| σε βουνο ιερο... σε δρομους δυσκολους,μια χωματινη ιστορια | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
kopeli gold member

| Θέμα: Απ: σε βουνο ιερο... σε δρομους δυσκολους,μια χωματινη ιστορια Τετ Ιουλ 01 2009, 00:28 | |
| Aπο ολα οσα ειδα ,εμενα μου αρεσε αυτη η σταση που κανατε εδω.Ειστε vegeterian,ετσι; - painterakis έγραψε:

Ενα μεγαλο μπραβο,(Μανωλη & Χρηστο),για την τολμηρη εξορμηση που κανατε.Πιστευω πως λιγοι απο εμας θα εβαζαν τα v-strom μας σε τετοιους δρομους.Ειπαμε ...η Κρητη εχει τα παντα...... Υγεια να εχετε να τα ξαναπατε.Σας ευχαριστουμε για τις ομορφες φωτο. |
|
 | |
mikios vstromhellasforum Fanatic

Ηλικία : 36 Τόπος : Ηράκλειο, Κρήτη - Περαία Θεσσαλονίκης Registration date : 25/02/2008
 | Θέμα: Απ: σε βουνο ιερο... σε δρομους δυσκολους,μια χωματινη ιστορια Τετ Ιουλ 01 2009, 10:32 | |
| - michalis έγραψε:
- .Ειστε vegeterian,ετσι;
ΒΕΒΑΙΩΣ! Είμαστε ότι τρώμε! Το ρίφι τρώει χόρτο, εμείς τρώμε το ρίφι....  |
|
 | |
marios-gsa
Registration date : 29/11/2008
 | Θέμα: Απ: σε βουνο ιερο... σε δρομους δυσκολους,μια χωματινη ιστορια Παρ Ιουλ 03 2009, 02:32 | |
| μπραβο και απο μενα παλικαρια......πρεπει να ηταν φανταστικα.!!!!απλα αφτο που δεν πρεπει να ξεχαμε, ειναι οτι και στο χωμα βαζουμε κρανος ,και δεν το βαζουμε στην σχαρα.. |
|
 | |
painterakis gold member

Ηλικία : 43 Τόπος : Ο Δρόμος ... Registration date : 18/01/2008
 | Θέμα: Απ: σε βουνο ιερο... σε δρομους δυσκολους,μια χωματινη ιστορια Παρ Ιουλ 03 2009, 09:21 | |
| - marios-gsa έγραψε:
- μπραβο και απο μενα παλικαρια......πρεπει να ηταν φανταστικα.!!!!απλα αφτο που δεν πρεπει να ξεχαμε, ειναι οτι και στο χωμα βαζουμε κρανος ,και δεν το βαζουμε στην σχαρα..
καλα τα λες εσυ αλλα με τοση ζεστη τη καναμε τη πατατα... μαριε καλο το κεμπαπ αλλα καλες και οι βολτες στα βουνα γι'αυτο την αλλη βολτα μακαρι να εχεις το χρονο να'ρθεις. ενας επιπεδος ... δε χαλαει ποτε τους V.  |
|
 | |
Bretsos gold member

Τόπος : Φυλακισμένος στην Αθήνα... Registration date : 06/03/2009
 | Θέμα: Απ: σε βουνο ιερο... σε δρομους δυσκολους,μια χωματινη ιστορια Παρ Ιουλ 03 2009, 13:56 | |
| Mπραβο παιδια!! Τη διαδρομη την εχω κανει (περιπου) με χωματινο μηχανακι και τερμα γκαζι μπορω να πω οτι με βαθμο δυσκολιας το 10 περνει ενα 9 και οντως ειναι "καταπληκτικη" Θυμαμαι οτι καπου εκει ειχε και ενα αιολικο παρκο σωστα? |
|
 | |
JEFFakhs vstromhellasforum Enthusiast

Τόπος : Volos-->Piraeus-->Heraklion-->? Registration date : 28/09/2008
 | Θέμα: Απ: σε βουνο ιερο... σε δρομους δυσκολους,μια χωματινη ιστορια Παρ Ιουλ 03 2009, 20:21 | |
| - Bretsos K2 έγραψε:
Θυμαμαι οτι καπου εκει ειχε και ενα αιολικο παρκο σωστα?
βρε καλώς το Bretsos K2!!! Σωστό σε βρίσκω αδερφέ!!!  |
|
 | |
painterakis gold member

Ηλικία : 43 Τόπος : Ο Δρόμος ... Registration date : 18/01/2008
 | Θέμα: Απ: σε βουνο ιερο... σε δρομους δυσκολους,μια χωματινη ιστορια Παρ Ιουλ 03 2009, 21:17 | |
| |
|
 | |
Rory moderator

| |
 | |
big_tzo vstromhellasforum Enthusiast

Ηλικία : 33 Τόπος : Central Crete Heraklion City Registration date : 08/02/2009
 | Θέμα: Απ: σε βουνο ιερο... σε δρομους δυσκολους,μια χωματινη ιστορια Σαβ Ιουλ 04 2009, 10:47 | |
| |
|
 | |
NIK.HUNTER

Registration date : 19/04/2008
 | Θέμα: Απ: σε βουνο ιερο... σε δρομους δυσκολους,μια χωματινη ιστορια Τετ Ιουλ 15 2009, 20:43 | |
| |
|
 | |

| Θέμα: Απ: σε βουνο ιερο... σε δρομους δυσκολους,μια χωματινη ιστορια Τετ Ιουλ 15 2009, 21:48 | |
| - NIK.HUNTER έγραψε:
- κατσε να παλιωση λιγο και θα σου πω εγω.
αγαπητε Συν-φορουμιστη..........Κ9 εχω............6 μηνων ειναι η σουζι μου.....τελος.....χωμα,πετρες και βουνα.....τα καταπινει για πρωινο....ξανα τελος........ |
|
 | |
NIK.HUNTER

| Θέμα: Απ: σε βουνο ιερο... σε δρομους δυσκολους,μια χωματινη ιστορια Πεμ Ιουλ 16 2009, 23:23 | |
| |
|
 | |

| Θέμα: Απ: σε βουνο ιερο... σε δρομους δυσκολους,μια χωματινη ιστορια Παρ Ιουλ 17 2009, 10:23 | |
| κοιτα.....για τις λασπες οχι...αλλα χωματακι...καλο ειναι........αν και εχω ξενερωσει γιατι τα λαστιχα καταπονιθικαν |
|
 | |
NIK.HUNTER

| Θέμα: Απ: σε βουνο ιερο... σε δρομους δυσκολους,μια χωματινη ιστορια Παρ Ιουλ 17 2009, 22:39 | |
| |
|
 | |
| σε βουνο ιερο... σε δρομους δυσκολους,μια χωματινη ιστορια | |
|