| Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
black-v vstromhellasforum Enthusiast
Registration date : 02/01/2010
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Πεμ Μάης 19 2011, 18:05 | |
| |
|
| |
mikios vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 42 Τόπος : Ηράκλειο, Κρήτη Registration date : 25/02/2008
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Πεμ Μάης 19 2011, 18:30 | |
| ρέστα εδώσατε κι οι δυό, που να σας πάρει φτου σας φτου μη σας ματιάξουνε, και χάσετε το νου σας! |
|
| |
badouras vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 58 Τόπος : Αγ.Παρασκευή-Αττική Registration date : 08/05/2009
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Πεμ Μάης 19 2011, 21:12 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Τρι Μάης 31 2011, 19:18 | |
| η γκαντεμιάδιαόλους εμνημόνευα γυρνώντας από Σπάρτη τι γκαντεμιά είναι αυτή με τη δική μου πάρτη ???
την ώρα που εμόλερνα ήπιασε καταιγίδα τόσο νερό που ήριχνε πρώτη φορά το είδα
αστροπελέκια και βροντές που σείετο ο τόπος τόσες βλαστήμιες που 'ριξα πήγε χαμένος κόπος
τα μέρη καταπράσινα σαν κάδρο επιτοίχιο μα ο badouras πλατσούριζε λες κι ήταν υποβρύχιο
κι όπως επιλοτάριζα ίδιος ο κάπτεν Νέμο καντήλια εκατέβαζα σαν τον Αντώνη Ρέμο |
|
| |
geo vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Τρι Μάης 31 2011, 22:52 | |
| για σου ρε Αντώνη με τα ωραία σου
Εσπασε το χειροφρενο τσι σκαφτικης του Σηφη και πειε και επλακωσε μια αιγα και ενα ρηφη |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Τρι Μάης 31 2011, 23:14 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Τρι Μάης 31 2011, 23:16 | |
| O Σηφης και το σκαφτικο να ρ8ουνε στου Μαυρακη να παρει ανταλακτικο να κανει χωραφακι ....... |
|
| |
| |
| |
Rory moderator
| |
| |
| |
| |
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Τετ Ιουν 01 2011, 16:26 | |
| Χρόνια της πολλά λοιπό, για τα γενέθλιά τζη εύχομαι να βρει πολλές χαρές, εις τη ζωή μπροστά τζη φαίνεται με τα γενέθλια, διαλέγεις τις φιλιές σου και σε εμάς τους "ξέμπαρκους" να μη μιλείς ποτέ σου! |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Πεμ Ιουν 02 2011, 00:29 | |
| - badouras έγραψε:
τα γενέθλιατου blacky τα γενέθλια ποτέ δε θα ξεχάσω πάντα θα τον εσκέφτομαι όσο χρονώ κι αν φτάσω
σα σήμερα γεννήθηκε κι η όμορφη κερά μου μέρα θαρρώ σημαδιακή είναι στα τυχερά μου
φίλο καλό και καρδιακό γιορτάζω ίδια μέρα με της ζωής μου έρωτα α πού 'βαλα και βέρα
φιλία και καλή καρδιά έχουν αυτοί οι στίχοι να ζήσεις Μάνο εύχομαι με υγεία και με τύχη Αντώνη να την χαίρεσαι την όμορφη Κυρά σου να χαίρεσαι κι εμένανε διπλή ναι η χαρά σου ... Πάντοτε να την αγαπάς και να τηνε προσέχεις δίπλα σου έχεις θησαυρό πρέπει να το κατέχεις ... |
|
| |
Rory moderator
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Κυρ Ιουν 12 2011, 11:04 | |
| Παρασκευή και Σάββατο να μην ποτίζεις γλάστρες γιατί περνώ με το Tiger και το γεμίζεις λάσπες
_________________ |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Κυρ Ιουν 12 2011, 18:00 | |
| - Rory έγραψε:
- Παρασκευή και Σάββατο
να μην ποτίζεις γλάστρες γιατί περνώ με το Tiger και το γεμίζεις λάσπες
όντε περνάς που το στενό, να μη γλακάς με φόρα γιατί δεν έχεις ABS, και είναι κατηφόρα. |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Κυρ Ιουν 12 2011, 19:14 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Κυρ Ιουν 12 2011, 19:39 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Τρι Ιουν 14 2011, 18:23 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Τετ Ιουν 15 2011, 01:10 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Κυρ Ιουν 19 2011, 23:11 | |
| Τ΄απόγευμα το χθεσινό έφτιαξα τα μπαγάζια τα φόρτωσα στην μαύρη μου και τσίτα είχα τα γκάζια ....
Προορισμός Γεράπετρος και Σάββατο βραδάκι έξοδο κανονήσαμε με ένα φιλαράκι ....
Τσουτσέκι τον φωνάζουνε οι φίλοι τον Νικόλα που είναι πάντα μάχιμος και έτοιμος για όλα ....
Αφού συναντηθήκαμε και με γοργό το βήμα πιάσαμε παραλιακή και δίπλα απ΄το κύμα ....
Στα μπάρ κατευθυνθήκαμε και στου ταμπού το πάσο εκειά πρωτόδα το Μαριό που ΄θελα να χορτάσω ....
Μελαχροινό και λυγερό κορμί σαν το καλάμι και το κ@λιό του χώραγε στην μια μου την παλάμη ....
Θέ μου και δώσμου δύναμη να μην της εμουντάρω εσκέφτηκα ο δυστυχής κόντεβα να σαλτάρω ....
Ενα περιέρ παράγγειλα με λίγο λεμονάκι για να το πιώ χωνεύοντας απ΄το πολύ φαγάκι ....
Υστερα εσηκώθηκα και πήγα και στην μπάρα για να χαζεύω ανέμελα της Μάρως την κορμάρα ....
Αρχίσαν τα κεράσματα σφηνάκια ΄πο τεκίλα κούπες με ούρσους πίναμε που τα ΄βαζε η σκύλα ....
Μετά αφού πλερώσαμε 65 μπάλες στο Σέβεν (7) μεταβήκαμε να δούμε σκύλες κι άλλες ....
Τα μάτια μου πιαστήκανε κι όπου ΄θελα κοιτάξω μόνο κορμάρες έβλεπα πως ήθελα βαστάξω ....
Μωρά εδώ μωρά εκεί μωρά και πιπινάκια μωρά στις μπάρες στα σκαμπό με σέξυ ποδαράκια ....
Ετσι επέρασ΄η βραδιά κι ήπιαμ΄οι νεροφίδες ώσπου επαραλήσαμε και γίναμε σταφίδες ....
Χαρήκαμε , γελάσαμε πεθάναμε στα γέλια και μπανιστήρι κάναμε στης κάθε μιας τα σκέλια ....
Και στην επόμενη με το καλό Μπρό 1 κ΄2 ...... |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Κυρ Ιουν 19 2011, 23:38 | |
| blacky τη μαντινάδα σου κατήντησες την τσόντα να ζήσω ετσά κατάσταση δεν έχω μπλιό τα φόντα
μα ψέμα άλλο δε θα πω ζηλεύγω σε λιγάκι που ψες το βράδυ χάρηκες της Μάρως το κορμάκι |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Κυρ Ιουν 19 2011, 23:49 | |
| μας έφτιαξε βραδιάτικα του blacky η μαντινάδα κρύο ντουζάκι άμεσα θα κάνω για κρυάδα |
|
| |
geo vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Δευ Ιουν 20 2011, 13:43 | |
| Στην ηλικία που έφτασες αυτά να τα ʽποφεύγεις Γιατ είν τα χρόνια σου πολλά τους κώλους να χαϊδεύγεις
Κλίσε στο ικα ραντεβού σε ένα γιατρό με λόγο . Τσεκ απ να κάνεις Μανολιω για του Μαριώ τον κώλο
|
|
| |
NICK414 gold member
Ηλικία : 46 Τόπος : C:Program Files Registration date : 10/10/2009
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Δευ Ιουν 20 2011, 17:59 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Δευ Ιουλ 04 2011, 17:52 | |
| παπούδες και νεούδιααπ΄το στρατό το λέγαμε και συμφωνώ βεβαίως σε χάρη και εμφάνιση ο νέος είν' ωραίος
μα ο παλιός είναι αλλιώς και φαίνεται στην πράξη π' όποιος βρεθεί στο διάβα του τρέχει για να λουφάξει
η πείρα σ' όλους τους τομείς είναι μεγάλο πράμα κι άμα δε την εσέβεσαι θα ζήσεις μέγα δράμα
η ιστορία πολλαπλά το έχει αποδείξει η νίκη θέλει σύνεση και το μυαλό να πήξει
πρέπει να ξέρεις μέχρι που σε παίρνει να ρισκάρεις αλλιώς δεν είναι δύσκολο τα "φρύδια" μου να πάρεις
δεν εβλογώ τα γένια μου κι η μοίρα μου 'ναι άγια, μ' άλλα τα μάτια του λαγού κι άλλα ΄χει η κουκουβάγια
σίγουρα θα 'ρθει ο καιρός ν' αναζητώ τη νιότη γι αυτό θα "ζω" όσο μπορώ για να με ψάξει πρώτη
εκειά που είσαι ήμουνα και 'δω που είμαι θα 'ρθεις, αν είσ' εξίσου τυχερός κι απ' τα παθήματά σου μάθεις |
|
| |
| Θέμα: Απ: Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE Δευ Ιουλ 04 2011, 19:04 | |
| |
|
| |
| Eκφράσου με μια μαντινάδα ....... NO SPAM HERE | |
|