FIRErider

Ηλικία : 42 Τόπος : Μεσολόγγι Registration date : 07/12/2009
 | Θέμα: Τακακια + Γραναζια Δευ Ιαν 09 2012, 09:23 | |
| Για να μην κουραζω μπαινω κατευθειαν στο θεμα. Εχουμε ακρη για μαμα τακακια και μαμα γραναζια σε ΚΑΛΕΣ τιμες; Ευχαριστω μαγκες! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ και οτι επιθυμει ο καθενας! |
|
massai gold member

| Θέμα: Απ: Τακακια + Γραναζια Δευ Ιαν 09 2012, 13:30 | |
| Για ποιό λόγο θέλεις τα "μαμά"; |
|
FIRErider

Ηλικία : 42 Τόπος : Μεσολόγγι Registration date : 07/12/2009
 | Θέμα: Απ: Τακακια + Γραναζια Δευ Ιαν 09 2012, 15:04 | |
| - massai έγραψε:
- Για ποιό λόγο θέλεις τα "μαμά";
Γιατι με τα μαμα τακακια εχω κανει 36.000 χλμ και εχουν ακομη και περαν τουτου προσωπικα ειμαι ευχαριστημενος.οσο αφορα τα γραναζια ειδικα το μπροστα εχει το "λαστιχακι" και δεν κανει θορυβο αλλα γενικοτερα εχουν δεκτει τρελη καταπονηση και δεν εχουν καταλαβει τιποτα........ |
|
mikios vstromhellasforum Fanatic

Ηλικία : 41 Τόπος : Ηράκλειο, Κρήτη - Περαία Θεσσαλονίκης Registration date : 25/02/2008
 | Θέμα: Απ: Τακακια + Γραναζια Δευ Ιαν 09 2012, 21:08 | |
| το μπροστά γρανάζι μόσο από τη σουζούκι το βρίσκεις. Το πίσω παει με σετ αλισίδα (και ένα μπροστά γρανάζι, της JT ) με DID χρυσή Χ-ρινγκ με περίπου 115? από όιλς ότο μότο. Προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με το μπροστά γρανάζι χωρίς λάστιχο. Αν θες βάλε το και αν δεν σου αρέσει άλλαξε μόνο το μπροστινό, το πολύ πολύ να γλιτώσεις 30?.
Τακάκια υπάρχουν πολύ ανώτερα από της μαμάς με μικρότερο κόστος και μικρότερη διάρκεια, αλλά μικρότερη φθορά στους δίσκους... δεν αντίστοιχο θρέντ. |
|