| | εκδρομή στο Χρυσοβίτσι - Λιμποβίτσι. Αρκαδία. | |
|
|
| Συγγραφέας | Μήνυμα |
|---|
MARKOS-V vstromhellasforum Enthusiast

| Θέμα: Απ: εκδρομή στο Χρυσοβίτσι - Λιμποβίτσι. Αρκαδία. Δευ Sep 29 2008, 18:04 | |
| | morfeas έγραψε: | κύριοι παρακαλάτε να μην βγουν οι προγνωσεις της ΕΜΥ. τωρα δείνει βροχές ... να παρει ο διαολος... |
Φυσατε ορε παλικαρια να φυγουν τα συννεφα ελπιζω να μην ριχνει παπαδες.ολο λεει οτι θα βρεξει και στην αττικη αλλα... |
|
 | |
wolf

| Θέμα: Απ: εκδρομή στο Χρυσοβίτσι - Λιμποβίτσι. Αρκαδία. Δευ Sep 29 2008, 18:26 | |
| [You must be registered and logged in to see this link.] αλλα λεει εδω ,για να δουμε. (καντε copy/paste ολο το λινκ ) |
|
 | |
Cowboy!

Ηλικία: 30 Τόπος: ΑΙΓΑΛΕΩ CITY Registration date: 22/01/2008
 | Θέμα: Απ: εκδρομή στο Χρυσοβίτσι - Λιμποβίτσι. Αρκαδία. Δευ Sep 29 2008, 22:07 | |
| ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΤΟ ΕΝΝΟΟΥΜΕ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΦΥΓΩ ΚΙ ΕΓΩ ΣΑΒΒΑΤΟ ΓΙΑΤΙ 3 ΚΑΙ 3 ΩΡΕΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΑΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ. ΝΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.. |
|
 | |
toumpanos vstromhellasforum Enthusiast

| Θέμα: Απ: εκδρομή στο Χρυσοβίτσι - Λιμποβίτσι. Αρκαδία. Δευ Sep 29 2008, 22:27 | |
| |
|
 | |
spaniolas

| Θέμα: Απ: εκδρομή στο Χρυσοβίτσι - Λιμποβίτσι. Αρκαδία. Τρι Sep 30 2008, 00:13 | |
| Morfeas, λόγο ότι η σκούφια μου κρατάει από Βυτίνα, ξέρω ότι παίζει μια πολύ καλή ταβέρνα (από όταν πήγαινα δημοτικό την θυμάμαι, και πρόσφατα που πήγε ο ξάδελφός μου με δικιά του μου επιβεβαίωσαν το ότι συνεχίζει την καλή και ποιοτική παράδοση. που έχει). Θα βρω αυριο το τήλ και θα στο στείλω για να πάρεις πληροφορίες και αν θες να κανονίσεις. |
|
 | |
chefbf vstromhellasforum Enthusiast

Ηλικία: 40 Τόπος: ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ - ΑΤΤΙΚΗΣ Registration date: 29/02/2008
 | Θέμα: Απ: εκδρομή στο Χρυσοβίτσι - Λιμποβίτσι. Αρκαδία. Τρι Sep 30 2008, 00:19 | |
| | spaniolas έγραψε: | | Morfeas, λόγο ότι η σκούφια μου κρατάει από Βυτίνα, ξέρω ότι παίζει μια πολύ καλή ταβέρνα (από όταν πήγαινα δημοτικό την θυμάμαι, και πρόσφατα που πήγε ο ξάδελφός μου με δικιά του μου επιβεβαίωσαν το ότι συνεχίζει την καλή και ποιοτική παράδοση. που έχει). Θα βρω αυριο το τήλ και θα στο στείλω για να πάρεις πληροφορίες και αν θες να κανονίσεις. |
από ποιο μέρος είσαι φιλαράκι ? |
|
 | |
morfeas Administrator

Ηλικία: 39 Τόπος: Ηλιούπολη-Π.Φάληρο Registration date: 14/01/2008
 | Θέμα: Απ: εκδρομή στο Χρυσοβίτσι - Λιμποβίτσι. Αρκαδία. Τρι Sep 30 2008, 09:41 | |
| | Cowboy! έγραψε: | | ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΤΟ ΕΝΝΟΟΥΜΕ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΦΥΓΩ ΚΙ ΕΓΩ ΣΑΒΒΑΤΟ ΓΙΑΤΙ 3 ΚΑΙ 3 ΩΡΕΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΑΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ. ΝΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.. |
θες να μας εξηγήσεις τι εννοείς....γιατι πραγματικά τα υπονοούμενα που περιλαμβάνουν τα λόγια σου είναι πολλά... |
|
 | |
morfeas Administrator

Ηλικία: 39 Τόπος: Ηλιούπολη-Π.Φάληρο Registration date: 14/01/2008
 | Θέμα: Απ: εκδρομή στο Χρυσοβίτσι - Λιμποβίτσι. Αρκαδία. Τρι Sep 30 2008, 09:47 | |
| | chefbf έγραψε: | | spaniolas έγραψε: | | Morfeas, λόγο ότι η σκούφια μου κρατάει από Βυτίνα, ξέρω ότι παίζει μια πολύ καλή ταβέρνα (από όταν πήγαινα δημοτικό την θυμάμαι, και πρόσφατα που πήγε ο ξάδελφός μου με δικιά του μου επιβεβαίωσαν το ότι συνεχίζει την καλή και ποιοτική παράδοση. που έχει). Θα βρω αυριο το τήλ και θα στο στείλω για να πάρεις πληροφορίες και αν θες να κανονίσεις. |
γενικότερα στην περιοχή παίζουν πάρα πολλές ταβέρνες. επειδή δεν γνωρίζω το σύνολο των ατόμων (κάποιοι θα είναι και δικάβαλοι) δεν είναι έυκολο να κανονιστεί ταβέρνα. Αυριο μετα την Γεν. Συν. της λέσχης θα μάθουμε και πόσα άτομα θα είναι περιπου οπότε και θα πράξουμε.
υπαρχει και η ταβέρνα στις πηγές του Καμπέα , που χωράμε όλοι , είναι πάνω στον δρόμο βέβαια αλλα είναι μεγάλος χώρος και καλό φαγητό.Μακάρι να βρώ κάτι καλό στο Μαίναλο μέσα στα έλατα....
ευχομαι μονο να εχει καλο καιρο ..... |
|
 | |
aris_n moderator

Ηλικία: 32 Τόπος: California-Patras Registration date: 08/04/2008
 | Θέμα: Απ: εκδρομή στο Χρυσοβίτσι - Λιμποβίτσι. Αρκαδία. Τρι Sep 30 2008, 09:50 | |
| To site accuweather.com για την περιοχή της Αρκαδίας την Κυριακή 5/10, δίνει ηλιοφάνεια πάντως, απλά δείχνει χαμηλές θερμοκρασίες με μέγιστη τους 19 C και ελάχιστη τους 7(!!!) C. |
|
 | |
Lordjohn vstromhellasforum Enthusiast

Ηλικία: 35 Τόπος: N. Smirni-Athens Registration date: 15/02/2008
 | Θέμα: Απ: εκδρομή στο Χρυσοβίτσι - Λιμποβίτσι. Αρκαδία. Τρι Sep 30 2008, 10:20 | |
| Παιδια να περασετε καλα και σας ζηλευω. Εχω βαφτησια ενος ανηψιου μου και μια ημεριδα να παρακολουθησω + το ντερμπι το βραδι. Θα τα πουμε την επομενη φορα. Να περασετε καλα ολοι και να ταξιδεψετε ευχαριστα και ασφαλη. |
|
 | |
spaniolas

| Θέμα: Απ: εκδρομή στο Χρυσοβίτσι - Λιμποβίτσι. Αρκαδία. Τρι Sep 30 2008, 12:39 | |
| | chefbf έγραψε: | | spaniolas έγραψε: | | Morfeas, λόγο ότι η σκούφια μου κρατάει από Βυτίνα, ξέρω ότι παίζει μια πολύ καλή ταβέρνα (από όταν πήγαινα δημοτικό την θυμάμαι, και πρόσφατα που πήγε ο ξάδελφός μου με δικιά του μου επιβεβαίωσαν το ότι συνεχίζει την καλή και ποιοτική παράδοση. που έχει). Θα βρω αυριο το τήλ και θα στο στείλω για να πάρεις πληροφορίες και αν θες να κανονίσεις. |
Η γιαγιά (μητέρα του πατέρα μου) μου είναι από Βυτίνα. |
|
 | |
Ibanez Member

Τόπος: Ηλιούπολη Registration date: 09/07/2008
 | Θέμα: Απ: εκδρομή στο Χρυσοβίτσι - Λιμποβίτσι. Αρκαδία. Τρι Sep 30 2008, 13:02 | |
| εεεεε...Καλή η εκδρομή αλλα 9:15 θα είμαστε σπίτι πιστεύω γιατι το ντερμπι....είναι ντέρμπι.... |
|
 | |
chefbf vstromhellasforum Enthusiast

Ηλικία: 40 Τόπος: ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ - ΑΤΤΙΚΗΣ Registration date: 29/02/2008
 | Θέμα: Απ: εκδρομή στο Χρυσοβίτσι - Λιμποβίτσι. Αρκαδία. Τρι Sep 30 2008, 16:22 | |
| | spaniolas έγραψε: | | chefbf έγραψε: | | spaniolas έγραψε: | | Morfeas, λόγο ότι η σκούφια μου κρατάει από Βυτίνα, ξέρω ότι παίζει μια πολύ καλή ταβέρνα (από όταν πήγαινα δημοτικό την θυμάμαι, και πρόσφατα που πήγε ο ξάδελφός μου με δικιά του μου επιβεβαίωσαν το ότι συνεχίζει την καλή και ποιοτική παράδοση. που έχει). Θα βρω αυριο το τήλ και θα στο στείλω για να πάρεις πληροφορίες και αν θες να κανονίσεις. |
Η γιαγιά (μητέρα του πατέρα μου) μου είναι από Βυτίνα. |
Εγώ απο Καρύταινα και λέω να το κάνω Σ.Κ δεν ξέρω ακόμα . |
|
 | |
Cowboy!

Ηλικία: 30 Τόπος: ΑΙΓΑΛΕΩ CITY Registration date: 22/01/2008
 | Θέμα: Απ: εκδρομή στο Χρυσοβίτσι - Λιμποβίτσι. Αρκαδία. Τρι Sep 30 2008, 17:20 | |
| θες να μας εξηγήσεις τι εννοείς....γιατι πραγματικά τα υπονοούμενα που περιλαμβάνουν τα λόγια σου είναι πολλά...[/quote]
ΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ ΜΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΩ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ, ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΙΣ 30 ΜΗΧΑΝΕΣ, ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΟΜΑΔΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ Ο ΡΥΘΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΟΣ ΚΑΙ ΤΟ 3ΩΡΟ ΤΟ ΒΑΖΩ ΣΑΝ MINIMUM ΧΡΟΝΟ. ΑΝ ΦΥΓΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 10 ΠΕΡΙΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 1. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΘΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ 5, ΛΟΓΩ ΑΓΩΝΑ ΣΤΙΣ 9, ΟΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ;;; ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΩΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ 9.. |
|
 | |
jimkarys (red) Member

| Θέμα: Απ: εκδρομή στο Χρυσοβίτσι - Λιμποβίτσι. Αρκαδία. Τρι Sep 30 2008, 17:27 | |
| κυριοι μην βγαζετε βιαστικα συμπερασματα και μην αγχωνεστε για την εκδρομη γιατι ειναι ακομα τριτη. ας περιμενουμε μεχρι παρασκευη αντε και σαββατο να δουμε τον καιρο γιατι μπορει για αλλη μια φορα να φαμε ακυρο. |
|
 | |
| | εκδρομή στο Χρυσοβίτσι - Λιμποβίτσι. Αρκαδία. | |
|