Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε. 
ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση

Μοιραστείτε | 
 

 ΤΙ ΔΗΛΩΝΑΝ ΟΙ ΙΣΧΥΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
V@GGOS

V@GGOS

Ηλικία : 37
Τόπος : Χαλκίδα
Registration date : 05/04/2010

ΤΙ ΔΗΛΩΝΑΝ ΟΙ ΙΣΧΥΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ... Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: ΤΙ ΔΗΛΩΝΑΝ ΟΙ ΙΣΧΥΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...   ΤΙ ΔΗΛΩΝΑΝ ΟΙ ΙΣΧΥΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ... Icon_minitimeΠαρ Φεβ 18 2011, 23:15

http://www.rokakias.gr/2011/02/blog-post_6490.html


ΤΙ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΙ ΙΣΧΥΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ

Το παρακάτω άρθρο, το αφιερώνω σε όλους τους δηλωμένους και μη ανθέλληνες της χώρας, που είτε με προσωπείο, είτε όχι, πολεμούν την χώρα και την ιστορία της, με μόνο σκοπό να πάρουν αυτά που πήρε και ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ, δηλαδή, το απόλυτο τίποτα και το αιώνιο χάρισμα του.

Κάρολος ντέ Γκώλ,
«Αδυνατώ να δώσω το δέον εύρος της ευγνωμοσύνης πού.....
αισθάνομαι για την ηρωική αντίσταση τού Λαού και των ηγετών της Ελλάδος.»

Μωρίς Σουμάν
«Η Ελλάδα είναι το σύμβολο της μαρτυρικής υποδουλωμένης, ματωμένης, αλλά ζωντανής Ευρώπης…Ποτέ μια ήττα δεν υπήρξε τόσο τιμητική για κείνους πού την υπέστησαν.»

Στάλιν, Joseph
«Λυπάμαι διότι γηράσκω και δεν θα ζήσω επί μακρόν διά να ευγνωμονώ τον Ελληνικόν Λαόν, τού οποίου ή αντίστασης έκρινε τον 2ον Παγκόσμιον Πόλεμον.

Μόσχα, Ραδιοφωνικός Σταθμός
«Επολεμήσατε άοπλοι και ενικήσατε, μικροί εναντίον μεγάλων. Σας οφείλουμε ευγνωμοσύνη, διότι εκερδίσαμε χρόνο για να αμυνθούμε. Ως Ρώσοι και ως άνθρωποι σας ευχαριστούμε».

Γεώργης Ζουκώφ
«Εάν ό Ρωσικός λαός κατόρθωσε να ορθώσει αντίσταση μπροστά στις πόρτες της Μόσχας, να συγκρατήσει και να ανατρέψει τον Γερμανικό χείμαρρο, το οφείλει στον Ελληνικό Λαό, πού καθυστέρησε τις Γερμανικές μεραρχίες όλον τον καιρό πού θα μπορούσαν να μας γονατίσουν. Η γιγαντομαχία της Κρήτης υπήρξε το κορύφωμα της Ελληνικής προσφοράς.»

Μπενίτο Μουσολίνι,
«Ο πόλεμος με την Ελλάδα απέδειξεν ότι τίποτε δεν είναι ακλόνητον εις τα στρατιωτικά πράγματα και ότι πάντοτε μάς περιμένουν εκπλήξεις.»

Αδόλφος Χίτλερ,
«Χάριν της ιστορικής αληθείας οφείλω να διαπιστώσω ότι μόνον οι Έλληνες, εξ' όλων των αντιπάλων οι οποίοι με αντιμετώπισαν, επολέμησαν με παράτολμων θάρρος και υψίστην περιφρόνησιν προς τον θάνατον.»

Σέρ Άντονι Ηντεν,
«Ασχέτως προς ότι θα πουν οι ιστορικοί τού μέλλοντος, εκείνο το οποίον μπορούμε να πούμε εμείς τώρα, είναι ότι η Ελλάς έδωσε αλησμόνητο μάθημα στον Μουσολίνι, ότι αυτή υπήρξε η αφορμή της επανάστασης στην Γιουγκοσλαβία, ότι αυτή εκράτησε τούς Γερμανούς στο ηπειρωτικό έδαφος και στην Κρήτη για έξι εβδομάδες, ότι αυτή ανέτρεψε την χρονολογική σειρά όλων των σχεδίων τού Γερμανικού Επιτελείου και έτσι έφερε γενική μεταβολή στην όλη πορεία τού πολέμου και ενικήσαμε.»

Τσώρτσιλ, Winston
«Η λέξη ηρωισμός φοβάμαι ότι δεν αποδίδει το ελάχιστο εκείνων των πράξεων αυτοθυσίας των Ελλήνων, πού ήταν καθοριστικός παράγων της νικηφόρου εκβάσεως τού κοινού αγώνα των εθνών, κατά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, διά την ανθρώπινη ελευθερία και αξιοπρέπειαν.» …….. «Εάν δεν υπήρχε η ανδρεία των Ελλήνων και ή γενναιοψυχία τους, ή έκβαση τού Β' Παγκόσμιο Πολέμου θα ήταν ακαθόριστη.»

«Μέχρι τώρα λέγαμε ότι οι Έλληνες πολεμούν σαν ήρωες. Τώρα θα λέμε: Οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες.»

«Μαχόμενοι οι Έλληνες εναντίον τού κοινού εχθρού θα μοιρασθούν μαζί μας τα αγαθά της ειρήνης.»

Σερ Χάρολδ Αλεξάντερ,
«Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι ή Ελλάς ανέτρεψε το σύνολο των σχεδίων της Γερμανίας εξαναγκάσασα αυτήν να αναβάλει για έξι εβδομάδες την επίθεση κατά της Ρωσίας. Διερωτώμεθα ποιά θα ήταν ή θέση της Σοβιετικής Ενώσεως χωρίς την Ελλάδα.»

Γεώργιος ΣΤ'
«Ο μεγαλοπρεπής αγών της Ελλάδος, υπήρξε ή πρώτη μεγάλη καμπή τού Β' Παγκοσμίου Πολέμου.»

Φραγκλίνος Ρούσβελτ,
«Εις την Ελλάδα παρασχέθη την 28ην Οκτωβρίου 1940 χρόνος τριών ωρών διά να αποφασίσει πόλεμον ή ειρήνην, αλλά και τριών ημερών ή τριών εβδομάδων ή και τριών ετών προθεσμία να παρείχετο, ή απάντησης θα ήτο ή ίδια.» ……. «Οι Έλληνες εδίδαξαν δία μέσου των αιώνων την αξιοπρέπειαν. Όταν όλος ό κόσμος είχε χάσει κάθε ελπίδα, ό Ελληνικός λαός ετόλμησε να αμφισβητήσει το αήττητον τού γερμανικού τέρατος αντιτάσσοντας το υπερήφανον πνεύμα της ελευθερίας.»

Ο αγώνας του 1940 καθώς και του 1821 ήταν μια σύγχρονη γιγαντομαχία και τιτανομαχία, σαν αυτές που αναφέρει η Ελληνική αρχαία ιστορία και μυθολογία και πιστεύω ότι, οι Έλληνες μετά από χίλια χρόνια, θα θυμούνται αυτούς τους αγώνες, όπως εμείς θυμόμαστε τώρα την μάχη των Θερμοπυλών, από τους τρακόσους ημίθεους του Λεωνίδα.

Ας σημειωθεί εδώ ότι, η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα στον κόσμο που αντιμετώπισε τους στρατούς τεσσάρων χωρών ταυτόχρονα, Αλβανίας, Ιταλίας, Γερμανίας, και Βουλγαρίας.
Ο Αισχύλος είχε πει: «Γιατί μόνον εμείς οι Έλληνες αντίθετα από τους βαρβάρους, δεν μετράμε ποτέ το πλήθος του εχθρού.»

Γιατί εάν το μετρούσαμε, δεν θα πολεμούσαμε ποτέ απέναντι σε όλους του εγκληματίες και βαρβάρους, που θέλησαν με μυριάδες στρατού να μας εξαφανίσουν επάνω από την γη.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
msp
vstromhellasforum Enthusiast
vstromhellasforum Enthusiast
msp

Ηλικία : 44
Τόπος : Αθηνα
Registration date : 27/10/2009

ΤΙ ΔΗΛΩΝΑΝ ΟΙ ΙΣΧΥΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ... Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΔΗΛΩΝΑΝ ΟΙ ΙΣΧΥΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...   ΤΙ ΔΗΛΩΝΑΝ ΟΙ ΙΣΧΥΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ... Icon_minitimeΣαβ Φεβ 19 2011, 19:54

msp έγραψε:
Όλα αυτά ήταν όμορφα λόγια. Τα ίδια ρομαντικά λογάκια λες και σε μια γκόμενα με σκοπό στο τέλος να την ρίξεις στο κρεβάτι.
Όταν τα έλεγε ο Τσώρτσιλ, παράλληλα παζάρευε τα Δωδεκάνησα στους Τούρκους για να τους πάρει συμμάχους.
Στο χώρισμα των συνόρων και ενώ χύσαμε τόσο αίμα μας, η Βόρειος Ήπειρος έμεινε υπό την κυριαρχία της Αλβανίας.
Παρόλο που τα σύνορα είχαν διευθετηθεί οι Ρώσοι και οι Άγγλοι προώθησαν τον ελληνικό εμφύλιο.
Οι Ρώσοι με βλέψεις προς την Μεσόγειο προώθησαν το Σκοπιανό και πολλά άλλα.
Οι πρόγονοί μας πολέμησαν και μεγαλούργησαν για τον εαυτό τους και την πατρίδα τους και δεν ενδιαφέρθηκαν για άδεια λόγια που χαϊδεύαν τα αυτάκια.
Το σενάριο το ξέρουμε καλά. Οι δήθεν συμμάχοί μας είναι πάντα αυτοί που μας πηδάνε καλύτερα και πάνε κόντρα στα συμφέροντά μας!

Επαναλαμβάνομαι, αλλά τα λόγια είναι λόγια και οι πράξεις όλων αυτών έδειξαν πως από λόγια άλλο τίποτα!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
http://log-css-clan.page.tl/Home.htm
stam
gold member
gold member
stam

Ηλικία : 36
Τόπος : πάνω στη σέλα...
Registration date : 19/11/2009

ΤΙ ΔΗΛΩΝΑΝ ΟΙ ΙΣΧΥΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ... Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΔΗΛΩΝΑΝ ΟΙ ΙΣΧΥΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...   ΤΙ ΔΗΛΩΝΑΝ ΟΙ ΙΣΧΥΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ... Icon_minitimeΔευ Φεβ 21 2011, 12:11

+1
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
 

ΤΙ ΔΗΛΩΝΑΝ ΟΙ ΙΣΧΥΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
 :: ΠΕΡΙ ΑΝΕΜΩΝ ΚΑΙ ΥΔΑΤΩΝ.... :: Απόψεις....-
Μετάβαση σε: