| Προστατευτικη Ποδια Τσιβαρακη | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
tazakos gold member

Ηλικία : 43 Τόπος : Καλλιθέα ,από Καβαλα Registration date : 21/05/2008
 | Θέμα: Απ: Προστατευτικη Ποδια Τσιβαρακη Κυρ Σεπ 26, 2010 12:06 pm | |
| φίλε Γιώργο δεν είπα ότι είσαι έμπορος. είπα ότι κάποιοι έχουν πάει σε διάφορα μαγαζιά κ λένε ο Α μου την δίνει 125 εσύ γιατί 150 κ παίρνουν μετά τα μαγαζιά τον τζιβαράκη κ λένε γιατί ο Α την δίνει τόσο φτηνα? κ γίνεται μανούρα...
το συμπέρασμα είναι ότι όταν έχουμε έναν άνθρωπο που μας κάνει μια πασιφανέστατα τρομερή τιμή σε κάτι:
α. την κρατάμε για πάρτυ μας β. δεν τον ξεμπροστιάζουμε δημοσίως στο φόρουμ, όπου διαβάζουν όλοι γ. δεν την "λέμε" στους ακριβούς με επιχείρημα την τιμή του δικού μας
Αυτά.
υ.γ. οι τετραπίστονες πάνε από 80 εώς 100 + αντάπτορες κάνα πενηντάρι + τακάκια 40 κ έχεις φρενούκλες μετά. |
|
 | |
akaliptos vstromhellasforum Enthusiast

| Θέμα: Απ: Προστατευτικη Ποδια Τσιβαρακη Κυρ Σεπ 26, 2010 12:08 pm | |
| |
|
 | |
C/O Member

Ηλικία : 54 Τόπος : ΑΘΗΝΑ ΙΛΙΟΝ Registration date : 24/11/2008
 | Θέμα: Απ: Προστατευτικη Ποδια Τσιβαρακη Κυρ Σεπ 26, 2010 2:26 pm | |
| - tazakos έγραψε:
- φίλε Γιώργο δεν είπα ότι είσαι έμπορος. είπα ότι κάποιοι έχουν πάει σε διάφορα μαγαζιά κ λένε ο Α μου την δίνει 125 εσύ γιατί 150 κ παίρνουν μετά τα μαγαζιά τον τζιβαράκη κ λένε γιατί ο Α την δίνει τόσο φτηνα? κ γίνεται μανούρα...
το συμπέρασμα είναι ότι όταν έχουμε έναν άνθρωπο που μας κάνει μια πασιφανέστατα τρομερή τιμή σε κάτι:
α. την κρατάμε για πάρτυ μας β. δεν τον ξεμπροστιάζουμε δημοσίως στο φόρουμ, όπου διαβάζουν όλοι γ. δεν την "λέμε" στους ακριβούς με επιχείρημα την τιμή του δικού μας
Αυτά.
υ.γ. οι τετραπίστονες πάνε από 80 εώς 100 + αντάπτορες κάνα πενηντάρι + τακάκια 40 κ έχεις φρενούκλες μετά. ΓΙΑΝΝΗ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΣΩΣΤΑ? |
|
 | |
tazakos gold member

Ηλικία : 43 Τόπος : Καλλιθέα ,από Καβαλα Registration date : 21/05/2008
 | Θέμα: Απ: Προστατευτικη Ποδια Τσιβαρακη Κυρ Σεπ 26, 2010 3:24 pm | |
| μα τι έχετε πάθει όλοι? σε κανέναν δεν αναφέρομαι συγκεκριμένα...μου έγινε παράπονο κ απλά το μεταφέρω. |
|
 | |
sombralb Member

| Θέμα: Απ: Προστατευτικη Ποδια Τσιβαρακη Κυρ Σεπ 26, 2010 10:03 pm | |
| - tazakos έγραψε:
- φίλε Γιώργο δεν είπα ότι είσαι έμπορος...
Αυτο μπερδεψε τα πραγματα. Με λενε Αλεξανδρο και αναφεροσουν σε μενα οποτε ο C/O, απλα μπερδευτηκε... |
|
 | |
C/O Member

Ηλικία : 54 Τόπος : ΑΘΗΝΑ ΙΛΙΟΝ Registration date : 24/11/2008
 | Θέμα: Απ: Προστατευτικη Ποδια Τσιβαρακη Κυρ Σεπ 26, 2010 11:39 pm | |
| - tazakos έγραψε:
- μα τι έχετε πάθει όλοι? σε κανέναν δεν αναφέρομαι συγκεκριμένα...μου έγινε παράπονο κ απλά το μεταφέρω.
|
|
 | |
Επισκέπτ Επισκέπτης
 | Θέμα: Απ: Προστατευτικη Ποδια Τσιβαρακη Δευ Σεπ 27, 2010 2:19 am | |
| - MILT έγραψε:
Αρκετα χρησιμη Περαν του οτι δεν προσφερει απολυτως καμμια προστασια καθοτι προοριζεται μονο για οπτικο εφε, περιοριζει σημαντικοτατα την ροη αερα προς το ψυγειο λαδιου, κανει τη ζωη του εκαστοτε μαστορα δυσκολη στην αλλαγη φιλτρου, μαζευει εναν τονο βρωμα το μοτερ και η ιδια μιας που δεν επιτρεπει το πλυσιμο στο συγκεκριμενο σημειο και επιπλεον οσα μηχανακια εχω δει να την φορανε εχουν κανει εναν λαιμο εξατμισης, απο την απλυσια, σαν την φτερνα του μαναβη.
Σοβαρη προταση και χρησιμη ειναι αυτη που προτεινε ο Γιωργος (Hypersonic) και η μαμισια. Αποψη μου βεβαια ολα αυτα. Δεν ξέρω αν δεν είναι αρκετά χρήσιμη, εγώ το μόνο που ξέρω είναι αυτό Αν φόραγα ποδιά δεν θα έψαχνα το φίλτρο λαδιού μαζί με το λαιμό απ' το Κάρτερ  . Τώρα αν ή αλουμινένια ή η μαμίσια είναι πολύ πιο γερές, λογικά το ξέρουν όσοι τις φοράνε... |
|
 | |
Hypersonic vstromhellasforum Enthusiast

Ηλικία : 46 Τόπος : Πετρουπολη, Καλλιθεα Registration date : 12/04/2010
 | Θέμα: Απ: Προστατευτικη Ποδια Τσιβαρακη Δευ Σεπ 27, 2010 2:40 am | |
| - dimnik83 έγραψε:
- Τώρα αν ή αλουμινένια ή η μαμίσια είναι πολύ πιο γερές, λογικά το ξέρουν όσοι τις φοράνε...
Οι ιδιες ειναι της SW απλα η μια γραφει ΣουΤζουκι.... Δε θελω προσωπικα να μαθω ποσο γερη ειναι, αλλα μπορεις -λενε- να σηκωσεις ολη τη μηχανη σε γρυλο (...εσυ και ο γρυλος σου) που να παταει στην ποδια... |
|
 | |
gandalf vstromhellasforum Enthusiast

| Θέμα: Απ: Προστατευτικη Ποδια Τσιβαρακη Κυρ Οκτ 31, 2010 1:52 pm | |
| - hypersonic έγραψε:
- msp έγραψε:
- hypersonic έγραψε:
- Υπαρχει και σε μαυρο-ασημι... για δες!!

Πού είναι αυτό το μαγαζί με τα 125 ?; Έχει την δίχρωμη της φωτογραφίας;
170? . Σαββιδης Καλλιθεα
125? κατι λενε για 4πιστονες, οχι για ποδιά
Αυτήν εδώ δηλαδή που και πιο γερή-στιβαρή φαίνεται και καλύτερο αερισμό στο ψυγείο λαδιού παρέχει και είναι και ομορφότερη δε μπορούμε να τη βρούμε κάτω από 170euros??? |
|
 | |
nikos147 vstromhellasforum Enthusiast

Registration date : 05/08/2010
 | Θέμα: Απ: Προστατευτικη Ποδια Τσιβαρακη Παρ Ιαν 14, 2011 2:45 pm | |
| Παιδια ο Τσιβαρακης που ακριβως ειναι? Επίσης μπορει καποιος να στειλει με pm και το μαγαζι που εχουμε καλυτερη τιμη για την ποδια? Ευχαριστω! |
|
 | |
man_OS gold member

Ηλικία : 46 Τόπος : Αγ. Παρασκευή Registration date : 23/08/2008
 | Θέμα: Απ: Προστατευτικη Ποδια Τσιβαρακη Παρ Ιαν 14, 2011 11:38 pm | |
| Φίλε μου ο τσιβαράκης είναι στη γρηγορίου λαμπράκη 10-12 (τέρμα πειραιώς), τηλ: 210 4122075 |
|
 | |
| Προστατευτικη Ποδια Τσιβαρακη | |
|