| Πρόβλημα στον ενδεικτη ταχυτητων GiPro ATRE | |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Panoramix
Ηλικία : 45 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 15/10/2012
| Θέμα: Πρόβλημα στον ενδεικτη ταχυτητων GiPro ATRE Πεμ Νοε 22 2012, 16:41 | |
| Καλησπέρα σε όλους.Μετά από τις τελευταίες βροχές στην Θεσσαλονίκη αντιμετώπισα το εξής πρόβλημα.Το GiPro atre μου ήταν αναμμένο (με ένδειξη 6ης ταχύτητας) ενώ η μηχανή μου ήταν σβησμένη. Μόλις έβαλα εμπρός και ξεκίνησα οι ενδείξεις του ήταν «άλα ντάλον», 1η ειχα 5 έδειχνε, 2α εγώ 1ή το GiPro. Πιστεύω πως έμπασε νερά από κάπου και βραχυκύκλωσε (Πρόβλημα). Το περίεργο όμως είναι πως ήταν αναμμένο ενώ η μηχανή ήταν σβηστή.Καμιά ιδέα κανείς.. ΥΓ. Είμαι νέος στο Vstrom οπότε δικαιολογήστε οποιαδήποτε άγνοια μου. - Κώδικας:
-
Μαύρη γραμματοσειρά με γκρι φόντο=βγάζω τα μάτια μου! Στο διόρθωσα! terino |
|
| |
Panoramix
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα στον ενδεικτη ταχυτητων GiPro ATRE Παρ Νοε 23 2012, 17:20 | |
| Κανένας???? |
|
| |
Vezouvios Administrator
Ηλικία : 46 Τόπος : Mακεδονια Registration date : 09/10/2009
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα στον ενδεικτη ταχυτητων GiPro ATRE Παρ Νοε 23 2012, 17:33 | |
| Κλασικο βραχυκυκλωμα μετα απο υγρασια.
Θα σου δωσω την απαντηση που περιμενεις,η οποια προερχεται απο την ιδια εταιρια οτι αντιμετωπισα το ιδιο..
Βγαλτο απο την μπαταρια. Φυσηξε με καποιο πιστολι αερα εκει που ειναι το κουμπακι. Και μετα με ενα WD40 προσπαθησε να εισχωρησεις μεσα υγρο. Συνδεσε το.
ΕΑΝ Κανει τα ιδια,Ξανασεταρισετο το.Υπαρχουν αναλυτικες οδηγιες . Εαν το σεταρεις και πλεον δειχνει σωστα τις ταχυτητες αλλα συνεχιζει να μενει αναμμενο,τοτε πρεπει να βαλεις διακοπτη αναμεσα να το κλεινεις και να το ανοιγεις κατε επιλογη.. Δυστηχως αυτες ειναι και οι μοναδικες λυσεις. Εκτος και εαν ειναι μεσα στην εγγυηση... _________________ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ ΗΛΙΑΣ Θεσσαλονικη.Ελλας www.vstromhellasforum.com Email:vezouvios@vstromhellasforum.com Vstrom -650 K4 Vstrom -1000 K7. MTS 1200s K16 |
|
| |
Panoramix
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα στον ενδεικτη ταχυτητων GiPro ATRE Παρ Νοε 23 2012, 17:50 | |
| - Vezouvios έγραψε:
- Κλασικο βραχυκυκλωμα μετα απο υγρασια.
Θα σου δωσω την απαντηση που περιμενεις,η οποια προερχεται απο την ιδια εταιρια οτι αντιμετωπισα το ιδιο..
Βγαλτο απο την μπαταρια. Φυσηξε με καποιο πιστολι αερα εκει που ειναι το κουμπακι. Και μετα με ενα WD40 προσπαθησε να εισχωρησεις μεσα υγρο. Συνδεσε το.
ΕΑΝ Κανει τα ιδια,Ξανασεταρισετο το.Υπαρχουν αναλυτικες οδηγιες . Εαν το σεταρεις και πλεον δειχνει σωστα τις ταχυτητες αλλα συνεχιζει να μενει αναμμενο,τοτε πρεπει να βαλεις διακοπτη αναμεσα να το κλεινεις και να το ανοιγεις κατε επιλογη.. Δυστηχως αυτες ειναι και οι μοναδικες λυσεις. Εκτος και εαν ειναι μεσα στην εγγυηση... Ευχαριστώ για τις συμβουλές... Δέν ήξερα οτι ειναι τόσο ευπαθές. Θα το κάνω άμεσα.!! |
|
| |
georgep Member
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα στον ενδεικτη ταχυτητων GiPro ATRE Παρ Νοε 23 2012, 21:39 | |
| Μηπως αντι για WD θα ηταν καλυτερο καποιο σπρευ επαφων χωρις λαδι; |
|
| |
nikolasr200 vstromhellasforum Fanatic
Τόπος : Αθήνα Registration date : 10/10/2010
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα στον ενδεικτη ταχυτητων GiPro ATRE Παρ Νοε 23 2012, 21:44 | |
| να κάνω και εγώ μία ερώτηση..όταν λες ότι είναι αναμμένο, δηλαδή τι σου δείχνει με σβηστή μηχανή?? |
|
| |
vs_yoshi Member
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα στον ενδεικτη ταχυτητων GiPro ATRE Σαβ Νοε 24 2012, 17:34 | |
| - nikolasr200 έγραψε:
- να κάνω και εγώ μία ερώτηση..όταν λες ότι είναι αναμμένο, δηλαδή τι σου δείχνει με σβηστή μηχανή??
- Panoramix έγραψε:
Το GiPro atre μου ήταν αναμμένο (με ένδειξη 6ης ταχύτητας) ενώ η μηχανή μου ήταν σβησμένη.
|
|
| |
Spoil Member
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα στον ενδεικτη ταχυτητων GiPro ATRE Κυρ Νοε 25 2012, 00:53 | |
| Για ηλεκτρικα προτιμηστε στρει επαφων γιατι το WD 40 αφηνει μακκα |
|
| |
Panoramix
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα στον ενδεικτη ταχυτητων GiPro ATRE Κυρ Νοε 25 2012, 12:57 | |
| Χωρίς να κάνω τίποτα επανήλθε στην αρχική του κατάσταση... Δηλαδή δουλεύει άψογα. Προφανώς στέγνωσε απο μόνο του. Το βασικό ειναι τωρα να βρω κάποιο τρόπο να το προστατευσω απο την υγρασία.. |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα στον ενδεικτη ταχυτητων GiPro ATRE Δευ Νοε 26 2012, 05:13 | |
| - vs_yoshi έγραψε:
- nikolasr200 έγραψε:
- να κάνω και εγώ μία ερώτηση..όταν λες ότι είναι αναμμένο, δηλαδή τι σου δείχνει με σβηστή μηχανή??
- Panoramix έγραψε:
Το GiPro atre μου ήταν αναμμένο (με ένδειξη 6ης ταχύτητας) ενώ η μηχανή μου ήταν σβησμένη.
σε ευχαριστώ..δεν το είχα προσέξει.. |
|
| |
pantzi Member
Ηλικία : 60 Τόπος : thesaloniki Registration date : 01/12/2011
| Θέμα: Πρόβλημα στον ενδεικτη ταχυτητων GiPro ATRE Πεμ Ιαν 03 2013, 10:03 | |
| Καλημερα καλη χροννια Εχτες το βραδι που γιρισα απο το χωριο ειχα να βαλω την μηχανη 3 μερες μπρος με το που την ανοιξα πηρε μπρος κανονικα αλλα το GiPro ATRE εδειχνε ενα συμβολο που αναβοσβηνε (b αναποδα δηλ. η καμπυλη κοιτουσε προς τα αριστερα) και ενω εσβησα την μηχανη συνεχιζε να αναβοσβηνη. Ξερει κανεις τι επαθε το εχω κοντα στους 5 μηνες Η εγγυηση για ποσο καιρο ειναι το ειχα παρει απο το βαζαρ. |
|
| |
pantzi Member
| Θέμα: Πρόβλημα στον ενδεικτη ταχυτητων GiPro ATRE Πεμ Ιαν 03 2013, 21:42 | |
| Καλησπερα το προβλημα σινεχιζει αναβοσβηνει η οθονη το αναποδο b |
|
| |
ammoulianiotis vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 38 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΜΜΟΥΛΙΑΝΗ Registration date : 09/09/2009
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα στον ενδεικτη ταχυτητων GiPro ATRE Πεμ Ιαν 03 2013, 21:51 | |
| Λογικα η εγγυηση σου θα ισχυει, το λιγοτερο (φανταζομαι) ειναι γυρω στο χρονο οποτε κανε μια βολτα απο εκει και πες τους να το κοιταξουν! |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα στον ενδεικτη ταχυτητων GiPro ATRE Πεμ Ιαν 03 2013, 21:53 | |
| ανάποδο b.. ή..... d ??? 5.5. Checking whether pre-set (default) or custom (taught) Gear Positions are in use Disconnect and reconnect the power lead on the battery terminal to restart the unit. Whenever the unit is powered up, the display indicates either “d” (default) or the number of gears taught (5 or 6) for about 1 second, then the actual gear selected will be shown.http://www.healtech-electronics.com/docs/GIpro-S0x_UsersGuide_en.pdf |
|
| |
pantzi Member
| Θέμα: Πρόβλημα στον ενδεικτη ταχυτητων GiPro ATRE Πεμ Ιαν 03 2013, 22:48 | |
| Ελέγχοντας εάν οι προετοιμασμένες (προεπιλογή) ή θέσεις εργαλείων συνήθειας (που διδάσκει) είναι σε λειτουργία Αποσυνδέστε και επανασυνδέστε το μόλυβδο δύναμης στο τερματικό μπαταριών για να ξαναξεκινήσετε τη μονάδα. Όποτε η μονάδα τροφοδοτείται επάνω, η επίδειξη δείχνει είτε «το δ» (προεπιλογή) είτε τον αριθμό εργαλείων που διδάσκουν (5 ή 6) για περίπου 1 το δεύτερο, κατόπιν το πραγματικό εργαλείο που επιλέγεται θα παρουσιαστεί. NIKOLA για εξηγησε τι πρεπει να κανω
|
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα στον ενδεικτη ταχυτητων GiPro ATRE Πεμ Ιαν 03 2013, 22:50 | |
| Αν το μεταφράζεις με google τότε το πιθανότερο είναι να το κάνεις ανταλλακτικά! Νικόλα ρίξε υπότιτλους για τον άνθρωπο ρε... δεν είναι όλοι αγγλομαθείς! |
|
| |
pantzi Member
| Θέμα: Πρόβλημα στον ενδεικτη ταχυτητων GiPro ATRE Πεμ Ιαν 03 2013, 23:10 | |
| Μαγος εισαι με το Google το μετεφρασα αλλα δεν ξερω κιολας γιατι δεν το περασα εγω. |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα στον ενδεικτη ταχυτητων GiPro ATRE Πεμ Ιαν 03 2013, 23:34 | |
| ναι η αλήθεια είναι ότι τα κανε σαλάτα το google.. λοιπόν πάμε.. 5.5 έλεγχος αν οι προεπιλεγμένες (default) ή προσαρμοσμένες τιμές ταχυτήτων χρησιμοποιούνται αποσυνδέστε και επανασυνδέστε την τροφοδοσία ρεύματος από τη μπαταρία ώστε να επανεκκινηθεί το ψιψιόνι (gipro). Όταν η μονάδα ενεργοποιείται, η οθόνη δείχνει είτε "d" (default) είτε το νούμερο των ταχυτήτων που έχει μάθει (προσαρμοσμένη τιμή 5 ή 6)) για περίπου ένα δευτερόλεπτο και στη συνέχεια εμφανίζεται η επιλεγμένη ταχύτητα.. εν ολίγοις βγάλε από τη μπαταρία το συν, και επανασύνδεσέ το..και λογικά θα πρέπει να επανέλθει?!? και έλεγξε αν είναι καλά κουμπωμένες οι φίσες, γιατί από την αναζήτηση βρήκα ότι ένας δεν είχε κουμπώσει καλά τις φίσες και το έπαθε.. terino πάλι κόλλησε βίδα αλλά σε άλλο σημείο |
|
| |
pantzi Member
| Θέμα: Πρόβλημα στον ενδεικτη ταχυτητων GiPro ATRE Πεμ Ιαν 03 2013, 23:45 | |
| Ο.Κ. θα το κανω αυριο και θα ενημερωσω,ευχαριστω |
|
| |
pantzi Member
| Θέμα: Πρόβλημα στον ενδεικτη ταχυτητων GiPro ATRE Κυρ Ιαν 06 2013, 13:44 | |
| Συνεχεια θεματος GIPRO ATRE. Χτες το πρωι εβαλα μπρος την μηχανη και το gipro δεν αναψε καθολου,εκανα αυτα που μου ειπε ο nikolasr200 αλλα τιποτα και αρχισε να αναβη το F1 πηγα κατευθειαν στον μηχανικο οπου το περασα ΑΦΟΙ ΖΙΑΚΟΥΛΗ τα παιδια μολις το ειδαν μου ειπαν οτι τα επεξε και να παω στο bazar οπου το αγορασα να μου δωσουν καινουργιο,ετσι οταν πηγα στο bazar χωρις δευτερη κουβεντα μου εδωσαν καινουργιο.(Τους ειχε τηλεφωνηση ο γιαννης πιο μπροστα) Την δευτερα θα παω να μου το περασει. Ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟ BAZAR KAI STO ΣΥΝΕΡΓΙΟ ΑΦΟΙ ΖΙΑΚΟΥΛΗ |
|
| |
endurasx vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 43 Τόπος : Περιστερι Registration date : 28/11/2012
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα στον ενδεικτη ταχυτητων GiPro ATRE Κυρ Ιαν 06 2013, 15:56 | |
| |
|
| |
pantzi Member
| Θέμα: Πρόβλημα στον ενδεικτη ταχυτητων GiPro ATRE Κυρ Ιαν 06 2013, 18:08 | |
| Mαλων εγω παντως δεν το ηξερα τωρα το εμαθα. |
|
| |
| Πρόβλημα στον ενδεικτη ταχυτητων GiPro ATRE | |
|