Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε. 
ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση

Μοιραστείτε | 
 

 Φοροκάρτα - Καρτα του Πολίτη

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
JEFFakhs
vstromhellasforum Enthusiast
vstromhellasforum Enthusiast
JEFFakhs

Τόπος : Volos-->Piraeus-->Heraklion-->?
Registration date : 28/09/2008

Φοροκάρτα - Καρτα του Πολίτη Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Φοροκάρτα - Καρτα του Πολίτη   Φοροκάρτα - Καρτα του Πολίτη Icon_minitimeΚυρ Δεκ 26 2010, 19:53

Σκοπός του τόπικ είναι να ενημερωθούμε, να συζητήσουμε, να σταθμίσουμε τα υπέρ και κατά και να ανταλλάξουμε απόψεις και πληροφορίες σχετικά με 2 ιδιαιτέρως σημαντικές 'προσθήκες'' στην κοινωνική και οικονομική καθημερινότητα μας απο το νεο έτος!

Ας τις γνωρίσουμε λοιπόν!Πηγή: http://www.enet.gr


Με τον Big Brother στην τσέπη μας


Η «φοροκάρτα», που θα χρησιμοποιήσουμε το 2011 για την ηλεκτρονική καταγραφή όλων των οικονομικών συναλλαγών μας σε τράπεζες και καταστήματα, ώστε να μην απαιτείται η έκδοση αποδείξεων για την εφορία, είναι απλώς η αρχή.

Το «κυρίως μενού» έρχεται στο τέλος του επόμενου χρόνου, οπότε αναμένεται να τεθεί σε ισχύ η νέα βιομετρική «κάρτα του πολίτη».

Και οι δύο κάρτες, ωστόσο, προκαλούν έντονους προβληματισμούς και αντιδράσεις νομικών αλλά και της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, καθώς έχουν άμεση σχέση με την καθημερινή δραστηριότητα των πολιτών και τις σχέσεις τους με τον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα.

Νέα ταυτότητα

Σύμφωνα με την άποψη που επικρατεί σε κυβερνητικούς κύκλους, η «κάρτα του πολίτη», που θα αντικαταστήσει την παλαιά αστυνομική ταυτότητα, θα είναι βιομετρικού τύπου και θα περιλαμβάνει, εκτός του μικροτσίπ, ψηφιακή φωτογραφία του κατόχου της, τουλάχιστον δύο δακτυλικά του αποτυπώματα, την ηλεκτρονική του υπογραφή για συναλλαγές με διάφορες υπηρεσίες και σωρεία άλλων προσωπικών πληροφοριών (ΑΜΚΑ, ΑΦΜ), τα οποία θα τον ταυτοποιούν.

Το περιεχόμενο της νέας κάρτας προκύπτει, λένε κυβερνητικές πηγές, από τον ευρωπαϊκό κανονισμό 444/2009, που υποχρεώνει όλες τις χώρες της Ε.Ε. να καθιερώσουν εντός δύο ετών βιομετρικά στοιχεία στα διαβατήρια και όλα τα ταξιδιωτικά έγγραφά τους. Ηδη στα ελληνικά διαβατήρια έχουν ενσωματωθεί και η ψηφιακή φωτογραφία και τα δακτυλικά αποτυπώματα για όλους τους πολίτες άνω των 12 ετών.

Με δεδομένο ότι η κάρτα του πολίτη θα αντικαταστήσει την αστυνομική ταυτότητα, η οποία θεωρείται σήμερα ταξιδιωτικό έγγραφο, η κυβέρνηση θεωρεί ότι η υποχρέωση ενσωμάτωσης αυτών των στοιχείων πρέπει να επεκταθεί και στη νέα «κάρτα του πολίτη».

Ετσι, δέκα χρόνια μετά την κατάργηση των δακτυλικών αποτυπωμάτων, αυτά επανέρχονται, για λόγους ασφάλειας, μέσω της Ε.Ε.!

Οι φόβοι αυτοί αυξάνονται αν αναλογιστεί κανείς ότι στις νέες πλαστικοποιημένες κάρτες θα υπάρχει μικροτσίπ, όπου θα αποθηκεύονται κρίσιμες πληροφορίες, καθώς και μια σειρά από προσωπικά στοιχεία των πολιτών.

Μέλη της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, εκτός της γενικής ανησυχίας για την έκταση εφαρμογής της «φοροκάρτας» που εξέφρασε στη Βουλή ο πρόεδρός της, Χρ. Γεραρής, έλεγαν στην «Κ.Ε.» ότι «η έκταση των στοιχείων που ζητείται να καταγράφονται φαίνεται να δημιουργεί πρόβλημα μείζονος διακινδύνευσης στα προσωπικά δεδομένα των πολιτών».

Υπό παρακολούθηση

Ενα από τα πιο σημαντικά ζητήματα που ανακύπτουν, κυρίως από την καταγραφή της οικονομικής δραστηριότητας των πολιτών, είναι ο κίνδυνος δημιουργίας καταναλωτικού «προφίλ» και κατηγοριοποίησής τους, αφού όλοι, ακόμη και μαθητές, θα μπορούν να τις χρησιμοποιούν!

Βέβαια, η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων δεν έχει ενημερωθεί ακόμη επισήμως για το πλήρες περιεχόμενο των βιομετρικών και προσωπικών πληροφοριών που θα περιέχονται στην «κάρτα του πολίτη» και τη «φοροκάρτα». Αλλά, με βάση τις μέχρι τώρα πληροφορίες, θεωρούσαν το περιεχόμενο αυτό πολύ βαρύ για τη διασφάλιση του δικαιώματος στην ιδιωτική ζωή. Κυβερνητικοί παράγοντες αποσαφήνιζαν, πάντως, ότι όλα τα βήματα εφαρμογής της νέας ταυτότητας θα γίνουν σε συνεννόηση και συμφωνία με την Αρχή.

Οι ίδιες πηγές προσέθεταν με νόημα ότι η φύλαξη των δεδομένων της κάρτας και η ταυτοπροσωπία του κατόχου της θα επιτυγχάνονται με προηγμένες μεθόδους και τεχνικές, ενώ σε κάθε στάδιο χρήσης θα απαιτείται ρητή συγκατάθεση του πολίτη. Για τον λόγο αυτό και θα αποδοθεί σε κάθε κάτοχο κάρτας ένας προσωπικός αριθμός ασφάλειας (ΡΙΝ) της κάρτας.

Σύμφωνα με όσα είναι γνωστά, από το 2012 όλοι οι έλληνες πολίτες θα διαθέτουν μια νέα, βιομετρική κάρτα, η οποία θα αποτελεί το ψηφιακό κλειδί για όλες τις συναλλαγές με το κράτος (και την εφορία) όσες επιχειρήσεις το επιθυμούν.

Το κόστος της εγκατάστασης του νέου συστήματος βιομετρικών καρτών, αν και δεν έχει ακόμη εκτιμηθεί επακριβώς, αναμένεται να φτάσει σε αρκετές δεκάδες εκατομμύρια ευρώ. Και αυτό γιατί, εκτός του υλικού των καρτών, πρέπει όλες οι δημόσιες υπηρεσίες που θα ενταχθούν στο νέο σύστημα ηλεκτρονικής αναγνώρισης να προμηθευθούν τις απαραίτητες ειδικές συσκευές υποδοχής και ανίχνευσης.------------------------------------------------------------------


Επίσης παραθέτω 1 mail με κάποιες σκέψεις του συντάκτη (δε με ενδιαφέρει ποιος είναι παρα μονο οι τοποθετησεις του) σχετικά με την κάρτα του πολίτη και μπορείτε να το βρείτε και εδώΙ) Ηλεκτρονική κάρτα του πολίτη

—– Original Message —–

From:

To:

Sent: Tuesday, November 16, 2010 11:57 PM

Subject: FW: ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ_ΔΟΥΛΟΥ

…………………………………………………………..

Η κυβέρνηση σχεδιάζει να αντικαταστήσει τις αστυνομικές ταυτότητες με την λεγόμενη ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.

Η κάρτα αυτή θα έχει μηχανισμό παρόμοιο με τις κάρτες ανάληψης χρημάτων απο τα ATM, τις τηλεκάρτες, τις κάρτες ανανέωσης χρόνου των καρτοκινητών.
Μέσα στην Ηλεκτρονική Κάρτα του Πολίτη θα μπορούν να γραφτούν πολλές πληροφορίες για τον κάτοχο της κάρτας αλλά θα μπορεί, κάποια στιγμή, να γραφτούν και τα χρήματα που κατέχει και πλέον όλες οι αγορές και πωλήσεις να γίνονται μέσω της κάρτας . Δεν θα υπάρχουν πια ούτε χαρτονομίσματα ούτε κέρματα. Ένας αριθμός χρημάτων θα σβήνεται απο μια κάρτα και θα γράφεται στην άλλη.

Θα σου πεί η κυβέρνηση ότι αυτή η κάρτα θα φέρει πολλά καλά:

1) Θα μηδενιστεί η φοροδιαφυγή. Η Εφορεία θα μπορεί να βλέπει στην Κάρτα τί χρηματική περιουσία έχει ο καθένας και πότε την απέκτησε. Θα μπορεί να αφαιρεί από την Κάρτα του τους φόρους όποτε ο χρήστης θα αγοράζει ή θα πουλά κάτι. Δεν θα χρειάζεται να τον κυνηγά για να εισπράξει.
2) Η έκδοση βεβαιώσεων και πιστοποιητικών θα γίνει πανεύκολη ή δεν θα χρειάζεται πλέον. Θα είναι όλα αποθηκευμένα στην κάρτα. Η Κάρτα αυτή θα είναι συγχρόνως πορτοφόλι, αστυνομική ταυτότητα, βιβλιάριο υγείας και διαβατήριο. .
3) Αν την χάσεις ή σου την κλέψουν, θα μπορείς να το δηλώσεις στην αστυνομία και να την απενεργοποιήσουν, οπότε ο κλέφτης να μην μπορεί να χρησιμοποιήσει τα χρήματα που έχεις. Σε σένα θα σου βγάζουν καινούργια με όλα τα χρήματα που είχες και όλα τα στοιχεία. Μάλιστα κάποια στιγμή θα σου πούν οτι το μικροσκοπικό τσιπάκι της κάρτας μπορούν (αν θέλεις!) να σου το φυτέψουν κάτω απο το δέρμα και να μην έχεις τον φόβο μη το χάσεις ή σου το κλέψουν. Αφού γίνουν κανα δυό εξαφανίσεις παιδιών (εντελώς τυχαίες!) θα σου πούν οτι πρέπει την Κάρτα να την φυτέψεις από τώρα στα παιδιά σου για να μπορούν να τα εντοπίζουν όπου και άν βρίσκονται.

4) Θα σου πούν ότι με την κάρτα αυτή θα έρθει επιτέλους η ΤΕΛΕΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ! Διότι θα γίνουν πανεύκολα τα ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ . Θα έχουμε δημοψηφίσματα για το κάθε τι. Η κυβέρνηση θα ζητά την γνώμη του λαού για όλα τα ζητήματα.


Δες όμως τι ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ:


1) Δεν θα σου πούν ότι οι μεγάλοι διαπλεκόμενοι φοροφυγάδες και οι πολιτικοί θα εξακολουθούν να διαφεύγουν. Αυτοί θα έχουν πάντα τις κατάλληλες ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ για να προμηθευτούν μια ΔΕΥΤΕΡΗ Ηλεκτρονική Κάρτα (με άλλο όνομα) μέσα στην οποία θα έχουν όλο το παράνομο χρήμα.

2) Δεν θα σου πούν ότι άν οι κυβερνώντες νευριάσουν μαζί σου διότι είπες κάτι εναντίον τους, θα μπορούν να σβήσουν το ποσό των χρημάτων που υπάρχει στην κάρτα σου και να γράψουν ότι το έπαιξες στο καζίνο. Δεν θα υπάρχει τρόπος να αποδείξεις ότι λές αλήθεια.

3) Δεν θα σου πούν ότι η ιδιωτική ασφαλιστική εταιρεία (δεν θα υπάρχει η ασφάλιση ΙΚΑ και Δημοσίου για πάντα!) θα μπορεί να βλέπει πόσες φορές αρρώστησες (και απο τί ασθένεια ) και θα σου πεί “Α, εσύ είσαι πολύ φιλάσθενος. Δεν σε ασφαλίζω”. Το ίδιο θα μπορεί και ο κάθε μελλοντικός εργοδότης σου ( που ασφαλώς θα είναι κάποια γιγαντιαία πολυεθνική εταιρεία).

4) Δεν θα σου πούν ότι το τσιπάκι που θα φυτεύεται κάτω από το δέρμα καθόλου δεν θα προστατέψει το παιδί σου από την απαγωγή διότι:

# Εντοπίζεται και αφαιρείται από το δέρμα πολύ εύκολα.

# Αν καλυφθεί με αλουμινόχαρτο ΔΕΝ ΕΝΤΟΠΙΖΕΤΑΙ!

5) Δεν θα σου πούν ότι στο μέλλον ( ίσως και σήμερα!) θα υπάρχει η δυνατότητα το εμφυτευόμενο τσιπάκι να εγχέει μέσα στο αίμα σου ʽκάτι”.

6) Δεν θα σου πούν ότι η Ηλεκτρονική Κάρτα θα είναι ο θάνατος της τελευταίας σταγόνας δημοκρατίας που μας έμεινε. Πράγματι, θα διοργανώνουν δημοψηφίσματα για το κάθε τί . ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ του δημοψηφίσματος όμως θα μπορεί να το “μαγειρέψει” ο χειριστής του κεντρικού υπολογιστή (που φυσικά θα είναι μέλος πολλών μυστικών ταγμάτων και στοών).

7) Δεν θα σου πούν ότι χάκερς μπόρεσαν να διαβάσουν την Κάρτα και αύριο ίσως μπορούν να δημιουργούν ανύπαρκτο χρήμα γεμίζοντας την κάρτα τους με ποσά ή αφαιρώντας ποσά από άλλες κάρτες! Δεν θα σου πούν ότι “Ο Πρόεδρος της Μυστικής Αστυνομίας στη Γερμανία κατηγορεί τους πολιτικούς ότι σχεδίασαν τις νέες ταυτότητες χωρίς την απαραίτητη ασφάλεια και με παλιομοδίτικες μεθόδους. Αυτή η τεχνική είναι παιχνιδάκι για τους ” ειδικούς” να πάρουν όποια στοιχεία θέλουν και να τα χρησιμοποιήσουν ανάλογα.”……

8 ) Δεν θα σου πούν ότι η Μ. Βρετανία ΚΑΤΗΡΓΗΣΕ τις Ηλεκτρονικές Κάρτες του Πολίτη όταν διαπίστωσε τα ελαττώματά τους…..------------------------------------------------------------------υ.γ. ...............ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ (πόσιμο,βρώσιμο,ενέσιμο,ραντίσιμο)το ανεφερε ο ΓΑΠ αλλά πέρασε στο ντουκου.....προσέξτε καλά τα λόγια του......μιλάει για δικαιώματα τον ''κατόχων της κάρτας''.......αν δεν την έχουμε δηλαδή δε θα έχουμε ''δικαιωμα στη συνταξη, δικαιωμα στην εκπαιδευση, επιδομα ανεργιας, βιβλιαριο υγειας???
δε μας ενημερωσε ΠΟΙΟΣ άλλος θα μπορει να βάζει ''χερι'' στα δικαιωματα μας (ηλεκτρονικα πλεον) εκτός απο μας.....τους ''κατοχους''........


Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Επισκέπτ
ΕπισκέπτηςΦοροκάρτα - Καρτα του Πολίτη Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φοροκάρτα - Καρτα του Πολίτη   Φοροκάρτα - Καρτα του Πολίτη Icon_minitimeΔευ Δεκ 27 2010, 10:17Πηγαίνεται κατευθείαν στο 06:40... Το video παίζει μόνο στο youtube, οπότε κάντε κλικ εδώ και πηγαίνετε το στο 06:40
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
andreasp
vstromhellasforum Fanatic
vstromhellasforum Fanatic
andreasp

Ηλικία : 43
Τόπος : Αθήνα
Registration date : 29/01/2010

Φοροκάρτα - Καρτα του Πολίτη Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φοροκάρτα - Καρτα του Πολίτη   Φοροκάρτα - Καρτα του Πολίτη Icon_minitimeΔευ Δεκ 27 2010, 11:18

καὶ ποιεῖ πάντας τοὺς μικροὺς καὶ τοὺς μεγάλους, καὶ τοὺς πλουσίους καὶ τοὺς πτωχούς, καὶ τοὺς ἐλευθέρους καὶ τοὺς δούλους, ἵνα δώσουσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπὶ τῆς χειρὸς αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπὶ τῶν μετώπων αὐτῶν, καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ. Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου· ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστί· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξϛ'.


http://el.wikisource.org/wiki/%CE%91%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%AC%CE%BB%CF%85%CF%88%CE%B9%CF%82_%CE%99%CF%89%CE%AC%CE%BD%CE%BD%CE%BF%CF%85

τυχαίο??? το ελπίζω!!!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Επισκέπτης
ΕπισκέπτηςΦοροκάρτα - Καρτα του Πολίτη Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φοροκάρτα - Καρτα του Πολίτη   Φοροκάρτα - Καρτα του Πολίτη Icon_minitimeΔευ Δεκ 27 2010, 11:26

Τέτοιες κάρτες απλά δε θα υπάρχουν. Και οι φοροκάρτες "διαχειριστικά" δε θα ισχύουν. Φαντάσου πχ να πάς σε 1 ταβέρνα και να πρέπει να μοιραστεί το ποσό δια 10 σε όλες τις φοροκάρτες... Ή να πάρεις κάτι για κάποιον άλλο (θα χρεωθεί η δική σου κάρτα?!) Ελεος.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
windboy

windboy

Ηλικία : 34
Registration date : 17/03/2010

Φοροκάρτα - Καρτα του Πολίτη Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φοροκάρτα - Καρτα του Πολίτη   Φοροκάρτα - Καρτα του Πολίτη Icon_minitimeΔευ Δεκ 27 2010, 11:26

μπορει κ να μην την παρουμε.... Εχουμε εξελιξεις ακομα να δουμε πιστευω....
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
kostas.
vstromhellasforum Enthusiast
vstromhellasforum Enthusiast
kostas.

Ηλικία : 52
Τόπος : Αθήνα - Δελφοί
Registration date : 01/12/2010

Φοροκάρτα - Καρτα του Πολίτη Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φοροκάρτα - Καρτα του Πολίτη   Φοροκάρτα - Καρτα του Πολίτη Icon_minitimeΠαρ Οκτ 14 2011, 14:17


Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
V-Tom
vstromhellasforum Enthusiast
vstromhellasforum Enthusiast
V-Tom

Ηλικία : 42
Registration date : 11/02/2011

Φοροκάρτα - Καρτα του Πολίτη Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φοροκάρτα - Καρτα του Πολίτη   Φοροκάρτα - Καρτα του Πολίτη Icon_minitimeΠαρ Οκτ 14 2011, 14:53

kostas. έγραψε:γ@μησέ τα κ@λ@κατάσταση.........
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
JEFFakhs
vstromhellasforum Enthusiast
vstromhellasforum Enthusiast
JEFFakhs

Τόπος : Volos-->Piraeus-->Heraklion-->?
Registration date : 28/09/2008

Φοροκάρτα - Καρτα του Πολίτη Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φοροκάρτα - Καρτα του Πολίτη   Φοροκάρτα - Καρτα του Πολίτη Icon_minitimeΤετ Φεβ 29 2012, 00:28


Επειδή όταν μιλάμε για Ινδία με απλά πληθυσμιακά νούμερα.........μιλάμε για το 1/5 περίπου του πλανήτη......

ΙΝΔΙΑ: Το μεγαλύτερο πρόγραμμα βιομετρικών ταυτοτήτων στον κόσμο είναι γεγονός.έφτασε και στη ''γειτονιά μας''............

Τουρκική Κάρτα του Πολίτη

Σημείωση:
Έχω μια ιδιαίτερη ευαισθησία στο θέμα γιατί μετά απο μακρόχρονη θητεία σε μια απο τις μεγαλύτερες πολυεθνικές επιχειρήσεις παγκοσμίως όπου απαιτείται ''κάρτα μέλους'', μπορούσα να έχω πρόσβαση στα στοιχεία των 700.000 πελατών (ελλήνων επαγγελματιών) ανα πάσα ώρα και στιγμή............

.......έχω λοιπόν ''εκπαιδευτεί'' στη συλλογή.........καταχώρηση........και προπαντώς ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ τέτοιων στοιχείων για το πολυπόθητο ''προφίλ πελάτη'' με απίστευτη ακρίβεια και λεπτομέρεια.........


..........κι επειδή το βλέπω να πλησιάζει..........απλά ανατριχιάζω στην διαμορφούμενη προοπτική ΠΕΛΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ των πολιτών των κρατών.............


Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
black_hawk
vstromhellasforum Enthusiast
vstromhellasforum Enthusiast
black_hawk

Ηλικία : 34
Τόπος : ΠΑΤΡΑ - ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ
Registration date : 10/03/2011

Φοροκάρτα - Καρτα του Πολίτη Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φοροκάρτα - Καρτα του Πολίτη   Φοροκάρτα - Καρτα του Πολίτη Icon_minitimeΤετ Φεβ 29 2012, 01:10

και μετα κοροιδευετε τους παπαροκαδες που μιλουσαν για τσιπακι εδω και 15 χρονια και τον Λιακοπουλο. μηπως τελικα δν ειναι χαζοι αλλα βλεπουν πολυ μπροστα...?????? οεο...???
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
JEFFakhs
vstromhellasforum Enthusiast
vstromhellasforum Enthusiast
JEFFakhs

Τόπος : Volos-->Piraeus-->Heraklion-->?
Registration date : 28/09/2008

Φοροκάρτα - Καρτα του Πολίτη Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φοροκάρτα - Καρτα του Πολίτη   Φοροκάρτα - Καρτα του Πολίτη Icon_minitimeΤετ Μαρ 14 2012, 00:07

O αντικαγκελάριος Ρέσλερ ενδιαφέρεται προσωπικά να προχωρήσει η Ελληνική Κάρτα του Πολίτη.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
JEFFakhs
vstromhellasforum Enthusiast
vstromhellasforum Enthusiast
JEFFakhs

Τόπος : Volos-->Piraeus-->Heraklion-->?
Registration date : 28/09/2008

Φοροκάρτα - Καρτα του Πολίτη Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φοροκάρτα - Καρτα του Πολίτη   Φοροκάρτα - Καρτα του Πολίτη Icon_minitimeΤετ Απρ 04 2012, 01:41

η φοροδιαφυγή........είναι το πρόσχημα..........

η (επιβαλλόμενη) πείνα και η (καταναγκαστική) φτώχεια θα είναι το όχημα.........υ.γ.......ας μη γελιόμαστε..........όλα αυτά είναι σχεδιασμένα για εμάς, τους ''πολλούς και μικρούς''..........για τους ''λίγους και μεγάλους'', απλά ΔΕΝ ισχύουν!


Έρχεται η ΑΧΡΗΜΑΤΗ κοινωνία με πρόσχημα ... την πάταξη της φοροδιαφυγής!!!


Θα μας σώσει το ψηφιακό νόμισμα;
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
JEFFakhs
vstromhellasforum Enthusiast
vstromhellasforum Enthusiast
JEFFakhs

Τόπος : Volos-->Piraeus-->Heraklion-->?
Registration date : 28/09/2008

Φοροκάρτα - Καρτα του Πολίτη Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φοροκάρτα - Καρτα του Πολίτη   Φοροκάρτα - Καρτα του Πολίτη Icon_minitimeΤετ Απρ 04 2012, 23:23

Έρχεται η "αυτοκόλλητη" κάρτα του πολίτη;


.........Με απλά λόγια το "μαρκάρισμα" και η υπαγωγή μας σε καθεστώς διαρκούς δορυφορικής παρακολούθησης , και ηλεκτρονικών "διευκολύνσεων" , δεν θα απαιτεί πλέον ούτε "κάρτες", ούτε "ενέσεις" , ούτε λέηζερ , ούτε οποιαδήποτε ταλαιπωρία.
Θα πηγαίνεις στο ΚΕΠ θα παίρνεις την "αυτοκόλλητη κάρτα του πολίτη" την οποία αφού τοποθετήσεις κάπου πάνω στο δέρμα σου σύμφωνα με τις οδηγίες του "κατασκευαστή" (π.χ στο χέρι ή στο μέτωπο όπως επιδεικνύεται στις φωτογραφίες του εφευρέτη καθηγητή Rogers) , θα θεωρείσαι ως υπαρκτό άτομο, δηλαδή αναγνωρίσιμο απο το σύστημα.

Ο νέος ολοκληρωτισμός δεν θα αφήσει περιθώρια επιλογών στα "υποκείμενα" σε αυτόν "ανθρώπινα τεμάχια.
Η θα έχεις πάνω σου το ηλεκτρονικό ίχνος της εξουσίας ή απλά δεν υπάρχεις.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
JEFFakhs
vstromhellasforum Enthusiast
vstromhellasforum Enthusiast
JEFFakhs

Τόπος : Volos-->Piraeus-->Heraklion-->?
Registration date : 28/09/2008

Φοροκάρτα - Καρτα του Πολίτη Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φοροκάρτα - Καρτα του Πολίτη   Φοροκάρτα - Καρτα του Πολίτη Icon_minitimeΠαρ Ιουν 15 2012, 01:33

βρισκομαστε τρια 24ωρα πριν τις εκλογες της Κυριακης και η ''υπηρεσιακη'' κυβερνηση Πικραμμένου περναει στα μουλωχτα τη ''νεα ταυτότητα'' με εναρξη εφαρμογης απο το φθινοπωρο, αυτο το οποιο δεν προλαβε ο ΓΑΠ σαν ''καρτα του πολιτη''.......


εν μεσω λοιπον της κορυφωσης της τρομολαγνειας και της πολωσης των ημερων κι ενω ο γηγενης δουλοπαροικος πληθυσμος βρισκεται εν μεσω πρωτοφανους καταιγισμου ''διλημμάτων'' και χειραγωγησης, περναει με συνοπτικες διαδικασίες και η ηλεκτρονικη πλατφορμα της δουλοπαροικιας καλουμενης και ως Ελλαδα χωρις βεβαια να παρει χαμπαρι κανενας........


ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: ΣΗΜΕΡΑ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012 ΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΝΕΑ (ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΕ ΤΗΝ "ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ")


Δημόσιοι υπάλληλοι της Αγγλικής Κυβέρνησης συνελήφθησαν να υποκλέπτουν τα προσωπικά δεδομένα των πολιτών.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
 

Φοροκάρτα - Καρτα του Πολίτη

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
 :: ΠΕΡΙ ΑΝΕΜΩΝ ΚΑΙ ΥΔΑΤΩΝ.... :: Απόψεις....-
Μετάβαση σε: