Πραγματικά,η χθεσινή βραδιά της κοπής της πίτας, ήταν μοναδική και διεξήχθει με τον καλύτερο τρόπο χάρις τον σωστό προγραμματισμό και συντονισμό των υπευθύνων, και χάρις της πολύ μεγάλης και καλής παρέας.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ όλους όσους έτρεξαν αλλά και όλους όσους ήρθαν! Να 'μαστε καλά και του χρόνου περισσότεροι.
sakismip vstromhellasforum Fanatic
ΜΠΡΑΒΟ στα παιδιά που τρέξανε όλες αυτές τις μέρες για να βγει αυτήν η τέλεια βραδιά χτες!!! ναι όντως είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα και να μείνουμε έτσι!!!! χάρηκα για τα παιδιά που γνωρισα απο κοντά!!!
αααα Γιάννη...στο τραπέζι μας καθόσουν και πήρες το δωράκι σου
bozosd vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 48 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 12/12/2009
Όλα κι όλα του χρόνου θα πάμε ΟΛΟΙ Καστοριά για την κοπή. Εννοείτε ότι στην κλήρωση ΔΕΝ θα συμμετέχουν τα παιδιά από Καστοριά. ........................................... ..........................................
ΜΑΣ ΚΑΨΑΤΕ ΤΗΝ ΓΟΥΝΑ !!!!!!!!!
Υ.Γ Πρώτη φορά στην ζωή μου είδα τέτοια κ@λοφαρδία. Και επίσης πρώτη φορά στην ζωή μου είδα 70 άτομα να χαίρονται που ΔΕΝ κέρδισαν τίποτα!!!!!!!!!!!!!! Η βραδιά ήταν ΤΕΛΕΙΑ !!!!!!!!!!
Όλα κι όλα του χρόνου θα πάμε ΟΛΟΙ Καστοριά για την κοπή.
Και επίσης πρώτη φορά στην ζωή μου είδα 70 άτομα να χαίρονται που ΔΕΝ κέρδισαν τίποτα!!!!!!!!!!!!!! Η βραδιά ήταν ΤΕΛΕΙΑ !!!!!!!!!!
τα είπες όλα φίλε!!!!
Παιδιά να είστε καλά και πάντα όρθιοι !!!!!!!!!! Να χαρείτε τα νέα σας καλούδια όσο τίποτε άλλο. Τα κερδίσατε ΕΠΑΞΙΑ (θα διερευνηθεί το θέμα σε βάθος) μιας που κάνατε τόσο δρόμο για να μας ΤΙΜΗΣΕΤΕ με την παρουσία σας. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΕΤΕ !!!!!!!!!!!
Υ.Γ Άντε μπρε Βόρειοι που είναι το υλικό μας ?????? INDI ??????????
fanfaras
Ηλικία : 36 Τόπος : θεσ/νικη-καστορια Registration date : 06/09/2010
σακη κοπη πιτας στην καστορια απο 5 κιλα φασολια να βαλουμε ο καθενας θα γεμισει δωρα... το φλουρι θα κερδιζει μια κρουαζιερα στην λιμνη της καστοριας...
lordos ν λες παλι καλα που δν ηρθαμε με τις μηχανες για αν περναμε κ τ δικαβαλα μας θα ειμασταν 8 ατομα...
οποτε ευτηχως ηρθαμε με αυτοκινητο...
πολλα μπραβο σε ολους σας για αυτη την διοργανωση....
ειστε μια φοβερη παρεα και ετσι να μεινετε....
περασαμε φοβερα και χαλαλι τ χλμ..... (για τ θερμαινομενα που κερδισα...)
να περνατε τελεια.... παντα ορθιοι... και να ειμαστε γεροι να ανταμώνουμε....
μολις στρωσει ο καιρος σας περιμενουμε..... κopeli salonik jimmy σας περιμενω.....
panoslarissa Member
Παιδιά μπράβο σας για την κοπή της πίτα με τα πολλά και σέξι δώρα(ακούς Lorde). Αλλά το καλύτερο το κέρδισε ο Φωτεινός είναι δώρο που σου ανοίγει προοπτικές και σου εξάπτει την φαντασία. αλλά χάθηκε ο κόσμος να κερδίσει και το μαστίγιο?
Vezouvios Administrator
Ηλικία : 45 Τόπος : Mακεδονια Registration date : 09/10/2009
Eκ μέρους όλης της συντονιστικής επιτροπής σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας παιδιά. Ευχομαι να περασατε υπεροχα χτες το βραδυ,και απο οτι βλεπω απο τα ποστ που γραφτηκαν αυτο δειχνει. Συγχωρέστε με που ειμουν ψιλοτρακαρισμενος την ωρα της κοπής,αλλα οταν έχεις να κάνεις με 70 άτομα να σε κοιτάνε,χάνεις τα αυγά και τα πασχάλια χεχε... Δεν περίμενα ειλικρινά τοσο μεγάλη συμμετοχή,Μπραβο σε ολους!! Μια μεγάλη συγνώμη που δεν καταφεραμε να βρουμε 70+δωρα.Σας υποσχομαστε ομως του χρόνου να είμαστε καλά θα παλέψουμε για περισσότερα. Παντα ορθιοι συντροφοι!! Σας ευχαριστούμε!!
Eκ μέρους όλης της συντονιστικής επιτροπής σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας παιδιά. Ευχομαι να περασατε υπεροχα χτες το βραδυ,και απο οτι βλεπω απο τα ποστ που γραφτηκαν αυτο δειχνει. Συγχωρέστε με που ειμουν ψιλοτρακαρισμενος την ωρα της κοπής,αλλα οταν έχεις να κάνεις με 70 άτομα να σε κοιτάνε,χάνεις τα αυγά και τα πασχάλια χεχε... Δεν περίμενα ειλικρινά τοσο μεγάλη συμμετοχή,Μπραβο σε ολους!! Μια μεγάλη συγνώμη που δεν καταφεραμε να βρουμε 70+δωρα.Σας υποσχομαστε ομως του χρόνου να είμαστε καλά θα παλέψουμε για περισσότερα. Παντα ορθιοι συντροφοι!! Σας ευχαριστούμε!!
εγώ περιμένω το κομμάτι μου....
Και του χρόνου παίδες! Βάλτε καμιά φωτογραφία!
_________________ Δημήτρης K. mail:info@vstromhellasforum.com MOTOtaxidiotis
narcissus moderator
Ηλικία : 44 Τόπος : Θες άλλο Νίκη Registration date : 12/06/2010
Τι λες τώρα! Όλα ήταν φανταστικά και όπως άρμοζε σε ένα βόειο κλιμάκιο!
morfeas έγραψε:
εγώ περιμένω το κομμάτι μου....
Και του χρόνου παίδες! Βάλτε καμιά φωτογραφία!
Το κομμάτι σου το έφαγε ο Αργύρης!
_________________ ʼʼΔίκασον Κύριε τους αδικούντας με, πολέμησον τους πολεμούντας μεʼʼ Ψαλμός 35-1 Δαυίδ Ενέπνεε τον αγώνα για την ελευθερία του Γένους, το 1821
Όλοι θέλουν το καλό μου…, αλλά εγώ δεν θα αφήσω να μου το πάρουν!
Η ζωή είναι έναςκώλος, γ@μ@τον πριν σεχεσει!
Ο έρωτας.........με έρωτα περνάει.....!
Παιδιά να είστε καλά και πάντα όρθιοι !!!!!!!!!! Να χαρείτε τα νέα σας καλούδια όσο τίποτε άλλο. Τα κερδίσατε ΕΠΑΞΙΑ (θα διερευνηθεί το θέμα σε βάθος) μιας που κάνατε τόσο δρόμο για να μας ΤΙΜΗΣΕΤΕ με την παρουσία σας. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΕΤΕ !!!!!!!!!!!
Υ.Γ Άντε μπρε Βόρειοι που είναι το υλικό μας ?????? INDI ??????????
έλα που έχεις και παράπονο........τα πήρες τα δωράκια σου κ εσυ....
Ενα μεγάλο ευχαριστώ Στά παιδια που ήρθαν απο μακριά και μας τιμησαν με την παρουσία τους... Ενα μεγάλο ευχαριστώ Σ ολα τα μελη της παρέας που δώσανε αυτο το βροντερό παρόν... Ενα μεγάλο ευχαριστώ στο forum που χωρίς αυτο δεν θα υπήρχε αυτή η Μαγική Παρέα... Ενα μεγάλο ευχαριστώ Σ ολους τους χορηγούς για τα δωράκια που μας προσέφεραν ..εινα υποχρέωση ολων μας να τους στηρίξουμε.
υπομονή για το βιντεακι ...ανεβαινει Soon
_________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα...
...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
gmavrid gold member
Ηλικία : 43 Τόπος : Σέρρες-Θεσσαλονίκη Registration date : 20/02/2008