και για να γινω πιο σαφης 1 πλατανιας...γενετηρα του μαρινακη 2 λεβαδειακος...κομποτης δεν πεφτει με τιποτα στο αρμα μας 3 βεροια.....ολαιταν απο του χρονου στο θρυλο 4 πας γιαννενα ντε βισεντσι το ιδιο 5 πανιωνιος....... ελευθεροπουλος ηταν προπονητης φιλικες σχεσεις 6 ατρομητος..... αναστοπουλος μητρογλου τατος και επεται συνεχεια 7 αρης....τατος ζαραδουκας και παρακαλια για παικτες 8 οφη...... παικτες απο ολυμπιακο 9 πανθαρακικος.....περιπατος στον μεταξυ μας αγωνα 10 ξανθη,,,,,,,,,,,το ιδιο 11αστερας τριπολης........μαγειρευετε φουλοπ και ραγιος το καλοκαιρι χαλαρο περασμα 12 παναθηναικος..........μια τυροπιτα για να βγαλουμε την ημερα 13 αεκ............τρισχειροτερα 14παοκ.......οταν κατεβαινει νοτια καλα κρασια ,καβουρια η τσεπη ψαχνοταν για ολαιταν ντε βινσεντι αλλα αντιο 15κερκυρα......παμε παρακατω ο νοων νοειτω
super league κοιταχτε ποιος ειναι προεδρος ΕΠΟ......αντιο παλιο μου ψυγειο διαιτησια....τον υπνο του δικαιου
μετα απο αυτα αποσυρομαι και περαστικα σας για σας αφιερωμενο
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Adder στις Κυρ Φεβ 24 2013, 09:53, 2 φορές συνολικά
teofilos
Ηλικία : 57 Τόπος : θεσσαλονικη / Δρυμος Registration date : 30/06/2012
Τωρα φιλε μου τας λες καλα.Και μη διαμαρτύρεσαι οταν βγαίνεις εξω.Γιατι αυτο το πρωτάθλημα εκανες αυτο θα εχεις Όταν κερδίζεις χωρείς να παίζεις θα πηγαίνεις έξω και θα κάνουν πλάκα μαζι σου Δες τι θα γίνει σημερα με την ομαδα που δεν εχει τιποτα και που πρεπει να χασει με 4-0 αν δεν βαλεις γκολ στο πρώτο 30λεπτο. ΦΙΛΙΚΑ παντα
Να ξεκαθαρίσω ότι είμαι ενάντια στην βία και το βάζω μόνο για το σύνθημα που τα σπάει...
Τι να σε κάνω Πέτρο (Adder)... Αν είσαστε δευτεροτρίτοτέταρτοι ή πέμπτοι θα είχε περισσότερο γούστο. Τώρα τρέχετε μόνοι σας και θα τερματίσετε μόνοι σας.... Θα αξίζει στο τέλος ο πανηγυρισμός?
Μιλήστε για πρωταθλήματα..... Για καυτές έδρες και για εκδρομές αφήστε το καλύτερα. Αφήστε λοιπόν τις ντουντούκες και τα χαρτόνια και πάρτε ένα μάθημα κερκίδας.
Μιλήστε για πρωταθλήματα..... Για καυτές έδρες και για εκδρομές αφήστε το καλύτερα. Αφήστε λοιπόν τις ντουντούκες και τα χαρτόνια και πάρτε ένα μάθημα κερκίδας.
ποιες εκδρομες ρε μεγαλε ??που δεν εχεις βγαλει διαβατηριο για ευρωπη ακομα?
Sifounas Administrator
μΕ αρεσεις ρε συ ADDER γιατι ξερεις απο καφενεδες.τα λες οπως ειναι.μπραβο σου!!
πες μονο κατι για τα γατακια που φωναζανε αλλιως ονειρευομαστε τον ολυμπιακο.τι θα φωναζουν αν παρουν κανα πετσινο τωρα με τον ρουλη??
οσο για κερκιδα αστο.η 4 ειχε βγει καποτε καλλητερη κερκιδα στην ευρωπη.στο τηγανι δεν νομιζω να βγηκε ποτε καμια.....
ενα ακομα..αληθευει οτι η παιχτες του ολυμπιακου ειναι 4 μηνες απληρωτη??
υ.γ. οι πεθαμενοι εχουν αρχισει να κλ@νουν ρουβλια.....
terino εισαι σωστος
ρε μεγαλε πες μου ενα πρωταθλημα που πηρες ΕΝΑ ολο κο κο κο και αυγο τιποτα παρε κ εσυ ενα πετσινο που λες...οσα δεν φτανει η αλεπου το ξερεις ετσι? ποια ρουβλια και αρχ μαντολες που ειναι ο ολαιταν που ηθελες που ειναι ο ντεβιντσεντι? εδω τον βειρινια θελεις και μολις ακουσε το ποσο επαθε εγκεφαλικο ο δικος σου πως το εννοεις η καλυτερη να χοροηδας απο το σνιφ σνιφ και να ουρλιαζεις?μαλλον το κανεις απο τιν πεινα!!!! οπου και να παω εχω κοσμο δικο μου ολυμπιακους και οχι 1000 ατομα μονιμους που εχεις εσυ και τους μετακινεις περα δωθε το αν ειναι απληρωτοι οπως λες δειξε μου στοιχεια..εδω δημοσοι υπαλληλοι και δεν πληρωνοντε στην ωρα τους εδω μεγαλες ομαδες και δεν πληρωνουν καθε 31...εδω εσεις δεν πληρωνετε συμβολαια και χρωστατε σε οποιιν μιλαει ελληνικα και αλλοδοπαικα(καινουργια γλωσσα αυτη)
shadow.gr. vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 47 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 25/05/2008