| xa χα μ αρέσετε όλοι ρε μπαγάσες, δεν απάντησα γιατί είμουν Βαρκελώνη με την κοράκλα μου - της το είχα ταγμένο - Να σας λύσω την απορία, λοιπόν το νέο εργαλείο πέφτει στα χέρια μου την Τρίτη. Είναι ένα τιγράκι 1050 sport μονόμπρατσο με arrow και προγραμματάκι του 2018 μοντέλο. Έχουμε συνέχεια .....
Αν προλάβουν και βγουν τα χαρτιά του θα ρθω Παγγαίο. _________________ Θα τα κάνω όλα λουλούδια  transalp 600Vstrom 650MT-09 TracerTriumph Tiger Sport 1050 |
|
 | |
metallidhs Member

| Θέμα: Απ: ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ (βορειων)...ερωτήσεις αποριες προτάσεις Κυρ Σεπ 23 2018, 10:07 | |
| - pegasusthes έγραψε:
- xa χα μ αρέσετε όλοι ρε μπαγάσες, δεν απάντησα γιατί είμουν Βαρκελώνη με την κοράκλα μου - της το είχα ταγμένο - Να σας λύσω την απορία, λοιπόν το νέο εργαλείο πέφτει στα χέρια μου την Τρίτη. Είναι ένα τιγράκι 1050 sport μονόμπρατσο με arrow και προγραμματάκι του 2018 μοντέλο. Έχουμε συνέχεια .....
Αν προλάβουν και βγουν τα χαρτιά του θα ρθω Παγγαίο. Μπράβο ρε Γιάννη πολύ ωραίο εργαλείο, μακάρι να προλάβεις να το θαυμασουμε από κοντά... |
|
 | |
VSTROMAKIAS vstromhellasforum Enthusiast

| Θέμα: Απ: ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ (βορειων)...ερωτήσεις αποριες προτάσεις Κυρ Σεπ 23 2018, 10:38 | |
| ΓΙΑΝΝΑΚΟ ΦΕΡΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ -ΝΑ ΣΤΟ ΔΩΣΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ!!!!! |
|
 | |
DHMOKRITOS69 moderator

| Θέμα: Απ: ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ (βορειων)...ερωτήσεις αποριες προτάσεις Κυρ Σεπ 23 2018, 13:16 | |
| - pegasusthes έγραψε:
- xa χα μ αρέσετε όλοι ρε μπαγάσες, δεν απάντησα γιατί είμουν Βαρκελώνη με την κοράκλα μου - της το είχα ταγμένο - Να σας λύσω την απορία, λοιπόν το νέο εργαλείο πέφτει στα χέρια μου την Τρίτη. Είναι ένα τιγράκι 1050 sport μονόμπρατσο με arrow και προγραμματάκι του 2018 μοντέλο. Έχουμε συνέχεια .....
Αν προλάβουν και βγουν τα χαρτιά του θα ρθω Παγγαίο. Γεια σου ρε Γιάννη  με το καλό καλορίζικο |
|
 | |
pegasusthes moderator

| Θέμα: Απ: ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ (βορειων)...ερωτήσεις αποριες προτάσεις Κυρ Σεπ 23 2018, 13:25 | |
| _________________ Θα τα κάνω όλα λουλούδια  transalp 600Vstrom 650MT-09 TracerTriumph Tiger Sport 1050 |
|
 | |
JORDAN AFRICANOS Member

| Θέμα: Απ: ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ (βορειων)...ερωτήσεις αποριες προτάσεις Πεμ Σεπ 27 2018, 12:31 | |
| |
|
 | |
pegasusthes moderator

| Θέμα: Απ: ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ (βορειων)...ερωτήσεις αποριες προτάσεις Πεμ Σεπ 27 2018, 14:30 | |
|
 | |
nikSalonik Administrator

Ηλικία : 62 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
 | Θέμα: Απ: ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ (βορειων)...ερωτήσεις αποριες προτάσεις Τρι Φεβ 05 2019, 18:36 | |
| αγορινες καλησπερα ...
σας ενημερωνω για μια πρόσκληση που ελαβα σημερα απ τον αντιδημαρχο ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΣΥΚΕΩΝ και την παρακληση του να συνεισφερουμε στην καμπανια για την αιμοδοσια εμπρακτως με την φυσικη μας παρουσια οχι μονον σαν αιμοδοτες αλλα σαν μοτοσυκλετιστες ....
με συνενοηση αυριο στον καφε ευχομαι να μαζευτουμε οσο το δυνατον περισσοτεροι και να χουμε μια ακομη ομορφη δημοσια εμφανιση αλλα και μια εμπρακτη κοινωνικη συνεισφορα κι ιδιαιτερα διαδραστικη οπως αντιλαμβανεστε ...
σας ευχαριστω εκ των προταιρων
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Αγαπητά μέλη του V-strom hellas forum , Γνωρίζουμε ήδη την πολύχρονη προσφορά σας στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώνει ο Δήμος Νεάπολης-Συκεών και αρχικά σας συγχαίρουμε για την ευαισθησία σας και σας ευχαριστούμε. Προκειμένου να ευαισθητοποιήσουμε τους δημότες μας και ειδικότερα την νεολαία του δήμου μας ώστε να συμμετέχουν στην Εβδομάδα Εθελοντικής Αιμοδοσίας του δήμου μας, θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε σε εξόρμηση με τις μηχανές σας και τον εξοπλισμό σας(όσες περισσότερες μηχανές τόσο το καλύτερο) για μια βόλτα στα καφέ του δήμου μας στην περιοχή της Νεάπολης, Συκεών, Πεύκων και Αγίου Παύλου για να μοιράσουμε μαζί το ενημερωτικό μας υλικό! Στην εξόρμηση αυτή θα συμμετέχει ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας κ. Μιχάλης Βουλγαρίδης καθώς και άλλα μέλη της Διοίκησης και εθελοντές! Η συνάντηση μπορεί να οριστεί στις 7 Φεβρουαρίου και ώρα 20.00 στο Ρολόι στην Νεάπολη. Η συμμετοχή σας θα δώσει ζωή στην ενέργειά μας!! Για τυχόν πληροφορίες στο τηλ. 6937391525 Μιχάλης Βουλγαρίδης Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα... ...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
|
|
 | |
DHMOKRITOS69 moderator

| Θέμα: Απ: ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ (βορειων)...ερωτήσεις αποριες προτάσεις Τρι Φεβ 05 2019, 21:52 | |
| Μου αρέσει πολύ θα ηταν καλό απο ολες της πλευρές. Και θα δώσω και αίμα. Τα λέμε στο καφέ |
|
 | |
pegasusthes moderator

| Θέμα: Απ: ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ (βορειων)...ερωτήσεις αποριες προτάσεις Τετ Φεβ 06 2019, 18:42 | |
| κάτι αντίστοιχο έγινε και στην προηγούμενη αιμοδοσία, αλλά χωρίς τις μηχανές, είμουν μόνος μου και λίγο ντράπηκα αλλά μόνο στην αρχή. Είναι η ανάγκη για αίμα τόσο μεγάλη όμως που και ένας έστω μετράει και είναι υπολογίσιμος στον τελικό απολογισμό. Τα λέμε σε λίγο στον καφέ από κοντά. _________________ Θα τα κάνω όλα λουλούδια  transalp 600Vstrom 650MT-09 TracerTriumph Tiger Sport 1050 |
|
 | |
JORDAN AFRICANOS Member

| Θέμα: Απ: ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ (βορειων)...ερωτήσεις αποριες προτάσεις Πεμ Φεβ 07 2019, 20:03 | |
| Την Τεταρτη δε μπορεσα να ερθω στο καφε , οπως τα κανονιζα με τον boss , (δυο αυτοκινητα κι ενα παπι ''κατελειμενα'' και το Strom ''μεσα'' για μεγαλο σερβις) Οσον αφορα την αιμοδοσια αδερφε μου Νικ το αλλο Σαββατο 16/2 ,που εχω ρεπο, θα παρω και τον γιο μου τον πρωτοτοκο και θα παμε να δωσουμε αιμα . Στον Τομεα της προωθησης ,βαση της προσκλησης που μας εχει αποσταλει , δυστυχως δε μπορω να βοηθησω. Θα δουλευω βραδυ και τα πρωινα κανω φυσιοθεραπειες για την Τενοντιτιδα που με ταλαιπωρει πολυ καιρο τωρα .......... |
|
 | |
pegasusthes moderator

| Θέμα: Απ: ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ (βορειων)...ερωτήσεις αποριες προτάσεις Σαβ Φεβ 09 2019, 11:33 | |
| Nομίζω ότι η ημερομηνία 16/2 Σάββατο το μεσημέρι στις 12:00 ( προσοχή είναι η τελευταία μέρα αιμοδοσίας) βολεύει τους περισσότερους για αιμοδοσία στο Δημοτικό κατάστημα Νεάπολης. Αν συμφωνείτε για την ώρα και μετά θα χει καφεδοκατάσταση. _________________ Θα τα κάνω όλα λουλούδια  transalp 600Vstrom 650MT-09 TracerTriumph Tiger Sport 1050 |
|
 | |
| ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ (βορειων)...ερωτήσεις αποριες προτάσεις | |
|