ilias510
Τόπος : πατρα Registration date : 20/06/2009
 | Θέμα: CR 8EK ANTI CR83 Τετ Μάης 11 2011, 11:56 | |
| για σας παιδια αλλαξα μπουζι και εβαλα ngk cr8ek που εχουν διλπη ακιδα τα εχω κανα δυο μερες πανω και η μηχανη δουλευει μια χαρα και πριν βεβαια δεν ειχα κανενα προβλημα . το ερωτημα τωρα ειναι μηπως μου κανουν καμια ζημια στην μοτο που εχουν δυο ακιδες και λογικα δυνατοτερο σπινθηρα¨ακουω αποψεις . |
|
John The Son vstromhellasforum Enthusiast

Τόπος : Ξανθη Registration date : 27/04/2009
 | Θέμα: Απ: CR 8EK ANTI CR83 Τετ Μάης 11 2011, 12:01 | |
| - ilias510 έγραψε:
- για σας παιδια αλλαξα μπουζι και εβαλα ngk cr8ek που εχουν διλπη ακιδα τα εχω κανα δυο μερες πανω και η μηχανη δουλευει μια χαρα και πριν βεβαια δεν ειχα κανενα προβλημα . το ερωτημα τωρα ειναι μηπως μου κανουν καμια ζημια στην μοτο που εχουν δυο ακιδες και λογικα δυνατοτερο σπινθηρα¨ακουω αποψεις .
Τι μοντελο εχεις..???? Να υποθεσω οτι εισαι απο 04-06..?? Αν ναι δεν εχεις κανενα προβλημα, φοραω δυακιδα εδω και 5 χρονια περιπου.. Αν εισαι απο 07 και πανω twin spark δεν ξερω αν βγαζει καποιο προβλημα αλλα και παλι δεν νομιζω.. |
|
ilias510
Τόπος : πατρα Registration date : 20/06/2009
 | Θέμα: Απ: CR 8EK ANTI CR83 Τετ Μάης 11 2011, 12:20 | |
| - John The Son έγραψε:
- ilias510 έγραψε:
- για σας παιδια αλλαξα μπουζι και εβαλα ngk cr8ek που εχουν διλπη ακιδα τα εχω κανα δυο μερες πανω και η μηχανη δουλευει μια χαρα και πριν βεβαια δεν ειχα κανενα προβλημα . το ερωτημα τωρα ειναι μηπως μου κανουν καμια ζημια στην μοτο που εχουν δυο ακιδες και λογικα δυνατοτερο σπινθηρα¨ακουω αποψεις .
Τι μοντελο εχεις..???? Να υποθεσω οτι εισαι απο 04-06..?? Αν ναι δεν εχεις κανενα προβλημα, φοραω δυακιδα εδω και 5 χρονια περιπου.. Αν εισαι απο 07 και πανω twin spark δεν ξερω αν βγαζει καποιο προβλημα αλλα και παλι δεν νομιζω.. ναι φιλε μου εχω κ6 |
|
mikios vstromhellasforum Fanatic

Ηλικία : 41 Τόπος : Ηράκλειο, Κρήτη - Περαία Θεσσαλονίκης Registration date : 25/02/2008
 | Θέμα: Απ: CR 8EK ANTI CR83 Τετ Μάης 11 2011, 16:14 | |
| - John The Son έγραψε:
- Αν εισαι απο 07 και πανω twin spark δεν ξερω αν βγαζει καποιο προβλημα αλλα και παλι δεν νομιζω..
δεν νομίζω να έχουν κανένα θέμα και σε άλλα μοτόρια. Τα φορούσα μέχρι την επόμενη αλλαγή στο Κ8 και μου τα είχε βάλει επίσημος μάστουρας. |
|
Επισκέπτ Επισκέπτης
 | Θέμα: Απ: CR 8EK ANTI CR83 Τετ Μάης 11 2011, 16:20 | |
| Spam /ON - mikios έγραψε:
- μάστουρας
Ο Bob??? Spam /OFF |
|